|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Clannad After Story (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 14, 2009 5:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18106_1333663144.png) |
bloodsongg |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
SnaikBG написа: - ммм нз.. тва дето каза е логично, но аз все пак мисля, че първия край си е реалния, за да ни покажат нещо важно в живота, иначе целия смисъл на първия край се губи... ако просто го заменят с щастлив. Втория беше да ни покажат какво ще е семейството и пак бяха подчертали на значителността на човешкия живот. За мен оригиналния край си остава първия. Играта може да е едно, анимето друго. (независимо кое от кое са правили)
Последна промяна Bleed4me на Съб Мар 14, 2009 5:13 pm, променена общо 2 пъти |
Reason: Не цитирай толкова големи постове. |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Clannad After Story (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 15, 2009 9:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
така е с игрите/аниметата на Key свиквай ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Ако си зяпал Kanon щеше да си добиеш представа какво предстои.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Clannad After Story (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 16, 2009 4:28 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23392_1323103343.png) |
MeTaL_HeArT |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
bloodhunterr написа: Еми добре де...бахти края...happyness ![:headbang2:](./images/smilies/headbang.gif) ...Затова Nagisa умря...За да се съживи отново...Wise guys from Key...За мен това беше супер тъпо.Това е.Цялата драма от последните няколко епизода се изпари.Deus ex machina sucks balls... ![:death: :death:](./images/smilies/death.gif) Един човек да мисли като мен ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) Поне Фуко я имаше да ме разведри. Егати веселото хлапе... упс възрастен човек ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Бтв, направо ме изкефи как зарязаха Томойо ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) *сарказъм* Не съм й кой знае каква върла фенка, но как да не се почувстваш зле, знаейки, че последните думи излязли от устата й са били по време на арката на Миязауа ![:huff:](./images/smilies/huff.gif) "Вижте ме, вее ми се косата, кво ви пука на вас как е продължил живота ми?" cough spiralkinda, Air също е на Key, и ти със сигурност знаеш как свърши. Разбира се, за Мисузу бе сравнително добре, че се отърва от мъките си и го прави донякъде хубав край, но реално погледнато бе тъжен. Затова имах и малки надежди, които се изпариха още миналата седмица ли кога беше, като прочетох спойла в MAL. Това аниме упорито ми прави напук на желанията ми и все пак го обожавам о.О Damn. Може би е заради играта, която цъкам и става каквото си искам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) А deus ex machinata в Канон също не ми се понрави толкова, но има разлика. Аз харесвах Аю МНОГО. ( Nagisa hater, go kill me ^^') + беше кома, а не смърт, бе доста по-правдоподобно. Е, както и да е. Тъкмо свърших sola където ОВА-та беше действията преди запознанството на двамата, явно и тук ще е така. Ще го изгледам само защото е на Key. И е Clannad. Meh
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Clannad After Story (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 2:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17119_1422565061.jpg) |
Dypeshnik |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Малко съм объркан като в AniDb пише 22,а преди малко гледах 23-ти... ![=))](./images/smilies/=)).gif) Това ме разби направо,колко пъти го повториха от 10 различни ъгъла... Edit:spiralkinda написа: последните два епизода са спешъли (23 и 24) Okidoki
Последна промяна Dypeshnik на Пет Мар 20, 2009 3:15 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Clannad After Story (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 3:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
последните два епизода са спешъли (23 и 24)
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Clannad After Story (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 26, 2009 1:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=29871_1233706975.png) |
Hikimori |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Сторилайн диаграма за улеснение на гледащите. Анимето е злато. Котоми ФъТъУъ!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Clannad After Story (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 29, 2009 5:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6046_1314136453.png) |
Kudrokoska |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Пф радвам се, че ми беше on-hold от средата някъде и изгледах всичко наведнъж сега като свърши. Нямаше да изтърпя по 20 минути драма на седмица. Така си се наревах хубаво.. както и в първия сезон.. пфу, тва е едно от трите анимета, които са ме разплаквали и особено втория сезон беше голям рев XD Колкото и суперлативи да се кажат за Clannad, ще са малко ^^ На това му викам character development и определено Томоя заслужаваше да е щастлив накрая, щеше да е прекалена гавра целия му живот да е пълен с нещастия :/ Ушио е страхотното детенце, как на всичко отговаряше "Yup!" ^__^ А Нагиса беше страшно красива точно след като беше родила, наистина приличаше вече на жена, а не на лоли xD Историята на играта, предадена съответно в аниметo, също много ме израдва - за града, за light orbs, за алтернативния свят.. само дето до края си мислех, че Нагиса е момиченцето в него, а то се оказа Ушио *o*~ ииии много ще ми липсва това аниме, баси то нямаше един герой дето да не ме кефи >.<
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Clannad After Story (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 29, 2009 8:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17119_1422565061.jpg) |
Dypeshnik |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Сега вече като изгледах и спешълите мога да кажа с ръка при сърце,че по-драматично и по-романично от това аниме не съм гледал.Нямам голям опит в анимациите,но това си е просто попадение в десетката.Страхотна сага е.За мене Clannad показа два от най-правдоподобните моменти в живота на човек,ужасяващата истина от която всеки иска да избяга и щастливия край към който се стреми всяко едно семейство. Не помня първоначално колко бях му сложил,но променям оценката си: 10/10
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|