|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 2:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Manga Awards 2008 - избор на жури Публикувано на: Чет Дек 04, 2008 6:40 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Ето как протече миналогодишният конкурс: Темите с правилата и анкетите: Best Ongoing/Complete, Best Newbie и Best Popular Темата с победителите: AsMAЗа сега не са предвидени големи промени от миналогодишният конкурс. Като най-големите са: - Категорията Best Ongoing/Complete се раздела на 3 други: Best Ongoing/Complete Shounen, Best Ongoing/Complete Shoujo и Best Ongoing/Complete Seinen- Също и миналогодишните победители няма да участват. Причината е, че наградите са за заглавия от последните 3 години и някои излизат с години и ще излизат още толкова. Губи се смисъла на AsMA ако всяка година наградените са едни и същи. Като тези промени също подлежат на промяна евентуално :> Ако имате и някакво друго предложение, може да го дадете в тази тема. Трябва да се избере жури, което ще е 6 или 7 човека, като крайният вариант може и да са по-малко. Всеки може да избере 2ма (включително и себе си), които смята, че са следили повечко заглавия през последните година/и и има добра преценка. Като крайният избор кои да влязат в журито ще имам аз. Краен срок на гласуване: 30 декември 2008Забележка: хора регистрирани преди 1 декември 2008 и с по-малко от 10 мнения, нямат право да гласуват, и гласовете им няма да бъдат взети под внимание.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 04, 2008 8:38 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Такам първа предлагам, че да не ми вземат избора, а и освен това ако още малко се почудя между 5-6 човека нищо няма да измисля.
faye & nem13
Причинте вярвам на всички са ясни, а още повече, че имаме и жанрово разпределение вече, смятам че са най-подходящи.
СаВа, вярвам, че щом си организатор нямам право да те предложа, нали?
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 05, 2008 2:08 am |
|
Omega Red |
|
|
|
двама ми се виждат ужасТно малко за предлагане
Фей, Спирал /// Сава и Крейзи литъл
п.п. и thefolenangel
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 10:08 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ако журито прецени нека да съм в краен случай и искам мангите, които са излезнали, че чета, но да ти кажа, честно като щраус съм забит в пясъка и яко ще се изложа на едни дискусии, та ако някой добър чиляк ( по гочешки хаха) ми предложи нещо като листа да видя за кво иде реч ще го обсъдим .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|