Дата и час: Сря Фев 12, 2025 12:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 24 от 31 [ 461 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 31  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Хомосексуализмът като болест
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 9:45 am 
Аватар

Safiir написа:
Кое не е доказано? В Япония под 1% от населението са християни. Щом обществото им има негативно отношение спрямо гейовете как е възможно християнството да е причината за това? ><

А ти още за Япония бръщолевиш. Мислех, че говориш за западния свят и САЩ там някъде. Ама пък за това вече май ти отговорих.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 10:36 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Ще съм в Осакския университет една година. За това време спокойно ще мога да разпитам какво е отношението на японското общество към гейовете и колко разпространени (и евентуално купувани и към кого насочени) са яои мангите. Въобще не очаквам да ви променя мнението с тази информация. На кон с капаци мнението няма как да се смени.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 11:03 am 
Аватар

Safiir написа:
Въобще не очаквам да ви променя мнението с тази информация. На кон с капаци мнението няма как да се смени.

Ако не на друго то поне на чувството ти за самоирония винаги съм се възхищавал :)

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 10:00 pm 
Аватар

^
Ааааахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах =)) =))

А бе Сафире, нещо ми се струваш болнавичък...
не за друго ми щото тая тема заради тебе и още два три индивида взе много да изпедерастява... :lol: :lol:

Последна промяна solecito на Вто Сеп 22, 2009 10:08 pm, променена общо 1 път
Reason: Не цитирай горното мнение

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 5:34 pm 
Аватар

Safiir написа:
Amelia написа:
И като сте такива яки хетеро-мъже тука, да ви питам колко пъти сте казвали на някой мъж да ви го духа, лапа, смуче и т.н.?

Нито веднъж не съм го казвал. Абсолютно сериозно. Никога не съм го разбирал това нещо каква му е идеята да се ползва като псувня.

Цитат:
Който, да, пренамножил се е - вече сме милиарди и скоро няма да можем да се изхраним и ще почнем да се избиваме масово.

Цитат:
Преди 500 години е нямало как 6 милиарда човека да се изхранят. Сега както виждаш не е проблем. Що тъй? Щото технологията ни се е развила. И непрекъснато се развива. Затова такива дивотии си ги запази за събиранията с другите поклонници на апокалипсиса :roll:

средата на 18 век населението на света е било под милярд... xD
a и... не е точно така... 40% от населението на земята е меко казано гладно... защото за разполага с около $ на ден... xD Това в днешни времена...
,но пък за всичко друго съм напълно съгласен с теб... относно темата главно xD
мхм, мхм...
Roland написа:
Не, аз много държа да получа директен отговор в прав текст (т.е. без увъртане, без "ти си тъп, не разбираш, докога ще ти обяснявам") на този въпрос:

[quote=roland]КАК обясняваме факта, че яоито и шонен-аят са масово разпространени, достъпни за ползване от всеки и напълно валидна и НЕсрамна форма за забавление в Япония (било то за хомосексуални мъже или хетеросексуални жени), а подобно нещо няма в НИТО една западна страна. КАК това НЕ означава по-висока толерантност към тази тематика в Япония, спрямо западния свят?

Директен отговор. В прав текст. Без усуквания. От Сафиир.
съжалявам, но ще коментирам... :D и аз
И така..., но е предназначено за... нормални хора? нали?(т.е като отидеш да си вземеш yuri ще си напълно нормален, а темата не е за хетеро пичовете... Момичетата си падат по Yaoi и съответно ние по yuri... Което е нормално от страна на нашите сексуални реакции... xD Защото като момичето танцува на пилона... ние не разглеждаме това, че момичето може да харесва въпросния пилон xD и да има чувства към него... ние се интересуваме само това което ни е изобразено. xD

,а относно дълбоката тема... мисля, че Фройд би намерил средна гледна точка м/у 2-те страни...

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 12:41 am 
Аватар

sarfios написа:
,а относно дълбоката тема... мисля, че Фройд би намерил средна гледна точка м/у 2-те страни...

която се намира на процепа между световете
където се формира полвината човечество
и близката граница на смирението към смъртта :idea:

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 6:44 am 
Аватар

нененене, просто не мога да се насиля да изчета тези глупости. стигнах до трета страница, и прегледах последните 5. сори но по средата в името на психическото си здраве няма да пристъпвам.

сега само че ще следвам логиката на сафир.

това да си червенокос е болест.

и сега ще го докажа
1) червенокосите са малко в сравнение с останалите цветове на косата
2) една от причините да имаш червена коса е вариация в гена MC1R
3) тази вариация причинява (и сега минавам на английски че да не си губя времето в превеждане на термини) наличието на higher anxiety (или както почва това изследване, страх от това да отидеш на зъболекар)
тази корелация между тази вариация на гена и повишената чувствителност даже е доказана от няколко изследвания, статистически и практически (това говорим върху мишки)
ето данни от статистиката дето имам под ръка:
червенокоси, които ги е страх от зъболекаря: 46%
друг цвят на косата етц етц: 27%
докато признавам че изследванията не дават окончателен отговор на дадения въпрос, корелация Е показана. и сори, не ми се търсят линкове, повечето неща бяха намерени от други хора от моята група по Frontier of Science.
4) тоест, какво имаме? а, да, същото като въпроса с гейовете. генетична мутация причинява даден социално изразен минус за червенокосите.

жестоко, нали?

сега остава да намерим още такива групи, примерно мексиканците май имат по-малко имунитет към H1N1 (което май не пречи най-добрия ми приятел в Колумбия да е мексиканец, а че даже и малко червенокос :lol: )

а за психическата част на въпроса.... ами има един много подходящ цитат от Hogsfather на тери Пратчет. беше нещо като:

"В този свят НЯМА любов, НЯМА справедливост, НЯМА благородство. Стрий вселената на най-малките и части, раздели и тях, и пак няма да намериш и едно парче любов. Всичко това са чисто и просто измислици на човечеството. Но точно те са това което ни правят хора."

и стигнахме до въпроса, който цялото човешко творчество мъдри: Какво е това да си човек? ( И включва ли то хомофобия? )

извинявам се ако някой вече е представил този аргумент, но както казах, грижа се за психическото си здраве.

едит: абе нека си изразя с този мой единствен пост мнението по повечето теми в този подфорум.

Това да вярваш на Коперник би ли го нарекъл "болест"? Щото за средновековна Европа това е било същото като хомосексуалноста (е, добре, сигурно преувеличавам, ама не ми се спори за примери при все че е ясно какво казвам)

В момента живеем в западната цивилизация. Аз както я виждам тази цивилизация, тя постоянно върви към идеята за абсолютната свобода. Или, нека така да речем, към калибриране на правилата в посока на това да се дава колкото се може повече свобода в отношение с нарушаването на свободата на другите (т.е. отношението дадена/отнета да е възможно най-голямо). Това може да си продължава още дълго време, споко. Спомнете си въпроса за клонингите и генетичните експерименти. Това е било научна фантастика преди един век. След един век може би ще умуваме върху трите (четирите? би било страшно готино) закона на роботиката на Азимов. И то ще си продължи докато все още сме част от западната цивилизация.

Възможни изходи, т.е. начини на преминаване към следващия тип цивилизация (според мен):
1) експанзия и колонизиране на Слънчевата система/други звездни системи
2) развитие на изкуствен интелект
и тн

Какво общо има това с темата:
Ами хомофобията е едно ограничаване на свободата, което според мен му е дошло времето да изчезне.
И това, че няма да променя мнението на никого не ми пука въобще. От такива идеи се отърваваш с измирането на привържениците им (от старост :P ) - така става и с научните теории бтв (цитирам майка ми, доцент в Софийския университет)

Последна промяна erejnion на Вто Ное 24, 2009 10:23 am, променена общо 2 пъти

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:39 am 
Аватар

И това доживях да прочета... да сравняват педерастията с Коперник... И хомофобията няма да изчезне. Останалото е в ръцете на Heckler & Koch, Beretta, Benelli и Colt Defense.

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 12:52 pm 
Аватар

@GoDSmAcK
ма ти да не си мислиш че няма хора които все още смятат че Коперник греши? :lol:
но както казах, просто ме мързи да мисля по-смислено сравнение :P наистина това точно е доста тъпо.

ма като си чета поста доста се бях ядосал... :vicious:
и естествено всъщност не отговарям точно на това което е писано в темата досега. няма как, всеки пречупва нещата през своята гледна точка... е това е моята по този проблем.

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 7:37 pm 
Аватар

Oк, мисля, че след поста на erejnion Safiir трябва спокойно и без бой да се оттегли от темата :lol: :lol: =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 08, 2009 2:14 pm 
Аватар

25 страници чист педератизъм :headbang2: сили нямам, психически, да прочета тази тема от-до.

Не мога да разбера хората, които защитават педалщината :o Ами дайте да легализираме наркотиците, да разрешим насилието, да превърнем проституцията в престижна работа, да позволим педофилията, публичния секс, оргиите и какво ли още не. Защо да се ограничаваме само с хомосексуализмът - СВОБОДА ЗА ВСИЧКО И ВСИЧКИ :death:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 08, 2009 2:38 pm 
Аватар

Значи, че съм кьорав - кьорав съм.
Че съм малко бавен - бавен съм.
Ама така ли ми се струва или сравни наркоманите с педерасите?
Ааа чакай... забравих...

мъжете са като наркотик...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 09, 2009 2:10 am 
Аватар

От наркотици до наркотици има толкова голяма разлика, колкото да викнеш на някого "да ми го лапаш" или да го плеснеш по задника и това дефакто да го направиш.

Хомосексуализмът е болест и нейното име е порок. Всеки порок влияе по различен начин (негативно) на човек. И на различните хора :arrow: по различен начин. Кашата е на лице, ест.
Как влияят пороците на хората, кога са изцяло деструктивни, кога успява човек да извлече знание, което иначе е недостъпно за него (и съответно ползи, които иначе не би могъл да усвои) ... кой съм аз, че да знам такива работи. Но според мен така стоят нещата. Какъв е проблемът с хомотата :arrow: порокът директно ти бърка в задника, имаш физическа щета/травма. Докато духът може да понесе много по-брутални поражения и да се изправи след тях, тялото е слабо и лесно бива пречупено. И чрез него :arrow: духът (или душата, зависи коя религия, или философия изповядвате).
Няма лечение, освен едно. Да не се стига до подкрепяне и разпространяване на този порок. Навсякъде има примерни за хора, които ммм им отива да са това, което са - наркомани, болни на тема хазарт, маниаци на това или онова, перверзии от всякакъв вид и каквото ви хрумне още. Но те са единици, те са това, което е отдушникът в теорията за затворените системи. Природата търпи всякакво различие и приема всякакви форми, но ДОМИНИРАЩИЯТ вид не трябва да се изражда.
Хетеросексуалните сме такива и няма да търпя, поради неясни за мен причини, да бъдат стимулирани и изкуствено подхранвани подобни извращения. Всеки има своя начин на борба, видяхме в Сърбия какво правят, за мен това не е решение, но е по-добре от безучастното приемане.

Гей парадите са пикът на този порок, най-голямата мизеря в най-чистата й форма. Парад на обезобразени, духовно и физически, човекоподобни. В моите очи разбира се, нормално е педалът да не разсъждава за себе си по този начин. Кой би могъл да живее с подобна мисъл и да не си е пръснал черепа? :dontknow:

Затова обобщих, че ако ще приемаме това, защо да се ограничаваме само с него? Да приемем всички пороци. Това в пълна сила включва и насилието :death:

п.п.
Снуки ти, като част от деградиралото младо население, нямаш право на мнение ... освен, ако не признаеш, че съм прав (че такова няма) :lol:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 09, 2009 10:10 am 
Аватар

Изображение

Защо просто не написа "аз просто си ги мразя без да ми е нужна някаква причина... несъм човек на причините" :stars:
По прочети малко темат(поне 4-5 странички, и аз несъм я чел цялата) или виж тук виж докъде е стигнало философстването по този въпрос и се оптай да напишеш нещо една идея по адекватно, никой неиска да се повтаря в една тема.
ок? :peace:

МнениеПубликувано на: Пет Окт 09, 2009 11:51 am 
Аватар

ох, жестоко :shock: хомосексуалността стана сега порок. само не разбирам защо ако тя е порок хетеросексуалността не е порок, но явно нещо пропускам в този пост. Щото... ако хомосексуалността "директно бърка в задника" на хетеросексуалните (макар че това твърдение вярвам че е ограничено до малка част хора като теб, сафир и американците от средния запад), то тогава хетеросексуалността "директно бърка в гащите" на гейовете.
Така. Ако това не е причината, тогава стигаме до две възможности:
1) расизъм към хомотата
2) хомосексуалността е извращение

е, и двете точки не мога да ги оспоря поради простата причина, че това са си ТВОИ убеждения. Не са факти.

Но нека проявя феърплей и кажа нещо по темата:
не съм чувал за случаи в които гейове нарочно да се опитват да направят някого гей. Освен в един уеб комикс (вече не му помня името) но там това би било най-малкия проблем за теб.
виж, напълно съм съгласен, че не трябва да бъдат стимулирани и изкуствено подхранвани подобни "извращения".
Не съм особено радостен от переспективата за парад на гейовете, но не бих бил щастлив и ако беше парад на млекопроизводителите.
Цитат:
Парад на обезобразени, духовно и физически, човекоподобни.

абе всъщност какво си правя труда? май това са най-безсмислените редове които съм писал в живота си. Отивам да гледам Spice and Wolf II.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 24 от 31 [ 461 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 31  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]