|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 12:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 12:02 am |
 |
Beren |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
хахаха писнало му да бачка
еми тва е живота на възрастен, бачкане
ако не те кефи, е пищов и си решавай проблема
нема лесно, кърмаческите години свършиха. + това аз съм най-щаслив когато цял ден съм се бъхтал като вол, викали са ми на главата, колегите ми праят мръсно и работния ден свършва. дават парите ......................................
прибирш се късно вечер, сядаш пред тв-то, пускаш новините, отваряш една бира а печка кънти от всякаде. протягваш се и те тва си е покой
никой който не бачка, не може да се накефи така
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 12:08 am |
 |
kcekce |
|
 |
|
Не гледам ТВ от 6 години...
А откак работих за новините и новини не гледам, дори и да ги видя случайно
Пробвай да ме зарибиш с нещо друго - халба бира и японско кино например...
И да, eстествено, щото от вчера сутринта съм се хванала на работа, затова сега осъзнавам, че не ми харесва... Сигурно съм бачкала повече от 1/3 от форума, взета заедно... Zakenda yo...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 12:32 am |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
kcekce написа: Сигурно съм бачкала повече от 1/3 от форума, взета заедно... Zakenda yo...
Te всички така си мислят...

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 12:39 am |
 |
Strid3r 9Y0 |
|
 |
Регистриран на: Нед Окт 01, 2006 12:34 am Мнения: 1083 Местоположение: South Town
|
snookie написа: kcekce написа: Сигурно съм бачкала повече от 1/3 от форума, взета заедно... Zakenda yo... Te всички така си мислят...
Kool....Ето при кои ще се преместя да живея.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 12:56 am |
 |
kcekce |
|
 |
|
snookie написа: kcekce написа: Сигурно съм бачкала повече от 1/3 от форума, взета заедно... Zakenda yo... Te всички така си мислят...
Ми откак ме писаха в графа "трета възраст" нещо изкуфявам и си въобразявам разни раоти...  Сигурно не съм си изпила хапчетата против старческо оглупяване днес
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 1:09 am |
 |
Scarlet_Weasel |
|
 |
|
Anoooo... Добре... Не се приема точно като бачкане... Ама 12 клас ми се вижда като ад... Да не говорим, че отдавна ми се изгуби смисъла за какво я правя цялата работа... Толкова съм зомбирана, че не знам как ще завърша тъпия срок, камо ли да вляза в уни... Аз по - принцип обичам да си се оплаквам, ама тва ми идва в повече... Не съм вярвала, че със седмици ще съм в състояние на блокаж... Говорят ми, а аз нито слушам, нито разбирам... Бачкала съм като по-малка - далеч по-лесно ми се видя да съм 12 часа на крак и на мах... Предполагам, че на третовъзрастните (XD) им се струват смешни моите приказки, ама то толко акъл ми остана в главата.  Не знам как ще работя после...
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 10:12 am |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
kcekce написа: snookie написа: kcekce написа: Сигурно съм бачкала повече от 1/3 от форума, взета заедно... Zakenda yo... Te всички така си мислят... Ми откак ме писаха в графа "трета възраст" нещо изкуфявам и си въобразявам разни раоти...  Сигурно не съм си изпила хапчетата против старческо оглупяване днес ).gif)
Мдааааам.... "старческо оглупяване" е паразит от третата възраст

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 10:27 am |
 |
zlobcho |
|
 |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Mery Jeane написа: Може би малко ми писна защото повече от година не съм си взела почивката като хората. Понякога някои колеги са прекалено изнервящи и наистина ми идва да хвърля униформата на управителката и да им тегля една българска. То при мен си зависи единствено от отношенията ми с колектива. Напоследък съм завързала доста добри отношения с хора които не можех да се понасям. Остана само един чукундур пияница дето му е крив света... По-скоро съм психически изморена от колкото физически. И да за момента имам нужда да си почина.
Ами вземи си отпуска, аз поне така правя. Като се изнервя много, като ми писне да гледам колегите и работното място и си вземам отпуска една две седмици, достатъчно е за да се затъжа отново за работа
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 10:49 am |
 |
Beren |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
ок нека те питам
колко най-дълго си се задържала на една работа :3
има ли поне една работа с 1 пълна година
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 11:50 am |
 |
K4HVD |
|
 |
Регистриран на: Сря Яну 18, 2006 9:41 am Мнения: 2192 Местоположение: In the middle of nowhere
|
Не съм прочел нито един пост освен първите 2.
Цитат: Съмнявам се,че някой работи заради кефа...
Ти представяш ли си? Значи просто не си намерил такава работа, която да ти носи удоволствие. Факт, е че повечето хора работат за да има парички --> благинки. Но немога да си представа сутрин рано да ставам и да отивам с нежелание за работа.
_________________ Най обичам гол по плажа аз да тичам ! ! ! Мечо пух: Колкото повече, толкова повече. И каза Господ: Да нямаш друг Георги освен мене и неспоменавай напразно името Жоро.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 1:13 pm |
 |
kcekce |
|
 |
|
Gatler написа: ок нека те питам колко най-дълго си се задържала на една работа :3 има ли поне една работа с 1 пълна година 
Кого по-точно питаш??
Моя милост - рекордите ми са на настоящите ми работи. Трудовия договор - от две години съм там, а гражданския - от три.
Струва ми се, че просто подхождаш с обърканата представа, че ако някой разправя, че не му се работи, значи е работил три пъти в живота си за по седмица
Последна промяна kcekce на Чет Дек 11, 2008 1:15 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 1:14 pm |
 |
snookie |
|
 |
|
Lenalee написа: Така че мойто патенце спести си лекциите за хора като мен .... и ела ми се обади когато започнеш да вадиш по 400 лева на СЕДМИЦА както аз съм успявала само на 16 години ...
И искаш да кажеш, че ти е омръзнало?
Хохоооо няма кво да ти обяснявам...

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 1:18 pm |
 |
kcekce |
|
 |
|
snookie написа: Lenalee написа: Така че мойто патенце спести си лекциите за хора като мен .... и ела ми се обади когато започнеш да вадиш по 400 лева на СЕДМИЦА както аз съм успявала само на 16 години ... И искаш да кажеш, че ти е омръзнало? Хохоооо няма кво да ти обяснявам... 
Абе ти верно не знаеш, къде се намираш  Я стига си се заяждал с каките, явно е, че житейският ти опит се свежда до наблюдения върху работния цикъл на баща ти...
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|