|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Вто Сеп 22, 2009 9:45 am |
|
dream_dragon |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Safiir написа: Кое не е доказано? В Япония под 1% от населението са християни. Щом обществото им има негативно отношение спрямо гейовете как е възможно християнството да е причината за това? >< А ти още за Япония бръщолевиш. Мислех, че говориш за западния свят и САЩ там някъде. Ама пък за това вече май ти отговорих.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Вто Сеп 22, 2009 11:03 am |
|
baikonur |
|
|
Регистриран на: Нед Дек 24, 2006 12:40 pm Мнения: 2476 Местоположение: София, СГ
|
Safiir написа: Въобще не очаквам да ви променя мнението с тази информация. На кон с капаци мнението няма как да се смени. Ако не на друго то поне на чувството ти за самоирония винаги съм се възхищавал
_________________ http://ask.fm/TheCannibalPretzel
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Вто Сеп 22, 2009 10:00 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
^ Ааааахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах А бе Сафире, нещо ми се струваш болнавичък... не за друго ми щото тая тема заради тебе и още два три индивида взе много да изпедерастява...
Последна промяна solecito на Вто Сеп 22, 2009 10:08 pm, променена общо 1 път |
Reason: Не цитирай горното мнение |
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Чет Сеп 24, 2009 5:34 pm |
|
sarfios |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 04, 2006 11:29 pm Мнения: 1117 Местоположение: Sofia
|
Safiir написа: Amelia написа: И като сте такива яки хетеро-мъже тука, да ви питам колко пъти сте казвали на някой мъж да ви го духа, лапа, смуче и т.н.? Нито веднъж не съм го казвал. Абсолютно сериозно. Никога не съм го разбирал това нещо каква му е идеята да се ползва като псувня. Цитат: Който, да, пренамножил се е - вече сме милиарди и скоро няма да можем да се изхраним и ще почнем да се избиваме масово. Цитат: Преди 500 години е нямало как 6 милиарда човека да се изхранят. Сега както виждаш не е проблем. Що тъй? Щото технологията ни се е развила. И непрекъснато се развива. Затова такива дивотии си ги запази за събиранията с другите поклонници на апокалипсиса средата на 18 век населението на света е било под милярд... xD a и... не е точно така... 40% от населението на земята е меко казано гладно... защото за разполага с около $ на ден... xD Това в днешни времена... ,но пък за всичко друго съм напълно съгласен с теб... относно темата главно xD мхм, мхм... Roland написа: Не, аз много държа да получа директен отговор в прав текст (т.е. без увъртане, без "ти си тъп, не разбираш, докога ще ти обяснявам") на този въпрос:
[quote=roland]КАК обясняваме факта, че яоито и шонен-аят са масово разпространени, достъпни за ползване от всеки и напълно валидна и НЕсрамна форма за забавление в Япония (било то за хомосексуални мъже или хетеросексуални жени), а подобно нещо няма в НИТО една западна страна. КАК това НЕ означава по-висока толерантност към тази тематика в Япония, спрямо западния свят? Директен отговор. В прав текст. Без усуквания. От Сафиир. съжалявам, но ще коментирам... и аз И така..., но е предназначено за... нормални хора? нали?(т.е като отидеш да си вземеш yuri ще си напълно нормален, а темата не е за хетеро пичовете... Момичетата си падат по Yaoi и съответно ние по yuri... Което е нормално от страна на нашите сексуални реакции... xD Защото като момичето танцува на пилона... ние не разглеждаме това, че момичето може да харесва въпросния пилон xD и да има чувства към него... ние се интересуваме само това което ни е изобразено. xD ,а относно дълбоката тема... мисля, че Фройд би намерил средна гледна точка м/у 2-те страни...
_________________ Trying to fit in the latest social anime trends and aristocracy circles. My daily routine starts with posting weird pseudo-humoristic s*it. Yeah.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Чет Окт 01, 2009 12:41 am |
|
erfo |
|
|
|
sarfios написа: ,а относно дълбоката тема... мисля, че Фройд би намерил средна гледна точка м/у 2-те страни... която се намира на процепа между световете където се формира полвината човечество и близката граница на смирението към смъртта
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Чет Окт 01, 2009 6:44 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
нененене, просто не мога да се насиля да изчета тези глупости. стигнах до трета страница, и прегледах последните 5. сори но по средата в името на психическото си здраве няма да пристъпвам. сега само че ще следвам логиката на сафир. това да си червенокос е болест. и сега ще го докажа 1) червенокосите са малко в сравнение с останалите цветове на косата 2) една от причините да имаш червена коса е вариация в гена MC1R 3) тази вариация причинява (и сега минавам на английски че да не си губя времето в превеждане на термини) наличието на higher anxiety (или както почва това изследване, страх от това да отидеш на зъболекар) тази корелация между тази вариация на гена и повишената чувствителност даже е доказана от няколко изследвания, статистически и практически (това говорим върху мишки) ето данни от статистиката дето имам под ръка: червенокоси, които ги е страх от зъболекаря: 46% друг цвят на косата етц етц: 27% докато признавам че изследванията не дават окончателен отговор на дадения въпрос, корелация Е показана. и сори, не ми се търсят линкове, повечето неща бяха намерени от други хора от моята група по Frontier of Science. 4) тоест, какво имаме? а, да, същото като въпроса с гейовете. генетична мутация причинява даден социално изразен минус за червенокосите. жестоко, нали? сега остава да намерим още такива групи, примерно мексиканците май имат по-малко имунитет към H1N1 (което май не пречи най-добрия ми приятел в Колумбия да е мексиканец, а че даже и малко червенокос ) а за психическата част на въпроса.... ами има един много подходящ цитат от Hogsfather на тери Пратчет. беше нещо като: "В този свят НЯМА любов, НЯМА справедливост, НЯМА благородство. Стрий вселената на най-малките и части, раздели и тях, и пак няма да намериш и едно парче любов. Всичко това са чисто и просто измислици на човечеството. Но точно те са това което ни правят хора." и стигнахме до въпроса, който цялото човешко творчество мъдри: Какво е това да си човек? ( И включва ли то хомофобия? ) извинявам се ако някой вече е представил този аргумент, но както казах, грижа се за психическото си здраве. едит: абе нека си изразя с този мой единствен пост мнението по повечето теми в този подфорум. Това да вярваш на Коперник би ли го нарекъл "болест"? Щото за средновековна Европа това е било същото като хомосексуалноста (е, добре, сигурно преувеличавам, ама не ми се спори за примери при все че е ясно какво казвам) В момента живеем в западната цивилизация. Аз както я виждам тази цивилизация, тя постоянно върви към идеята за абсолютната свобода. Или, нека така да речем, към калибриране на правилата в посока на това да се дава колкото се може повече свобода в отношение с нарушаването на свободата на другите (т.е. отношението дадена/отнета да е възможно най-голямо). Това може да си продължава още дълго време, споко. Спомнете си въпроса за клонингите и генетичните експерименти. Това е било научна фантастика преди един век. След един век може би ще умуваме върху трите (четирите? би било страшно готино) закона на роботиката на Азимов. И то ще си продължи докато все още сме част от западната цивилизация. Възможни изходи, т.е. начини на преминаване към следващия тип цивилизация (според мен): 1) експанзия и колонизиране на Слънчевата система/други звездни системи 2) развитие на изкуствен интелект и тн Какво общо има това с темата: Ами хомофобията е едно ограничаване на свободата, което според мен му е дошло времето да изчезне. И това, че няма да променя мнението на никого не ми пука въобще. От такива идеи се отърваваш с измирането на привържениците им (от старост ) - така става и с научните теории бтв (цитирам майка ми, доцент в Софийския университет)
Последна промяна erejnion на Вто Ное 24, 2009 10:23 am, променена общо 2 пъти
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Чет Окт 01, 2009 12:52 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
@GoDSmAcK ма ти да не си мислиш че няма хора които все още смятат че Коперник греши? но както казах, просто ме мързи да мисля по-смислено сравнение наистина това точно е доста тъпо. ма като си чета поста доста се бях ядосал... и естествено всъщност не отговарям точно на това което е писано в темата досега. няма как, всеки пречупва нещата през своята гледна точка... е това е моята по този проблем.
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Чет Окт 01, 2009 7:37 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Чет Окт 08, 2009 2:14 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
25 страници чист педератизъм сили нямам, психически, да прочета тази тема от-до. Не мога да разбера хората, които защитават педалщината Ами дайте да легализираме наркотиците, да разрешим насилието, да превърнем проституцията в престижна работа, да позволим педофилията, публичния секс, оргиите и какво ли още не. Защо да се ограничаваме само с хомосексуализмът - СВОБОДА ЗА ВСИЧКО И ВСИЧКИ
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Чет Окт 08, 2009 2:38 pm |
|
snookie |
|
|
|
Значи, че съм кьорав - кьорав съм. Че съм малко бавен - бавен съм. Ама така ли ми се струва или сравни наркоманите с педерасите? Ааа чакай... забравих...
мъжете са като наркотик...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Пет Окт 09, 2009 2:10 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
От наркотици до наркотици има толкова голяма разлика, колкото да викнеш на някого "да ми го лапаш" или да го плеснеш по задника и това дефакто да го направиш. Хомосексуализмът е болест и нейното име е порок. Всеки порок влияе по различен начин (негативно) на човек. И на различните хора по различен начин. Кашата е на лице, ест. Как влияят пороците на хората, кога са изцяло деструктивни, кога успява човек да извлече знание, което иначе е недостъпно за него (и съответно ползи, които иначе не би могъл да усвои) ... кой съм аз, че да знам такива работи. Но според мен така стоят нещата. Какъв е проблемът с хомотата порокът директно ти бърка в задника, имаш физическа щета/травма. Докато духът може да понесе много по-брутални поражения и да се изправи след тях, тялото е слабо и лесно бива пречупено. И чрез него духът (или душата, зависи коя религия, или философия изповядвате). Няма лечение, освен едно. Да не се стига до подкрепяне и разпространяване на този порок. Навсякъде има примерни за хора, които ммм им отива да са това, което са - наркомани, болни на тема хазарт, маниаци на това или онова, перверзии от всякакъв вид и каквото ви хрумне още. Но те са единици, те са това, което е отдушникът в теорията за затворените системи. Природата търпи всякакво различие и приема всякакви форми, но ДОМИНИРАЩИЯТ вид не трябва да се изражда. Хетеросексуалните сме такива и няма да търпя, поради неясни за мен причини, да бъдат стимулирани и изкуствено подхранвани подобни извращения. Всеки има своя начин на борба, видяхме в Сърбия какво правят, за мен това не е решение, но е по-добре от безучастното приемане. Гей парадите са пикът на този порок, най-голямата мизеря в най-чистата й форма. Парад на обезобразени, духовно и физически, човекоподобни. В моите очи разбира се, нормално е педалът да не разсъждава за себе си по този начин. Кой би могъл да живее с подобна мисъл и да не си е пръснал черепа? Затова обобщих, че ако ще приемаме това, защо да се ограничаваме само с него? Да приемем всички пороци. Това в пълна сила включва и насилието п.п. Снуки ти, като част от деградиралото младо население, нямаш право на мнение ... освен, ако не признаеш, че съм прав (че такова няма)
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Пет Окт 09, 2009 10:10 am |
|
baikonur |
|
|
Регистриран на: Нед Дек 24, 2006 12:40 pm Мнения: 2476 Местоположение: София, СГ
|
Защо просто не написа "аз просто си ги мразя без да ми е нужна някаква причина... несъм човек на причините" По прочети малко темат(поне 4-5 странички, и аз несъм я чел цялата) или виж тук виж докъде е стигнало философстването по този въпрос и се оптай да напишеш нещо една идея по адекватно, никой неиска да се повтаря в една тема. ок?
_________________ http://ask.fm/TheCannibalPretzel
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест Публикувано на: Пет Окт 09, 2009 11:51 am |
|
erejnion |
|
|
|
ох, жестоко хомосексуалността стана сега порок. само не разбирам защо ако тя е порок хетеросексуалността не е порок, но явно нещо пропускам в този пост. Щото... ако хомосексуалността "директно бърка в задника" на хетеросексуалните (макар че това твърдение вярвам че е ограничено до малка част хора като теб, сафир и американците от средния запад), то тогава хетеросексуалността "директно бърка в гащите" на гейовете. Така. Ако това не е причината, тогава стигаме до две възможности: 1) расизъм към хомотата 2) хомосексуалността е извращение е, и двете точки не мога да ги оспоря поради простата причина, че това са си ТВОИ убеждения. Не са факти. Но нека проявя феърплей и кажа нещо по темата: не съм чувал за случаи в които гейове нарочно да се опитват да направят някого гей. Освен в един уеб комикс (вече не му помня името) но там това би било най-малкия проблем за теб. виж, напълно съм съгласен, че не трябва да бъдат стимулирани и изкуствено подхранвани подобни "извращения". Не съм особено радостен от переспективата за парад на гейовете, но не бих бил щастлив и ако беше парад на млекопроизводителите. Цитат: Парад на обезобразени, духовно и физически, човекоподобни. абе всъщност какво си правя труда? май това са най-безсмислените редове които съм писал в живота си. Отивам да гледам Spice and Wolf II.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|