Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 30  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2009 10:55 pm 
Аватар

Според мен както някой бе казал Магелан е точно даден вид отрова едва ли Ода ще прецака толко много материал като направи така че има само един вид плод с отрова , сега ако са много както Зоана ще има, Син Син камак плод, Сяра Сяра плод.. Сещате се различни видове отрови...Затова и по нататък ще може да се насладим на отрови....

МнениеПубликувано на: Вто Фев 24, 2009 9:15 pm 
Аватар
Цар Алко

Саяна, беше писал, че Oda требе да убие някой в най-скоро време. Аз все си мисля, че това ще са брадите. Особено с белобрадия ще настъпи истински хаос в Grand Line и не само в него. Просто те са от старото време и Ейс най-сетне трябва да си е и той баш шефче и да мъсти заради човека, който го е взел под крилото си. Чернобрадия пък е извършил смъртен грях като е убил своя накама и той на драго сърце ще бъде жертван от Oda. Май е вече крайно време да почваме с прогнозите за това дали Oda ще убие някой и ако го стори, кой ще е това? :wow:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 24, 2009 10:03 pm 
Аватар

Тва за Whitebeard и аз съм си го мислила. Човека просто трябва да си ходи. Самият Шанкс се смята за част от старото поколение, а какво остава за брадата.Пък и си личи, че не е като в старите времена. Белега, системите, старческото оглупяване.

Притеснява ме Ода да не му щукне да убие Ейс. Защото на черния му трябва haki user , за да го бие или някой адски силен без плод, за да се противопостави на неговата сила. А Ейс не покрива категорията. А умре ли Луфи ще се ядоса много...Проблемът ми е, че това ще смени курса на действие, защото отмъщението все ще е насочено към правителство а.к.а адмирали, шичибукаи и сие. Не че няма да мине през тях тъй или иначе, ама някак Лъфи не е социално ангажиран пират. Но пък това може да го срещне с Драгон. Миличкият Ейс наситина се оказа спусъкът на сума ти събития.

Вариант е и Шанкс да гушне букета. Тъй де, пак да направим лъфи по-устремен, ама това не ме устройва.

Черната брада ще живей, поне докато един от Мънки фемилито не го гътне.

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2009 11:23 am 
Аватар

Подозрително съм настроен към противопоставянето хаки > < логия тип плод. Ода още с Крокодила намекна, че логиите си имат слабо място. После създаде Енел, чието единствено е Луфи (бога ми, ако не беше Луфи, Енел според мен е най-силното същество в света на ОП, с уговорката, че още не е показан пълния потенциал на хаки - тоест Шанкс и Белобрадия, какво биха направили срещу него... и как дясната ръка на Гол Д. Роджър се биеше като с равен срещу адмирала :shock: ). Видяхме и как се неутрализират силите на някои логии - Ейс срещу Смоук. Имаме си ДФ юзър, който премахва силата на плодовете, отровен, лед. Имаме неуязвим мечоносец, киборг, който може да отрази всичко насочено към него, изрод, който може да командва другите ... Е ИЗВИНЕТЕ ме :tv: :doh: но какво по дяволите се случва с нашите момчета и момичета :pokey:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 02, 2009 9:08 pm 
Аватар

але чак Крал не ... ама се надявам да е станал по-смел .... иначе той си е силен ... 1 от най-любимите ми персонажи .. само да се укоражи малко и да се упражнява много :taz:

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 05, 2009 11:47 pm 
Аватар

Смелоста не се добива с тренировки :roll:
Те всички са си смели когато трябва просто такъв е керъктера на Усоп да е бъзлив идиот :P

МнениеПубликувано на: Пет Мар 06, 2009 11:09 am 
Аватар

Усоп ако стане по-смел ще ми падне много надолу в класацията..
В Трилът Барк битката с Перона ми беше много смешна =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 06, 2009 11:19 am 
Аватар

alexbg92 написа:
але чак Крал не ... ама се надявам да е станал по-смел .... иначе той си е силен ... 1 от най-любимите ми персонажи .. само да се укоражи малко и да се упражнява много :taz:

На този остров дето беше Усоп, определено ще добие смелост с тренировки :peace:

Иначе @loader колкото и да ти е била смешна битката ... нали се сещаш,че Усоп трябва да стане по-силен , понеже Перона беше МНОГО слаба ... а срещу стрелец от калибъра на накамата на ЧБ .... далеч нищо няма да направи :stars:

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 06, 2009 2:03 pm 
Аватар

Перона слаба ... извинявай, ти коя манга четеш, казваш ? Защото, ако не ме лъже паметта, тя победи инстант Зоро, Луфи и Санджи ... а това е по силите само на някои адмирал клас.

Че ще стане нещо с Усопп, ще стане, не случайно онзи беше Херакул/лесс/нещо си :wink:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 06, 2009 8:36 pm 
Аватар

Е, Кума я разкара :) Перона има слабост - кекаво тяло, дух и като цяло е бавна. Тоест може да бъде убита, ако бъде изненадана. Тя е повече като тайно оръжие, защото срещу някой, който не знае какво да очаква, тя мачка

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 06, 2009 9:07 pm 
Аватар
Цар Алко

Нашия си жертва ръцете за да може само и само да го удари :shock: , по-добре да беше вдигмал на трета скорост така или иначе целия вече е в отрова. поне щеше да го трупяса.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 06, 2009 9:19 pm 
Аватар

Е това едва ли ще е достатъчно за Магелан, въпреки че опули очите. Ако наистина е победен(поне за сега), то Луфи може и да открие антидот и да се спаси. Ще имаме Антидот Луфи :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 06, 2009 9:45 pm 
Аватар

Няма да намери антидот просто отровата нали убива чрез болка а както знаем героите в one piece носят на болка повече от колкото е възможно в пределите на нормалния свят така че лъфи просто ще истърпи и няма да :death:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 06, 2009 10:47 pm 
Аватар

Етва е ода няма кой да измисли по луда отрова от него.... Еми сега Лъфчоу ще си изгуби рацете и ше кара с глава и нога....А и да не забравим Пандамен е в импел даун също.... :doh:

МнениеПубликувано на: Пет Мар 06, 2009 11:14 pm 
Аватар

Да, готино беше чаптърчето, но наистина якото тепърва предстои. Явно Магелан не е логия, както всички си мислихме иначе щеше да избегне тупаника. Интересно ми е все пак как Лъфи ще се бори с шефа, защото е сигурно, че от един удар той няма да пукяса.

Пандамен? Не съм го забелязал. То това му е най-интересното на него :lol: .

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 30  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]