Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:56 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 37  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 30, 2008 7:20 pm 
Аватар

Нее... Това да не е Блийч... след всяка битка/загуба тренировка с цел победа и това до без край.... Luffy си тренира чрез битките 8)

Ace е в затвор... Zoro трудно ще се озове там :lol: Но нямам никакви идеи къде го изпратиха, така че е възможно...

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 30, 2008 8:19 pm 
Аватар

Мисля,че Зоро е изпратен при Ейс-в Импел Даун.Чопър стана на звяр,половината от екипажа е пребит,барабар с Лъфи и въобще не виждам как ще се измъкнат от тази ситуация.За последен път бяха така в Трилър Барк арката и Зоро беше този,заради когото отърваха кожите,ама сега като го няма,не виждам какво ще правят нашите просто.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 31, 2008 3:54 pm 
Аватар
Цар Алко

SHADOWSONG написа:
Усещам че Зоро е при Ейс.....И Лъфй ше ходи го спасява той мисля че още незнае за това че е хванат..... А и белобрадия ше ходи няма начин та дори и да не му е скъп тва е човек с логйя плод, а и шикубайте...В момента мангата се движи с супер бърза скорост като се има напредвид нещата който трябва се покажат.....А и маймунката трябва вече да отиде някаде да тренира силите си смисъл от 11 години мисля че 97 беше мангата....Не са го давали да бъде трениран от някой за повече палър..... 8) 8)

Как не е даван къде тренира? Мисля, че си чел romance dawn, както и чаптърите когато се видя с дядо си за няколко кутийки дадоха как онзи го е тренирал от дете. Просто с досегашните си тренирочки екипажа достигна лимита си и някой ще го отнесе, засега временно ги спаси старчето, но и той трябва да подготви кораба за пътуването при русалките. най-много таткото да го спаси и евентуално ако някой е арестуван от правителството Лъфи с някоя нова техника да отиде да спасява. В момента това е лимита за SH, повечето са доста слаби, а силните няма какво да измислят.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 31, 2008 4:07 pm 
Аватар

Е, какво, да не би да може и мисли да чете? Zoro нищо не отговори на въпроса... така, че е възможно да е нейде из архипрелага...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 31, 2008 4:17 pm 
Аватар

Did someone say Mihawk :love: :love: :love:

Ако наш Zoro е метнат там, нема шансове за оцеляване.... Пък и идеята не ми се струва добра...
Много ми е интересна позицията на мечо, дали е от добряците или от лошковците... това напрежение което го създават е убийствено... особено като сме оставени в неведение...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 31, 2008 4:21 pm 
Аватар
Цар Алко

Mihawk ще е предпоследния или последния от опонентите на Зоро, като гледам фигурите на правителството сто процента са бойци и те. Няма начин накрая да не се сбият. Преди около година и половина две мисля, че тук дискутирахме ястребчето до каква степен е гад и доколко му е развито чувството за справедливост. Май единодушно решихме, че е от лошите, но има силно чувство за справедливост и за това май не уби и Зоро въпреки силното желание на втория за това.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 31, 2008 9:42 pm 
Аватар

Чудя се Ода от самото начало ли е замислил нещата да се развиват точно така. Някак си ми се струва, че света му се изплъзва извън първоначалните очертания, че изведнъж нашите герой ... вече не са за него. Брутално е...

сякаш изведнъж спряха да имат бъдеще :shock:

п.п. вкаравм се в яките филми , уотевър :mrgreen:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 31, 2008 10:24 pm 
Аватар

Остай ти питаш ли ме мене последните няколко седмици кви филми вкарвам...Че сега Зоро е при Вегапънк и ше получи ъпгрейд....ИЛи че Кума го е оставил при Минхалк за тренировка щото дори той се очуди като оцеля.....А и че броок е доста по умен от колкото си мислиме щото доколкото знам трябва да е живял по времето на Гол Д.
А и съм сигурен че поне още един от 11 суперновас е Д.......

АМа той Ода е виновен :lol: прай обрати в последния момент..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 01, 2008 5:11 am 
Аватар
Цар Алко

SHADOWSONG, дсамо да те допълня, че Бруук е бил пират още преди Роджър, все пак е изкарал 50 години сам на кораба, докато приключението на Роджър е било няколко години (2-3 ако се не лъжа) и си е умрял преди 22 години. Чудно ми е след като Луфи го взе за накама Робин как така пасува и не го разпитва, доста неща знае скелета и точно неговите знания и опит рано или късно ще са от полза на екипажа. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 01, 2008 12:24 pm 
Аватар

Аз пак повдигам един стар въпрос.... Някой води ли ... календар... в сми, знае ли се колко време е минало примерно от срещата на Luffy и Zoro ? И кой на колко години е? и защо тези хора не си празнуват рожденните дни ? :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 01, 2008 6:47 pm 
Аватар

Ем и аз тва се чудих сега пак като почнах анимето.... Но поне една до две години сиг са минали.... :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 01, 2008 8:59 pm 

Минало е много повече от година- година и половина според мен :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 01, 2008 9:02 pm 
Аватар
Цар Алко

А бе не знам може и аз да съм си вкарал някакъв филм, но имам бледи спомени, че е минала точно година между присъединяването на Зоро и W7& EL арките. Може и да си ги измислям, не съм убеден.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 01, 2008 9:08 pm 
Аватар

значи само гадаем :x лолз и за една година никой не е имал Би-дей? тези хора дали въобще знаят кога са родени >< Luffy не знаеше за баща си, предполагам и за майка си... едва ли си знае рд-то, доста кофти... както и да е, през доста са минали само за 1година... дали са готови за Новия свят...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 01, 2008 9:11 pm 
Аватар
Цар Алко

Просто не вярвам Ода да хукне да прави чаптъри как духат свещички. Много ясно, че винаги в края на всеки арк си правят банкетчета, като гледам и другите манги от този жанр как са ги закършили от рожденни дни :) :lol: . Той Луфи до последната среща с дядо си беше в невидението, че няма баща (сигурно се е пръкнал от яйце :lol: ), ти да помни други неща не се връзва.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]