|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 12:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Съб Юли 04, 2009 11:07 am |
kratos |
|
|
|
Хмм не си личи Рифул да е особено притеснена , можеби е по силна от тях , все пак знае от доста време за съществуването им и можеби се е подготвила. Нямам търпение да видя следващия чаптър
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Съб Юли 04, 2009 5:53 pm |
|
nem13 |
|
|
|
Изглежда е въпрос на бойна съвместимост. Айсли ми се струва по-силен от Рифул, но срещу Абис Фийдърите меше в неизгодно положение с тия стрели, които са много чувствителни, след като бъдат изстреляни. От друга страна, Рифул има доста яки пипала, ленти, и тн., с които вече уцели доста от гадните неща в главите, т.е. елиминира ги моментално. Явно тя има по прецизна, ако и по-слаба ударна сила. А абисал фийдърите не са толкова могъщи в директен бой.... срещу един сигурно би се справил и някой клеймор от едноцифрените.
raptor22, Тереза не я меси тука. Тя е убера, дето автора го ползва, за да си избива комплексите за супер силен герой (и аз имам такъв в един от последните ми проекти). Нещо като Хико Сейджуро от Кеншин - безумно, несравнимо силен, но просто не учавства директно в историята. Бишоу но Тереза е толкова невероятно яка, че няма смисъл въобще да се коментира. Тя ги мажеше брутално с едва 10% от силата си. Тя е като 10 пъти по-силен вариант на Зараки от Блийч егати...
А само една бележка - оригиналното на Ирене е Косоукокен, най-точният му превод засега според мен е Flash sword, защото се ползва канджито за лъчи в името на техниката. Quicksword звучи много тривиално, пък и е описателно, не реалистично.
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Съб Юли 04, 2009 11:10 pm |
kratos |
|
|
|
Да е тва превода на техниката на Ирен е много тъп , точно Flash Sword e не quick , fast или неква таква пумия.
Винаги съм се чудил защо хората мислят че Айсли е по силен от Рифул , по какъв начин го прецениха това Оо. Айсли е имал две сериозни битки за които знаем - срещу Присила , която го помля и срещу Луцелия която си беше чисто равенство. Рифул не се е била сериозно , явно до сега никой не е бил достатъчно тъп да я предизвика. Според мен не могат да се правят какви да е заключения.щ Иначе не е само до боен стил , тялото на Рифул е някак по добро за битка от това на Айсли или Луцелия според мен, също така изглежда доста издържлива , колко пъти я удряха хапаха и тн , тя дори не се опитва да избегне атаките , явно има нещо за което никой не знае и тя е доста по силна от колкото изглежда в момента.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Вто Авг 04, 2009 1:29 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Първо Рифул и Дъф са по-големи и шанса да бъдат уцелени е по-голям. Второ те са и по-бавни и нямаха скорост да избягат, за разлика от Алисия. Което го прави нормално само те да бъдат надупчени.
Аз съм доволен, че Клеър не получи ъпгрейд, а само спомените. Защото тея спомени пак не са малко. От тея спомени ще научи доста неща (особено за организацията), от тея неща може да стане по-силна (научавайки нова техника, знаейки вече как да ползва неща и т.н.), на някой врагове слабите места да знае, ако има и спомените на Луциела, то тогава и спомените на пробуден има. Такаче стига добре да го развие автора, спомените са си доста голям ъпгрейд.
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Вто Авг 04, 2009 7:35 pm |
|
Claymore47_Fen |
|
|
Регистриран на: Сря Авг 27, 2008 12:04 am Мнения: 1311 Местоположение: Голямо село,Малък град---->Плевен
|
CaBa написа: Първо Рифул и Дъф са по-големи и шанса да бъдат уцелени е по-голям. Второ те са и по-бавни и нямаха скорост да избягат, за разлика от Алисия. Което го прави нормално само те да бъдат надупчени.
Аз съм доволен, че Клеър не получи ъпгрейд, а само спомените. Защото тея спомени пак не са малко. От тея спомени ще научи доста неща (особено за организацията), от тея неща може да стане по-силна (научавайки нова техника, знаейки вече как да ползва неща и т.н.), на някой врагове слабите места да знае, ако има и спомените на Луциела, то тогава и спомените на пробуден има. Такаче стига добре да го развие автора, спомените са си доста голям ъпгрейд. О,не,в никакъв случай Рифул не е бавна.Просто й дойде като гръм посред бял ден.
_________________ MyMangaList MyAnimeList
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|