|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 18, 2008 11:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12989_1630090029.png) |
AirGear |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 10:33 pm Мнения: 1289 Местоположение: Deadman Wonderland
|
Lone Wolf написа: Аз знам къде съществува!...В шибаните и еднообразни,американски,романтични филми. 2x
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 19, 2008 1:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1342_1272143042.gif) |
[dimension] |
|
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 1:53 am Мнения: 1394 Местоположение: Звезден пристан
|
Аз предприемам изчаквателна позиция. Не се насилвам да търся активно, ами просто очаквам да срещна подходящ в процеса на израстването си. Лично, не мога да се насилвам и да тръгвам с някакви хора, ако не чувствам, че има смисъл. Дали ще го срещна в клуб, по интернет, в градинка, кафене и прочие няма значение.. но вярвам, че ако ми е писано, така да се каже, ще намеря точния, когато му е времето..
Но общо взето това за противоположностите може да се сметне като вярно от гледна точка на интереса към непознатото ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) В смисъл, неизвестното те кара да търсиш, да изследваш с интерес това, което ти е неприсъщо и контрастира на теб.
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 19, 2008 2:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4581_1291304526.jpg) |
Yamato |
|
|
snookie написа: SayanMK написа: Подходящата половинка - как и къде ТУК... И СЕГА... Саяне, обичам те, ела да та гушне батко ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ти кво нещо любовни триъгълници ли въртиш?Ше видиш ти по другата събота ако дойда кво ше стане...
Иначе подходящата половинка...Някога и някъде. Тоо преди време бях на малко друго мнение, НО сега съм твърдо Убеден че ако нещо ще става то ще стане независимо от обстоятелствата и тн..
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 19, 2008 6:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22807_1396694861.jpg) |
Neychev |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Чет Мар 13, 2008 5:19 pm Мнения: 385 Местоположение: Nosgoth
|
haku_chan написа: Определяне на подходящата половинка чрез изчакване. - е метода, който използвам. Не си давам зор, каквото има да става ще стане. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
За противоположностите се привличат... дам.. можеби първично...за една нощ или малко повече и толкова... но не и за дълготрайна връзка...
I want just normal girl
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 20, 2008 4:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Практикувала съм 3 от 4-те изброени начини (тестове с кафета / късметчета /смс-и нямам и намерение някога да използвам) и още съм си самичко, така че в крайна сметка действително всичко си се свежда до късмет и... съдба (ако има такова животно).
Но и в същото време си мисля, че ако само седя и чакам да ме открият... ами няма да стане. Достатъчно трудно е като търсиш, че ако само си седиш на гъза ли ще се случи? Да бе...
Иначе това за половинка и цялост and oh so on ~ Така формулирано определено не търся половинка. Търся човек, с който да споделя бъдещето си. И съответно той да сподели своето с мен.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 05, 2009 10:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=36833_1337766222.png) |
sasuke_fen |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Сеп 10, 2009 9:43 am Мнения: 1706 Местоположение: Плевен
|
inc написа: аз чесно казано не си търся половинката, смисъл не искам още от сега да я намирам. Ако имам `половинка` някъде там ОК, но е по-добре по-късно да се намерим и да сиживеем щастливо. Понякога си мисля, че няма такъв човек, с когото да искам да прекарам живота си и да ме допълва.А това за противоположностите винаги ми се е струвало ммм съмнително.. Къде да я търся ли? Ми съдба както каза, това дали ще я намеря в нета или в бара или на улицата, то си е пак съдба нали ВЪпросът е дали изобщо ще я намеря? Или ще си блеждукам с нечия чужда половинка... И аз съм на същото мнение
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Подходящата половинка - как и къде ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 06, 2009 1:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=607.jpg) |
Meze |
|
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 11:39 pm Мнения: 1742 Местоположение: В хладилника на УБСЕ, до бирата.
|
има един филм на ВВС "Човешките инстинкти". изгледайте го, ше ви станат по-ясни нещата противополочностите се привличат, мили хора, но не на такова примитивно ниво, каквото вие си мислите ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) става въпрос за генетичен материал, естествен мирис, феромони. учудващо, но във филма дадаха на тестовия субект да помирише ползвана дреха от различни женски, сложени в буркани. само по миризмата се оказа, че без да знае той самия, беше избрал женска с най-различния генетичен материал от неговия, спрямо останалите. с мойто гадже имаме разлика в ръста от над 10 см, в полза на нея ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) (всъщност е удобно, щот едни важни атрибути се намират точно пред лицето ти ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) ) гледайте филма, има го в замундата
_________________ The Tea Gonna Chew Come
![Изображение](http://chise.ludost.net/upload/meze/Snimki/GIFs/Diavola%20i%20Meze%20-%20Heavy.gif) Язе съм от там
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Подходящата половинка - как и къде ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 06, 2009 5:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25198_1307106892.png) |
petarvladikov |
|
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
Търсенето на човек отнема доста време...нека бъдем търпеливи. Макар че понякога чакането боли
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Подходящата половинка - как и къде ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 23, 2010 1:45 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3245.gif) |
war |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пет Мар 03, 2006 6:42 am Мнения: 189 Местоположение: Пловдив/Чирпан
|
Ем като цяло мнението ми се препокрива с това на Frostburn, с изключение на това че освен "Определяне на подходящата половинка чрез изчакване." друго не съм пробвал. Мога да кажа повече по тоя въпрос, всъщност не е много, но това е друга тема и няма да я обсъждам. По интересно ми е да кажа за противоположностите, ако се има предвид като допълване в смисъл , ако едия не го бива в нещо то другия човек е добър в това и обратно, то те правят много добър екип, но това естествено не означава, че непременно ще се влюбят един в друг. Инъче да идеята за това да има човек с който да прекараш остатъка от живота си, без да си самотен(не ме разбирайте погрешно не се чувствам самотен), е добра и въпреки това да превръщаш във фикс идея намирането на такъв човек е малко прекалено. "Определяне на подходящата половинка чрез налучкване." определено ми допада като вариант най-много въпреки че надали ще ми стиска да го пробвам някой път, в смисъл от гледна точка на статистиката има най-голяма вероятност(от изброените). "Определяне на подходящата половинка чрез сравнително смешни суеверия." това по принцип е интересно но само ако искаш да се посмееш на резултатите. "Определяне на подходящата половинка чрез целеустремено търсене." та както казах докато не се превърне във фикс идея си е добре и все пак трябва да си доста отчаян или доста любопитен за да стигнеш до запознаства чрез "бързи срещи" (ако така му се викаше) или чрез сайтове. Моя изглед е да не се ограничаваш само с това, освен това си е друго когато срещнеш човека лице в лице. Та според мене най-големия шанс да намериш половинката си е чрез пътуване ( въпреки че не всеки може да си го позволи). И да съгласен съм с тезата за феромоните.
_________________ Всичко е възможно и същевременно всичко е невъзможно. Именно Шрьодингер.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Подходящата половинка - как и къде ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 23, 2010 2:21 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4819_1304615370.gif) |
Angel Sanctuary |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Съб Авг 19, 2006 5:51 pm Мнения: 371 Местоположение: In AnGeL City
|
Това с противоположностите е мн странно но аз си го обяснявам по следния начин. Когато 2 характера са супер различни те постоянно ще спорят за нещо и така няма да й е скучно един с друг. Винаги ще се намира тема за спор ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . Другото което е, че когато са различни единия характер ще е настоятелен другия ще е отстъпителен и така винаги при възникването на спор той няма да трае дълго. Примерно ако са еднакви характерите и 2-мата не отстъпват то те няма да се задържат дълго заедно. Иначе аз няма какво да търся аз съм си намерил моята противоположност в живота. впрочем варианта "Определяне на подходящата половинка чрез изчакване." го прочетох като "Определяне на подходящата половинка чрез изчукване." и се замислих защо няма такъв вариант xD
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|