Дата и час: Чет Мар 06, 2025 1:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 8 [ 107 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 12:02 am 
Аватар

хахаха писнало му да бачка
еми тва е живота на възрастен, бачкане
ако не те кефи, е пищов и си решавай проблема

нема лесно, кърмаческите години свършиха. + това аз съм най-щаслив когато цял ден съм се бъхтал като вол, викали са ми на главата, колегите ми праят мръсно и работния ден свършва. дават парите ......................................
прибирш се късно вечер, сядаш пред тв-то, пускаш новините, отваряш една бира а печка кънти от всякаде. протягваш се и те тва си е покой
никой който не бачка, не може да се накефи така

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 12:08 am 
Аватар

Не гледам ТВ от 6 години...

А откак работих за новините и новини не гледам, дори и да ги видя случайно :lol:

Пробвай да ме зарибиш с нещо друго - халба бира и японско кино например...

И да, eстествено, щото от вчера сутринта съм се хванала на работа, затова сега осъзнавам, че не ми харесва... Сигурно съм бачкала повече от 1/3 от форума, взета заедно... Zakenda yo...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 12:32 am 
Аватар

kcekce написа:
Сигурно съм бачкала повече от 1/3 от форума, взета заедно... Zakenda yo...

Te всички така си мислят...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 12:39 am 
Аватар

snookie написа:
kcekce написа:

Kool....Ето при кои ще се преместя да живея.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 12:56 am 
Аватар

snookie написа:
kcekce написа:

Ми откак ме писаха в графа "трета възраст" нещо изкуфявам и си въобразявам разни раоти... :kicking: Сигурно не съм си изпила хапчетата против старческо оглупяване днес =))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 1:09 am 
Аватар

Anoooo... Добре... Не се приема точно като бачкане... Ама 12 клас ми се вижда като ад... Да не говорим, че отдавна ми се изгуби смисъла за какво я правя цялата работа... Толкова съм зомбирана, че не знам как ще завърша тъпия срок, камо ли да вляза в уни... Аз по - принцип обичам да си се оплаквам, ама тва ми идва в повече... Не съм вярвала, че със седмици ще съм в състояние на блокаж... Говорят ми, а аз нито слушам, нито разбирам... Бачкала съм като по-малка - далеч по-лесно ми се видя да съм 12 часа на крак и на мах... Предполагам, че на третовъзрастните (XD) им се струват смешни моите приказки, ама то толко акъл ми остана в главата. :lol: Не знам как ще работя после... =))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 4:25 am 
Аватар

Може би малко ми писна защото повече от година не съм си взела почивката като хората. Понякога някои колеги са прекалено изнервящи и наистина ми идва да хвърля униформата на управителката и да им тегля една българска. То при мен си зависи единствено от отношенията ми с колектива. Напоследък съм завързала доста добри отношения с хора които не можех да се понасям. Остана само един чукундур пияница дето му е крив света...
По-скоро съм психически изморена от колкото физически. И да за момента имам нужда да си почина.

на морно чело, сгушено на гърдите ми. Носталгична съм.
Към отминали докосвания.
Come Undone
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 10:12 am 
Аватар

kcekce написа:
snookie написа:
kcekce написа:

Ми откак ме писаха в графа "трета възраст" нещо изкуфявам и си въобразявам разни раоти... :kicking: Сигурно не съм си изпила хапчетата против старческо оглупяване днес =))

Мдааааам.... "старческо оглупяване" е паразит от третата възраст :lol: :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 10:27 am 
Аватар

Mery Jeane написа:
Може би малко ми писна защото повече от година не съм си взела почивката като хората. Понякога някои колеги са прекалено изнервящи и наистина ми идва да хвърля униформата на управителката и да им тегля една българска. То при мен си зависи единствено от отношенията ми с колектива. Напоследък съм завързала доста добри отношения с хора които не можех да се понасям. Остана само един чукундур пияница дето му е крив света...
По-скоро съм психически изморена от колкото физически. И да за момента имам нужда да си почина.

Ами вземи си отпуска, аз поне така правя. Като се изнервя много, като ми писне да гледам колегите и работното място и си вземам отпуска една две седмици, достатъчно е за да се затъжа отново за работа :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 10:49 am 
Аватар

ок нека те питам
колко най-дълго си се задържала на една работа :3
има ли поне една работа с 1 пълна година :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 11:50 am 
Аватар

Не съм прочел нито един пост освен първите 2.
Цитат:
Съмнявам се,че някой работи заради кефа...

Ти представяш ли си? Значи просто не си намерил такава работа, която да ти носи удоволствие. Факт, е че повечето хора работат за да има парички --> благинки. Но немога да си представа сутрин рано да ставам и да отивам с нежелание за работа.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 1:11 pm 
Аватар

Ами по принцип всеки си избира какво да работи ,но просто има моменти в които издивяваш.Не че идвам с нежелание на работа ... обаче има разни индивиди в офиса които ми късат нервите и ми развалят настроението....
Само да добавя Snookie моито патенце айде поработи малко и пак ми обяснявай за мама и за тати...Защото аз съм живия пример ,че не може винаги тати носи мама меси...
В момента съм на 19 години имам постоянна 8 часова работа ,уча в Варненски икономически университет не живея с родителите си .... плащам си сметките обличам се храня се и всичко все самичка....
Започнах да бачкам лятото преди да стана на 14 по 17-18 часа на ден...за да мога да си изкарам пари да се приготвя като всяко нормално дете за училище дрехи учебници и всичко необходимо... и така всяко лято докато завърших ...Вярно е че правих пари които и майка ми не изкарваше и то ги правех за седмица ама задника ми се скъсваше от бачкане.... След като завърших и влязох в ВИНС-а реших че не мога повече на това темпо и си намерих постоянна работа вярно зимам 3 пъти по малко ,но здравето и потрошените нерви никой не може да ми ги плати.От 5 години за мен е нямало нормална ваканция да си ходя на плаж да си излизам само бач бач и пак бач....
И най-много мразя някое си мамино момченце да ми чете лекции за това как не трябвало да се оплаквам и как такива като мен само това правели ....За 5 години 1 път не съм казала не мога ...напротив пришпорвала съм се на макс ...Защото на мен никой нищо не ми е дал повярвай ми и аз знам че ако сама не си помогна никой няма да го направи.

Така че мойто патенце спести си лекциите за хора като мен .... и ела ми се обади когато започнеш да вадиш по 400 лева на СЕДМИЦА както аз съм успявала само на 16 години ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 1:13 pm 
Аватар

Gatler написа:
ок нека те питам
колко най-дълго си се задържала на една работа :3
има ли поне една работа с 1 пълна година :lol:

Кого по-точно питаш??

Моя милост - рекордите ми са на настоящите ми работи. Трудовия договор - от две години съм там, а гражданския - от три.

Струва ми се, че просто подхождаш с обърканата представа, че ако някой разправя, че не му се работи, значи е работил три пъти в живота си за по седмица
:lol:

Последна промяна kcekce на Чет Дек 11, 2008 1:15 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 1:14 pm 
Аватар

Lenalee написа:
Така че мойто патенце спести си лекциите за хора като мен .... и ела ми се обади когато започнеш да вадиш по 400 лева на СЕДМИЦА както аз съм успявала само на 16 години ...

И искаш да кажеш, че ти е омръзнало? :lol: :lol:

Хохоооо няма кво да ти обяснявам... :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 1:18 pm 
Аватар

snookie написа:
Lenalee написа:

И искаш да кажеш, че ти е омръзнало? :lol: :lol:

Хохоооо няма кво да ти обяснявам... :lol: :lol:

Абе ти верно не знаеш, къде се намираш :lol: Я стига си се заяждал с каките, явно е, че житейският ти опит се свежда до наблюдения върху работния цикъл на баща ти... :roll:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 8 [ 107 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]