|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 18, 2008 11:11 pm |
|
AirGear |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 10:33 pm Мнения: 1289 Местоположение: Deadman Wonderland
|
Lone Wolf написа: Аз знам къде съществува!...В шибаните и еднообразни,американски,романтични филми. 2x
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 19, 2008 1:30 am |
|
[dimension] |
|
|
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 1:53 am Мнения: 1394 Местоположение: Звезден пристан
|
Аз предприемам изчаквателна позиция. Не се насилвам да търся активно, ами просто очаквам да срещна подходящ в процеса на израстването си. Лично, не мога да се насилвам и да тръгвам с някакви хора, ако не чувствам, че има смисъл. Дали ще го срещна в клуб, по интернет, в градинка, кафене и прочие няма значение.. но вярвам, че ако ми е писано, така да се каже, ще намеря точния, когато му е времето..
Но общо взето това за противоположностите може да се сметне като вярно от гледна точка на интереса към непознатото В смисъл, неизвестното те кара да търсиш, да изследваш с интерес това, което ти е неприсъщо и контрастира на теб.
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 19, 2008 2:05 pm |
|
Yamato |
|
|
|
snookie написа: SayanMK написа: Подходящата половинка - как и къде ТУК... И СЕГА... Саяне, обичам те, ела да та гушне батко
Ти кво нещо любовни триъгълници ли въртиш?Ше видиш ти по другата събота ако дойда кво ше стане...
Иначе подходящата половинка...Някога и някъде. Тоо преди време бях на малко друго мнение, НО сега съм твърдо Убеден че ако нещо ще става то ще стане независимо от обстоятелствата и тн..
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 19, 2008 6:52 pm |
|
Neychev |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 13, 2008 5:19 pm Мнения: 385 Местоположение: Nosgoth
|
haku_chan написа: Определяне на подходящата половинка чрез изчакване. - е метода, който използвам. Не си давам зор, каквото има да става ще стане.
За противоположностите се привличат... дам.. можеби първично...за една нощ или малко повече и толкова... но не и за дълготрайна връзка...
I want just normal girl
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 20, 2008 4:50 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Практикувала съм 3 от 4-те изброени начини (тестове с кафета / късметчета /смс-и нямам и намерение някога да използвам) и още съм си самичко, така че в крайна сметка действително всичко си се свежда до късмет и... съдба (ако има такова животно).
Но и в същото време си мисля, че ако само седя и чакам да ме открият... ами няма да стане. Достатъчно трудно е като търсиш, че ако само си седиш на гъза ли ще се случи? Да бе...
Иначе това за половинка и цялост and oh so on ~ Така формулирано определено не търся половинка. Търся човек, с който да споделя бъдещето си. И съответно той да сподели своето с мен.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Чет Ное 05, 2009 10:32 pm |
|
sasuke_fen |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 10, 2009 9:43 am Мнения: 1706 Местоположение: Плевен
|
inc написа: аз чесно казано не си търся половинката, смисъл не искам още от сега да я намирам. Ако имам `половинка` някъде там ОК, но е по-добре по-късно да се намерим и да сиживеем щастливо. Понякога си мисля, че няма такъв човек, с когото да искам да прекарам живота си и да ме допълва.А това за противоположностите винаги ми се е струвало ммм съмнително.. Къде да я търся ли? Ми съдба както каза, това дали ще я намеря в нета или в бара или на улицата, то си е пак съдба нали ВЪпросът е дали изобщо ще я намеря? Или ще си блеждукам с нечия чужда половинка... И аз съм на същото мнение
|
|
|
Заглавие: Re: Подходящата половинка - как и къде Публикувано на: Пет Ное 06, 2009 1:15 pm |
|
Meze |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 11:39 pm Мнения: 1742 Местоположение: В хладилника на УБСЕ, до бирата.
|
има един филм на ВВС "Човешките инстинкти". изгледайте го, ше ви станат по-ясни нещата противополочностите се привличат, мили хора, но не на такова примитивно ниво, каквото вие си мислите става въпрос за генетичен материал, естествен мирис, феромони. учудващо, но във филма дадаха на тестовия субект да помирише ползвана дреха от различни женски, сложени в буркани. само по миризмата се оказа, че без да знае той самия, беше избрал женска с най-различния генетичен материал от неговия, спрямо останалите. с мойто гадже имаме разлика в ръста от над 10 см, в полза на нея (всъщност е удобно, щот едни важни атрибути се намират точно пред лицето ти ) гледайте филма, има го в замундата
_________________ The Tea Gonna Chew Come
Язе съм от там
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Подходящата половинка - как и къде Публикувано на: Пет Ное 06, 2009 5:39 pm |
|
petarvladikov |
|
|
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
Търсенето на човек отнема доста време...нека бъдем търпеливи. Макар че понякога чакането боли
|
|
|
|
Заглавие: Re: Подходящата половинка - как и къде Публикувано на: Нед Май 23, 2010 1:45 am |
|
war |
|
|
Регистриран на: Пет Мар 03, 2006 6:42 am Мнения: 189 Местоположение: Пловдив/Чирпан
|
Ем като цяло мнението ми се препокрива с това на Frostburn, с изключение на това че освен "Определяне на подходящата половинка чрез изчакване." друго не съм пробвал. Мога да кажа повече по тоя въпрос, всъщност не е много, но това е друга тема и няма да я обсъждам. По интересно ми е да кажа за противоположностите, ако се има предвид като допълване в смисъл , ако едия не го бива в нещо то другия човек е добър в това и обратно, то те правят много добър екип, но това естествено не означава, че непременно ще се влюбят един в друг. Инъче да идеята за това да има човек с който да прекараш остатъка от живота си, без да си самотен(не ме разбирайте погрешно не се чувствам самотен), е добра и въпреки това да превръщаш във фикс идея намирането на такъв човек е малко прекалено. "Определяне на подходящата половинка чрез налучкване." определено ми допада като вариант най-много въпреки че надали ще ми стиска да го пробвам някой път, в смисъл от гледна точка на статистиката има най-голяма вероятност(от изброените). "Определяне на подходящата половинка чрез сравнително смешни суеверия." това по принцип е интересно но само ако искаш да се посмееш на резултатите. "Определяне на подходящата половинка чрез целеустремено търсене." та както казах докато не се превърне във фикс идея си е добре и все пак трябва да си доста отчаян или доста любопитен за да стигнеш до запознаства чрез "бързи срещи" (ако така му се викаше) или чрез сайтове. Моя изглед е да не се ограничаваш само с това, освен това си е друго когато срещнеш човека лице в лице. Та според мене най-големия шанс да намериш половинката си е чрез пътуване ( въпреки че не всеки може да си го позволи). И да съгласен съм с тезата за феромоните.
_________________ Всичко е възможно и същевременно всичко е невъзможно. Именно Шрьодингер.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Подходящата половинка - как и къде Публикувано на: Нед Май 23, 2010 2:21 am |
|
Angel Sanctuary |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 19, 2006 5:51 pm Мнения: 371 Местоположение: In AnGeL City
|
Това с противоположностите е мн странно но аз си го обяснявам по следния начин. Когато 2 характера са супер различни те постоянно ще спорят за нещо и така няма да й е скучно един с друг. Винаги ще се намира тема за спор . Другото което е, че когато са различни единия характер ще е настоятелен другия ще е отстъпителен и така винаги при възникването на спор той няма да трае дълго. Примерно ако са еднакви характерите и 2-мата не отстъпват то те няма да се задържат дълго заедно. Иначе аз няма какво да търся аз съм си намерил моята противоположност в живота. впрочем варианта "Определяне на подходящата половинка чрез изчакване." го прочетох като "Определяне на подходящата половинка чрез изчукване." и се замислих защо няма такъв вариант xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|