Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 32 [ 474 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 32  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 14, 2008 12:25 pm 
Аватар

Съгласна съм с тебе : /
Искам да видя как се развиват нещата при Tsuna и другите и искам да видя Tsuna vs Byakuran ><""

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 20, 2008 10:18 pm 
Аватар

Като цяло беше интерсен чаптър : )
Нямам търпение в следващият Xanxus да ги сцепи ония двмата от бой
:twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 21, 2008 12:47 am 
Аватар

Наистина много добре свърши.Ката го показаха Xanxus много се зарадвах

Профил  

Заглавие: Re: Katekyo Hitman Reborn
МнениеПубликувано на: Сря Дек 31, 2008 12:08 am 
Аватар

Xanxus е станал по-сладък от преди >_<

МнениеПубликувано на: Нед Яну 04, 2009 5:21 am 
Аватар

*току що наваксал 15 глави*
якооо - познах че телата не са пращани в миналото, но не улучих, че ще присъединят Шоичи към тайфата - той вече бил присъединен :lol:
тая арка се надявах да приключи като стигнат цайкото ама явно ще продължи и до Бякуран

наскоро почнах и анимето, ама мога да кажа че мангата е в пъти по-добра
и то първите томове са уникални откъм бъзици и атмосфера, по нататък вече като става по-сериозно и не е същото >.< в стандартен шонен се превърна, от интересните стандартни шоенни де :lol: ама ъпгрейд след ъпгрейд и бой през бой...

Xanxus сега заслужава да ги помете тия двамата - големи досадници са :> не оставят човек да си релаксва в канапето :mm:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 04, 2009 5:48 am 
Аватар
Модератор

Аз пък се радвам, че мангата се превърна в този шонен :>, че иначе можеше да не я изтърпя :lol: , таман беше започнало да ми доскучава и почнаха битките :>. А анимето първите 20 епа едвам ги изтърпях и добре че знаех какво следва :>
Иначе тая арка вече ми втръсна, дори вече даже не ми се коментира по нея... Искам да свършва най-накрая подяволите, а те ни вкараха и в историята с Вария.... Искам да разбера за Реборн >.>

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 04, 2009 3:25 pm 
Аватар

да ама преди беше нещо комедийно, отчасти като Гинтамата, но като цяло по-уникално като атмосфера - мафии, работи, бъзици преди всичко.. а сега вече е един от многото шонени - това имам предвид
но пък битките и тия сериозните арки са идеални за аниме формат - че в последните чапове започнаха и неразбираемите кутийки - дет седиш и се кьориш кой кого и как е ударил >.<

еех, a за Реборн кой ли не иска да разбере :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 04, 2009 6:12 pm 
Аватар

Да ще бъде интересно да видиме миналото + възрастният Реборн :D

btw искам Byaku~chan >_<""

МнениеПубликувано на: Нед Фев 01, 2009 4:51 pm 
Аватар

Леле мале!Обиквам все повече и повече тая манга и мангаката!Определено знае как да изненада и да шокира тая жена.
Последната глава направо ме остави зяпнала...Оказа се,че добричкия ни Бя-чан въобще не е кой да е глупак естествено.Тамън Вонгола си помислиха,че повеждат и той побърза да им размаха един метафоричен среден пръст :lol: Това с фалшивите Mare Rings въобще не си го бях и помисляла..ле шоцк! И изведнъж хоп оказва се,че всичко било постановка,умело изиграна от слугите на големия лош бос,който в същото време най-хитро и потайно си е организирал плана и подготвял истинските воини така да се каже. И егати!!!Само аз ли мисля,че единия е Мукуро????Или поне тялото му,за духа не знам....И онова момиче много ми прилича на Кйоко-чан..Хммм...И да му се не види къде се дяна Уни???Ох...отново трябва да чакам цяла седмица за няколко лъжички отговори :( и все пак REBORN! завинаги!!!!! :rocknroll: Който,квото ще да казва това си ми е любимата манга евър!

МнениеПубликувано на: Вто Фев 10, 2009 12:24 pm 
Аватар

Айде пак ъпгрейд xD Супа Спешъл Вонгола боксис! Най ми е любопитно в на Тсу-кун какво се крие,след като видях звяра на XANXUS 8)

МнениеПубликувано на: Чет Фев 12, 2009 12:29 pm 
Аватар

дуу, това беше някакъв нечовешки плосък плот туист >.<
тамън се видя края на арката и Бякуран изцепи тоя абсурд, че знаел всичко ръиш и айде юруш отначало, ама 1 000 на n-та пъти по-трудно -.- едва ли само новите кутийки ще са достатъчни, тамън очаквах да им пуснат порасналите тела като им запазят пръстените, нали, пък то изчезна базата барабар с всичкото

оф много лейм ми се стори, незнам - всичките битки досега се едно бяха безмислени - оправдани само от развитието на Тсуна и ко, но нагласена работа - Бякуран им е пуснал загрявка, за колкото са силни, и сега лека полека вдига левела... защо по дяволите не си взе пръстените им докато са слаби, след като това му е целта... вероятно ще има обяснение (надявам се), пък и способностите му какви са ще е интересно... ама засега съм >.< от развитието

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 12, 2009 3:40 pm 
Аватар

абе то ако великите злодеи в шонените се ръководеха от логиката немаше да има нито един хепи енд. Аз вече съм се отказал да следя тва заради историята. Сега присто искам да знам какви пауър ъпи са се явили.

МнениеПубликувано на: Съб Фев 14, 2009 1:21 am 
Аватар

Хммм...стига да има нови сили и готини битки с интересни обрати аз съм доволна,нищо че наистина е малко досадно това протакване на арката. :D Обаче мен ми е чудно колко ли още арки ще измъдри Акира-сенсей o.o Един за Аркобалено може би и още един за пръстените и всичко като цяло...или ще изникнат нови злодеи от нищото... :o Кой знае~Аз се надявам да ни зарадва с нещо интересно и оригинално и все си мисля,че ще се поблазнят да поудължат мангата,имайки в предвид,че е на 4то място по продажби в Япония. :confused:

МнениеПубликувано на: Пон Фев 16, 2009 7:50 pm 
Аватар

Абе последният чаптър си беше готин, но се чудя къде отиде Хибари :hmm:

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2009 8:45 pm 
Аватар

Еми да си тренира сам,ъф корс :lol: Като го знам не му е в стила да джойне "почивните дни" на колектива,пък и му трябва време да преосмисли всичко до тоя момент .. like the fuck изведнъж от нищото цъфна по средата на супер напечена битка 10 години в бъдещето,без дори да знае какво става и какви са новите техники за бой :lol:
иначи макар да го бях предвидила се радвам,че Базил-кун се присъедини ^^ Сега остава и Дино да цъфне,да видим какво крият супер кутиите на Вонгола и да дойде време за шоу :peace:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 32 [ 474 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 32  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]