|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 9:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Clannad After Story (есен 2008) Публикувано на: Съб Мар 14, 2009 5:03 pm |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
SnaikBG написа: - ммм нз.. тва дето каза е логично, но аз все пак мисля, че първия край си е реалния, за да ни покажат нещо важно в живота, иначе целия смисъл на първия край се губи... ако просто го заменят с щастлив. Втория беше да ни покажат какво ще е семейството и пак бяха подчертали на значителността на човешкия живот. За мен оригиналния край си остава първия. Играта може да е едно, анимето друго. (независимо кое от кое са правили)
Последна промяна Bleed4me на Съб Мар 14, 2009 5:13 pm, променена общо 2 пъти |
Reason: Не цитирай толкова големи постове. |
|
|
|
Заглавие: Re: Clannad After Story (есен 2008) Публикувано на: Нед Мар 15, 2009 9:46 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
така е с игрите/аниметата на Key свиквай . Ако си зяпал Kanon щеше да си добиеш представа какво предстои.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Clannad After Story (есен 2008) Публикувано на: Пон Мар 16, 2009 4:28 am |
|
MeTaL_HeArT |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
bloodhunterr написа: Еми добре де...бахти края...happyness ...Затова Nagisa умря...За да се съживи отново...Wise guys from Key...За мен това беше супер тъпо.Това е.Цялата драма от последните няколко епизода се изпари.Deus ex machina sucks balls... Един човек да мисли като мен Поне Фуко я имаше да ме разведри. Егати веселото хлапе... упс възрастен човек Бтв, направо ме изкефи как зарязаха Томойо *сарказъм* Не съм й кой знае каква върла фенка, но как да не се почувстваш зле, знаейки, че последните думи излязли от устата й са били по време на арката на Миязауа "Вижте ме, вее ми се косата, кво ви пука на вас как е продължил живота ми?" cough spiralkinda, Air също е на Key, и ти със сигурност знаеш как свърши. Разбира се, за Мисузу бе сравнително добре, че се отърва от мъките си и го прави донякъде хубав край, но реално погледнато бе тъжен. Затова имах и малки надежди, които се изпариха още миналата седмица ли кога беше, като прочетох спойла в MAL. Това аниме упорито ми прави напук на желанията ми и все пак го обожавам о.О Damn. Може би е заради играта, която цъкам и става каквото си искам А deus ex machinata в Канон също не ми се понрави толкова, но има разлика. Аз харесвах Аю МНОГО. ( Nagisa hater, go kill me ^^') + беше кома, а не смърт, бе доста по-правдоподобно. Е, както и да е. Тъкмо свърших sola където ОВА-та беше действията преди запознанството на двамата, явно и тук ще е така. Ще го изгледам само защото е на Key. И е Clannad. Meh
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Clannad After Story (есен 2008) Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 2:43 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Малко съм объркан като в AniDb пише 22,а преди малко гледах 23-ти... Това ме разби направо,колко пъти го повториха от 10 различни ъгъла... Edit:spiralkinda написа: последните два епизода са спешъли (23 и 24) Okidoki
Последна промяна Dypeshnik на Пет Мар 20, 2009 3:15 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Clannad After Story (есен 2008) Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 3:03 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
последните два епизода са спешъли (23 и 24)
|
|
|
|
Заглавие: Re: Clannad After Story (есен 2008) Публикувано на: Чет Мар 26, 2009 1:13 pm |
|
Hikimori |
|
|
|
Сторилайн диаграма за улеснение на гледащите. Анимето е злато. Котоми ФъТъУъ!
|
|
|
Заглавие: Re: Clannad After Story (есен 2008) Публикувано на: Нед Мар 29, 2009 5:45 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Пф радвам се, че ми беше on-hold от средата някъде и изгледах всичко наведнъж сега като свърши. Нямаше да изтърпя по 20 минути драма на седмица. Така си се наревах хубаво.. както и в първия сезон.. пфу, тва е едно от трите анимета, които са ме разплаквали и особено втория сезон беше голям рев XD Колкото и суперлативи да се кажат за Clannad, ще са малко ^^ На това му викам character development и определено Томоя заслужаваше да е щастлив накрая, щеше да е прекалена гавра целия му живот да е пълен с нещастия :/ Ушио е страхотното детенце, как на всичко отговаряше "Yup!" ^__^ А Нагиса беше страшно красива точно след като беше родила, наистина приличаше вече на жена, а не на лоли xD Историята на играта, предадена съответно в аниметo, също много ме израдва - за града, за light orbs, за алтернативния свят.. само дето до края си мислех, че Нагиса е момиченцето в него, а то се оказа Ушио *o*~ ииии много ще ми липсва това аниме, баси то нямаше един герой дето да не ме кефи >.<
|
|
|
|
Заглавие: Re: Clannad After Story (есен 2008) Публикувано на: Нед Мар 29, 2009 8:53 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Сега вече като изгледах и спешълите мога да кажа с ръка при сърце,че по-драматично и по-романично от това аниме не съм гледал.Нямам голям опит в анимациите,но това си е просто попадение в десетката.Страхотна сага е.За мене Clannad показа два от най-правдоподобните моменти в живота на човек,ужасяващата истина от която всеки иска да избяга и щастливия край към който се стреми всяко едно семейство. Не помня първоначално колко бях му сложил,но променям оценката си: 10/10
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|