|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 9:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Katekyo Hitman Reborn ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 04, 2009 5:21 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2544_1247044367.png) |
PA3YM |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
*току що наваксал 15 глави* якооо - познах че телата не са пращани в миналото, но не улучих, че ще присъединят Шоичи към тайфата - той вече бил присъединен ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) тая арка се надявах да приключи като стигнат цайкото ама явно ще продължи и до Бякуран наскоро почнах и анимето, ама мога да кажа че мангата е в пъти по-добра и то първите томове са уникални откъм бъзици и атмосфера, по нататък вече като става по-сериозно и не е същото >.< в стандартен шонен се превърна, от интересните стандартни шоенни де ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ама ъпгрейд след ъпгрейд и бой през бой... Xanxus сега заслужава да ги помете тия двамата - големи досадници са :> не оставят човек да си релаксва в канапето
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Katekyo Hitman Reborn ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 04, 2009 5:48 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3514_1248823372.png) |
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Аз пък се радвам, че мангата се превърна в този шонен :>, че иначе можеше да не я изтърпя ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) , таман беше започнало да ми доскучава и почнаха битките :>. А анимето първите 20 епа едвам ги изтърпях и добре че знаех какво следва :> Иначе тая арка вече ми втръсна, дори вече даже не ми се коментира по нея... Искам да свършва най-накрая подяволите, а те ни вкараха и в историята с Вария.... Искам да разбера за Реборн >.>
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Katekyo Hitman Reborn ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 01, 2009 4:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16981_1346186982.png) |
PartyMonster |
|
|
Леле мале!Обиквам все повече и повече тая манга и мангаката!Определено знае как да изненада и да шокира тая жена. Последната глава направо ме остави зяпнала...Оказа се,че добричкия ни Бя-чан въобще не е кой да е глупак естествено.Тамън Вонгола си помислиха,че повеждат и той побърза да им размаха един метафоричен среден пръст Това с фалшивите Mare Rings въобще не си го бях и помисляла..ле шоцк! И изведнъж хоп оказва се,че всичко било постановка,умело изиграна от слугите на големия лош бос,който в същото време най-хитро и потайно си е организирал плана и подготвял истинските воини така да се каже. И егати!!!Само аз ли мисля,че единия е Мукуро????Или поне тялото му,за духа не знам....И онова момиче много ми прилича на Кйоко-чан..Хммм...И да му се не види къде се дяна Уни???Ох...отново трябва да чакам цяла седмица за няколко лъжички отговори и все пак REBORN! завинаги!!!!! Който,квото ще да казва това си ми е любимата манга евър!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Katekyo Hitman Reborn ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 12, 2009 12:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2544_1247044367.png) |
PA3YM |
|
|
дуу, това беше някакъв нечовешки плосък плот туист >.< тамън се видя края на арката и Бякуран изцепи тоя абсурд, че знаел всичко ръиш и айде юруш отначало, ама 1 000 на n-та пъти по-трудно -.- едва ли само новите кутийки ще са достатъчни, тамън очаквах да им пуснат порасналите тела като им запазят пръстените, нали, пък то изчезна базата барабар с всичкото
оф много лейм ми се стори, незнам - всичките битки досега се едно бяха безмислени - оправдани само от развитието на Тсуна и ко, но нагласена работа - Бякуран им е пуснал загрявка, за колкото са силни, и сега лека полека вдига левела... защо по дяволите не си взе пръстените им докато са слаби, след като това му е целта... вероятно ще има обяснение (надявам се), пък и способностите му какви са ще е интересно... ама засега съм >.< от развитието
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|