|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 31, 2008 3:54 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
SHADOWSONG написа: Усещам че Зоро е при Ейс.....И Лъфй ше ходи го спасява той мисля че още незнае за това че е хванат..... А и белобрадия ше ходи няма начин та дори и да не му е скъп тва е човек с логйя плод, а и шикубайте...В момента мангата се движи с супер бърза скорост като се има напредвид нещата който трябва се покажат.....А и маймунката трябва вече да отиде някаде да тренира силите си смисъл от 11 години мисля че 97 беше мангата....Не са го давали да бъде трениран от някой за повече палър.....
Как не е даван къде тренира? Мисля, че си чел romance dawn, както и чаптърите когато се видя с дядо си за няколко кутийки дадоха как онзи го е тренирал от дете. Просто с досегашните си тренирочки екипажа достигна лимита си и някой ще го отнесе, засега временно ги спаси старчето, но и той трябва да подготви кораба за пътуването при русалките. най-много таткото да го спаси и евентуално ако някой е арестуван от правителството Лъфи с някоя нова техника да отиде да спасява. В момента това е лимита за SH, повечето са доста слаби, а силните няма какво да измислят.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 31, 2008 4:21 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Mihawk ще е предпоследния или последния от опонентите на Зоро, като гледам фигурите на правителството сто процента са бойци и те. Няма начин накрая да не се сбият. Преди около година и половина две мисля, че тук дискутирахме ястребчето до каква степен е гад и доколко му е развито чувството за справедливост. Май единодушно решихме, че е от лошите, но има силно чувство за справедливост и за това май не уби и Зоро въпреки силното желание на втория за това.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 31, 2008 9:42 pm |
|
Omega Red |
|
|
|
Чудя се Ода от самото начало ли е замислил нещата да се развиват точно така. Някак си ми се струва, че света му се изплъзва извън първоначалните очертания, че изведнъж нашите герой ... вече не са за него. Брутално е...
сякаш изведнъж спряха да имат бъдеще
п.п. вкаравм се в яките филми , уотевър
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 31, 2008 10:24 pm |
|
SHADOWSONG |
|
|
Регистриран на: Съб Мар 31, 2007 11:48 am Мнения: 2219 Местоположение: Харманли!The town :D!
|
Остай ти питаш ли ме мене последните няколко седмици кви филми вкарвам...Че сега Зоро е при Вегапънк и ше получи ъпгрейд....ИЛи че Кума го е оставил при Минхалк за тренировка щото дори той се очуди като оцеля.....А и че броок е доста по умен от колкото си мислиме щото доколкото знам трябва да е живял по времето на Гол Д.
А и съм сигурен че поне още един от 11 суперновас е Д.......
АМа той Ода е виновен прай обрати в последния момент..
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 01, 2008 9:02 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
А бе не знам може и аз да съм си вкарал някакъв филм, но имам бледи спомени, че е минала точно година между присъединяването на Зоро и W7& EL арките. Може и да си ги измислям, не съм убеден.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 01, 2008 9:11 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Просто не вярвам Ода да хукне да прави чаптъри как духат свещички. Много ясно, че винаги в края на всеки арк си правят банкетчета, като гледам и другите манги от този жанр как са ги закършили от рожденни дни . Той Луфи до последната среща с дядо си беше в невидението, че няма баща (сигурно се е пръкнал от яйце ), ти да помни други неща не се връзва.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|