Дата и час: Нед Фев 02, 2025 12:50 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 23 от 38 [ 569 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: «®Claymore®»
МнениеПубликувано на: Съб Юли 04, 2009 9:47 am 
Аватар

Хубав е новият чаптър :) Клеър гола беше много пичозна :spinin: Само Рифул не знам как ще се измъкне от тая каша... Сигурно с Клеър ще направят някакъв съюз срещу абис фийдърите и Алисия + Бет. Последните две просто не можаха да изберат друг момент за да се сбият с Рифул... fuckin pussies... :huff:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 04, 2009 11:07 am 

Хмм не си личи Рифул да е особено притеснена , можеби е по силна от тях , все пак знае от доста време за съществуването им и можеби се е подготвила. Нямам търпение да видя следващия чаптър

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 04, 2009 3:23 pm 
Аватар

И Isley беше доста уверен , докато не видя на какво са способни , но нищо не се знае. Ако и Рифул умре Организацията ще остане единствения враг на наш'те моми.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 04, 2009 5:53 pm 
Аватар

Изглежда е въпрос на бойна съвместимост. Айсли ми се струва по-силен от Рифул, но срещу Абис Фийдърите меше в неизгодно положение с тия стрели, които са много чувствителни, след като бъдат изстреляни. От друга страна, Рифул има доста яки пипала, ленти, и тн., с които вече уцели доста от гадните неща в главите, т.е. елиминира ги моментално. Явно тя има по прецизна, ако и по-слаба ударна сила. А абисал фийдърите не са толкова могъщи в директен бой.... срещу един сигурно би се справил и някой клеймор от едноцифрените.

raptor22, Тереза не я меси тука. Тя е убера, дето автора го ползва, за да си избива комплексите за супер силен герой (и аз имам такъв в един от последните ми проекти). Нещо като Хико Сейджуро от Кеншин - безумно, несравнимо силен, но просто не учавства директно в историята. Бишоу но Тереза е толкова невероятно яка, че няма смисъл въобще да се коментира. Тя ги мажеше брутално с едва 10% от силата си. Тя е като 10 пъти по-силен вариант на Зараки от Блийч егати...

А само една бележка - оригиналното на Ирене е Косоукокен, най-точният му превод засега според мен е Flash sword, защото се ползва канджито за лъчи в името на техниката. Quicksword звучи много тривиално, пък и е описателно, не реалистично.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 04, 2009 11:10 pm 

Да е тва превода на техниката на Ирен е много тъп , точно Flash Sword e не quick , fast или неква таква пумия.

Винаги съм се чудил защо хората мислят че Айсли е по силен от Рифул , по какъв начин го прецениха това Оо. Айсли е имал две сериозни битки за които знаем - срещу Присила , която го помля и срещу Луцелия която си беше чисто равенство. Рифул не се е била сериозно , явно до сега никой не е бил достатъчно тъп да я предизвика. Според мен не могат да се правят какви да е заключения.щ
Иначе не е само до боен стил , тялото на Рифул е някак по добро за битка от това на Айсли или Луцелия според мен, също така изглежда доста издържлива , колко пъти я удряха хапаха и тн , тя дори не се опитва да избегне атаките , явно има нещо за което никой не знае и тя е доста по силна от колкото изглежда в момента.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2009 9:51 pm 
Аватар

На Рифул и от къснаха ръчицата :( :( :( :( :( Другия път ше й заръфат цицата сигурно :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
Тая май и нея я Прее**ха :?
Стига ве то така не е интересно. То имаше няколко по-силни маняка и то ко стана изядоха ги :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

иначе да Клеър вкара лек стриптииз :blush: :blush: :blush: :blush: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

:stars:

гУлямУтУ двойнУ нещУ е Късащо и мноооУ радва :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll:

Винаги съм се чудел как ли ше е да спиш с близначки :blush: (едновременно)

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2009 1:33 am 
Аватар

Според мен им мина времете на Абисълите, Клеър трябва да се изправи срещу Присила, да се срещне с Раки...
Надявам се да вкарат няква връзка и с другия свят

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2009 8:59 am 
Аватар

Абе, нали телата на Клейморките не бяха много секси, да не кажем даже ужасяващи и еректоубиващи за хората.
Как така я показапха хем гола, хем и секси.

Поправете ме ако греша.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2009 10:04 am 
Аватар

Всъщност май става въпрос за коремите им. Hа няколко пъти се показва че на останалите места са наред

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 2:10 am 
Аватар

Довиждане на Rifl!! беше ми много приятно айде сега смърт!!!

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2009 8:17 am 
Аватар

Рифул я надупчиха като швейцарско сирене! О.О

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2009 11:23 am 
Аватар

ЕБАТИ ЕБАНОТО! :doh: 'Начи Клеър не получи силата на Рафаела и Лусиела,само спомените,те пък се отделиха като едно същество. :taz: И на 'сичкото отгоре надупчиха Рифул и Дъф,ама не успяха да надупчат Алисия и Бет. :huff: И на сичкото отгоре от тия проектили излизат йоми дъ'ге.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2009 1:29 pm 
Аватар
Модератор

Първо Рифул и Дъф са по-големи и шанса да бъдат уцелени е по-голям. Второ те са и по-бавни и нямаха скорост да избягат, за разлика от Алисия. Което го прави нормално само те да бъдат надупчени.

Аз съм доволен, че Клеър не получи ъпгрейд, а само спомените. Защото тея спомени пак не са малко. От тея спомени ще научи доста неща (особено за организацията), от тея неща може да стане по-силна (научавайки нова техника, знаейки вече как да ползва неща и т.н.), на някой врагове слабите места да знае, ако има и спомените на Луциела, то тогава и спомените на пробуден има. Такаче стига добре да го развие автора, спомените са си доста голям ъпгрейд.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2009 2:32 pm 
Аватар
Sky King

Много силен чаптър :wow:
Може и да е наследила някакви сили, да не говорим че може би сега ще има силите да се събуди изцяло, без да губи съзнанието си и да се върне обратно когато поиска... да видим септември как ще се развие положението, за сега се очертава грандиозно меле - Рифул+Дъф+абисал хънтърите+Лусиела+Раки(може най-сетне да се срешнат с Клеър)+наще момичета+№1 и №2 .... абе ако всички почнат бой половината остров ще отиде на кино :shock:

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2009 7:35 pm 
Аватар

CaBa написа:
Първо Рифул и Дъф са по-големи и шанса да бъдат уцелени е по-голям. Второ те са и по-бавни и нямаха скорост да избягат, за разлика от Алисия. Което го прави нормално само те да бъдат надупчени.

Аз съм доволен, че Клеър не получи ъпгрейд, а само спомените. Защото тея спомени пак не са малко. От тея спомени ще научи доста неща (особено за организацията), от тея неща може да стане по-силна (научавайки нова техника, знаейки вече как да ползва неща и т.н.), на някой врагове слабите места да знае, ако има и спомените на Луциела, то тогава и спомените на пробуден има. Такаче стига добре да го развие автора, спомените са си доста голям ъпгрейд.

О,не,в никакъв случай Рифул не е бавна.Просто й дойде като гръм посред бял ден.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 23 от 38 [ 569 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]