|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Фев 24, 2009 9:15 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Саяна, беше писал, че Oda требе да убие някой в най-скоро време. Аз все си мисля, че това ще са брадите. Особено с белобрадия ще настъпи истински хаос в Grand Line и не само в него. Просто те са от старото време и Ейс най-сетне трябва да си е и той баш шефче и да мъсти заради човека, който го е взел под крилото си. Чернобрадия пък е извършил смъртен грях като е убил своя накама и той на драго сърце ще бъде жертван от Oda. Май е вече крайно време да почваме с прогнозите за това дали Oda ще убие някой и ако го стори, кой ще е това?
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Фев 24, 2009 10:03 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Тва за Whitebeard и аз съм си го мислила. Човека просто трябва да си ходи. Самият Шанкс се смята за част от старото поколение, а какво остава за брадата.Пък и си личи, че не е като в старите времена. Белега, системите, старческото оглупяване.
Притеснява ме Ода да не му щукне да убие Ейс. Защото на черния му трябва haki user , за да го бие или някой адски силен без плод, за да се противопостави на неговата сила. А Ейс не покрива категорията. А умре ли Луфи ще се ядоса много...Проблемът ми е, че това ще смени курса на действие, защото отмъщението все ще е насочено към правителство а.к.а адмирали, шичибукаи и сие. Не че няма да мине през тях тъй или иначе, ама някак Лъфи не е социално ангажиран пират. Но пък това може да го срещне с Драгон. Миличкият Ейс наситина се оказа спусъкът на сума ти събития.
Вариант е и Шанкс да гушне букета. Тъй де, пак да направим лъфи по-устремен, ама това не ме устройва.
Черната брада ще живей, поне докато един от Мънки фемилито не го гътне.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Фев 25, 2009 11:23 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Подозрително съм настроен към противопоставянето хаки > < логия тип плод. Ода още с Крокодила намекна, че логиите си имат слабо място. После създаде Енел, чието единствено е Луфи (бога ми, ако не беше Луфи, Енел според мен е най-силното същество в света на ОП, с уговорката, че още не е показан пълния потенциал на хаки - тоест Шанкс и Белобрадия, какво биха направили срещу него... и как дясната ръка на Гол Д. Роджър се биеше като с равен срещу адмирала ). Видяхме и как се неутрализират силите на някои логии - Ейс срещу Смоук. Имаме си ДФ юзър, който премахва силата на плодовете, отровен, лед. Имаме неуязвим мечоносец, киборг, който може да отрази всичко насочено към него, изрод, който може да командва другите ... Е ИЗВИНЕТЕ ме но какво по дяволите се случва с нашите момчета и момичета
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 06, 2009 11:09 am |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Усоп ако стане по-смел ще ми падне много надолу в класацията.. В Трилът Барк битката с Перона ми беше много смешна
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 06, 2009 2:03 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Перона слаба ... извинявай, ти коя манга четеш, казваш ? Защото, ако не ме лъже паметта, тя победи инстант Зоро, Луфи и Санджи ... а това е по силите само на някои адмирал клас. Че ще стане нещо с Усопп, ще стане, не случайно онзи беше Херакул/лесс/нещо си
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 06, 2009 8:36 pm |
|
Logrus |
|
|
|
Е, Кума я разкара Перона има слабост - кекаво тяло, дух и като цяло е бавна. Тоест може да бъде убита, ако бъде изненадана. Тя е повече като тайно оръжие, защото срещу някой, който не знае какво да очаква, тя мачка
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 06, 2009 9:07 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Нашия си жертва ръцете за да може само и само да го удари , по-добре да беше вдигмал на трета скорост така или иначе целия вече е в отрова. поне щеше да го трупяса.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 06, 2009 11:14 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Да, готино беше чаптърчето, но наистина якото тепърва предстои. Явно Магелан не е логия, както всички си мислихме иначе щеше да избегне тупаника. Интересно ми е все пак как Лъфи ще се бори с шефа, защото е сигурно, че от един удар той няма да пукяса. Пандамен? Не съм го забелязал. То това му е най-интересното на него .
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|