Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 37  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 2:49 pm 
Аватар

Абе тва обаче много коментари в темата браво преди по 4-5 на глава сега са повече.....Иначе Лъфи показва че има много повече мозък от колкото предполагах....Преди щеше да скочи дори и уморен за да се бие с капитана а сега прецени силите им и набързо каза да бягат...А и това с дарк кинга когато каза че ше се откаже да бъде пират ако му кажат за съкровището! :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 5:16 pm 

Мен ми е много интересна цялата работа с "The Will of the D."

Gol D. Roger
Monkey D. Garp
Monkey D. Dragon
Monkey D. Luffy
Portgas D. Ace
Jaguar D. Saul
Marshall D. Teach

Моята теория е, че Gol D. Roger и Monkey D. Garp са братя. :idea:

Били са на върха на своето могъщество по едно и също време. Garp е единствения, освен Whitebeard, който се е бил наравно със Roger, "стащвал" го е няколко пъти, но все пак не е успял да го залови. Те поемат по двата противоположни пътя - единият става пират, другият marine. :starwars: Eдиният е малко по-силен от другия.

Вярно, че мостаците им са различни, на Garp е рунтав и гъст като четина, докато на Roger е по-рядък, но това не значи нищо.

Също така имената - Gol u Monkey. Но това не е проблем. Същото е с Ace и Luffy.

За да са братя двама човека трябва да имат обща майка или общ баща. 8) Ма ако Dragon беше баща и на двамата, и двамата трябваше да са Monkey. На пръв поглед остава майката да е обща. Ace е по-големият и трябва да е изневерила на баща му с Dragon. Но Garp се грижи и за двамата. Но защо да го прави, ако Ace не е син на Dragon, който е син на Garp. Защо да се грижи за извънбрачно дете на съпругата на сина му? Мне, според мен и двамата са синове на Dragon.

Другия вариант е майката на Ace да е зълва на третия братовчед по майчина линия на Ussop, но това е малко вероятно.

Та, нищо не пречи Roger и Garp да са братя.

Другия интересен член на родата е Blackbeard. Oda вече показа, че той е пълната противоположност на Luffy, човекът, с който той ще трябва да се бие, да стане Краля и неговия най-голям противник. Говоря за случката с пайовете, който единия хареса, другия не, и сока, който единия хареса, а другия не, както и за надпреварата кой ще изяде повече - 50, 51, 52 парчета и т.н., сещате се. Имат една мечта, но я гонят по различен начин. Ясно е, че Blackbeard ще убие Whitebeard в задаващата се Shichibukai vs Whitebeard's pirates битка, ще убие най-големия противник на Краля.

Той може би е някакъв братовчед на Luffy, абе всичко е много объркано, като в циганска рода, сигурно предшествениците в изчезналата страна са били някакви цигански барони.

Ся Dragon. Според мен той знае "The true history". Трябва да има причина да започне бунт срещу The World Government, да знае нещо. А и когато казва как епохите се сменят, "question the world" и т.н., явно има някаква причина да се съмнява.

Saul спясява единствения известен досега човек, който може да разчита Понеглифите.

Явно всички D. имат някаква роля в коването на съдбата на света.

И, забравих най-голямата мистерия - "I wonder if DADAN" knows about this", когато шефа на родния град на Luffy вижда 300-те милиона баунти.

Кой е Dadan? И да знае, че Luffy е пират и е обявил война на Government-a, какво ще направи? Хм, доста интересно е станало.

А в последната глава още повече се завръзва, много мистерии около Кума, Райлих явно има някакъв начин да неутрализира Логиа силите, хм:newyear:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 6:07 pm 
Аватар

Не вярвам в тези теории... Никаква логика няма Gol D. Roger Monkey и D. Garp да са братя... Според мен има начини Portgas и Luffy да са братя и без кръвна връзка, все пак не знаем как е преминало детството на главният ни герой... Знаем, че не е живял със семейството си, но все с някого е ... Защо да не е бил приютен от сем. на по-големия си брат... Както и да е, идеята ми е, че двамата не са биологични братя, но това не значи че не са братя (май нищо не казах :drop: )

Вярно е, че има някаква мистерия около тези Дъ-та, но някой ден, ще разберем :D

А когато баунтито му стана 300млн. , си спомням че ставаше въпрос за Garp как ще го приеме :roll: Dadan не съм срещала, но тук може да се бъркам...

ПП. тази теория с кръвните връзки малко като латино американски сапунен сериал стана =))

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 1:37 pm 
Аватар

Винаги когато чета за края на Мери и се разчуствам :( Тази манга може да бъде много емоционална понякога

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 30, 2008 1:23 am 
Аватар

ОМФГ........ОМГ.....Тва страл хат досега не са яли толкова бой никога.....тва да бягаш и същото време пред тебе още и още да идват.....Главата сцепваше с хумор пак....Зачудих се на това Yelow Monkey което тъмния крал на адмирала...И каде отиде Зоро мисля че го телепортира....Нали вика каде искаш да отидеш....Явно при вегапънк....А и това обяснява появяването на Кума на различни места......Чопър се е научил да контролира силите си малко или много....Абе глвата сцепва....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 30, 2008 5:25 am 
Аватар
Цар Алко

Невероятен чаптър, явно старчето е swordman и досега успява да задържи Kizaru. Лъфи обаче се оказа абсолютен пич след като помисли за вички и нареди отегляне, сега тия смени между Франки и Санджи заради PX-1 ще се окажат доста тежки за последния. Онова надуто племенниче е крайно време да пусне мощно кръв, но Лъфи не виждам как ще му противодейства за момента. Чопър пък без да пита никой изгълта 3 ръмбъл бол-а и май брадварчето ще го отнесе преди директния бой с Луфи. Оригиналната Кума за втори път спасява Зоро и според менработи за нашите, за разлика от Санджи Зоро за втори път е на смъртен одър. Баси яката манга. :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 30, 2008 2:27 pm 

Досега е известно, че Кума е има/имал някакво вземане-даване с Драгон, но какво? Сто пъти се повтори колко лоялен е към правителството, което може би е причина да се помисли обратното - че не е лоялен, работи за себе си или дори е човек на Драгон?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 30, 2008 2:37 pm 
Аватар

това пък как стана известно ?!?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 30, 2008 2:40 pm 
Аватар
Цар Алко

Това, че го познава не означава, че работи за него, може преди години бащата на нашето момче да му е отървал кожата и сега да се реваншира. Още нищо не се знае, но мечока явно не го гони болната амбиция да смачка всички.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 30, 2008 3:07 pm 
Аватар

Туко що прочетох мангата и изклучитлено много ми хареса мн хаотично започна да става и всеки прави каквото си знае което ми харесва
~~ Chopper... BERSERKING 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 30, 2008 3:57 pm 
Аватар

Егати чаптъра :shock: Нашите верно са новаци, което е нещо хубаво, дори доста :) Последните чаптъри много ми домъчнява за Zoro :? Сега поне е на почивка :D Има 3 дни да се освежи и да се върне 8) А този Kuma какви ги върши?! Трябва да се пообясни малко :x Някой има ли идея как го прави телепортването?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 30, 2008 4:40 pm 
Аватар

ама и той ли е devil fruit user ? :o а аз си мислех, че има нещо общо с техниката на Franky... по-усъвършенствана де, но като идея същата...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 30, 2008 5:21 pm 
Аватар

Нека отнесат малко бой !!! Крайно време беше да се осъзнаят къде са и колко са нищожни в сравнение с мястото , към което са се запътили. Един вид пробуждане. Зоро милия доста агро отнесе....само не ми стана ясно къде точно иска да го прати Кума.Относно теориите за братската връзка между Лъфи и Ейс....Е то е невъзможно да не са братя просто.Ода ги е рисувал с достатъчно идентични черти на лицето и характера, че да стане ясно. Това с имената ще се изясни , когато се изясни и прословутата самоличност на майка им. :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 30, 2008 5:27 pm 
Аватар

Nikyu Nikyu no Mi... как е възможно да съм толкова отвеяна ><' Поне теорийкта ми се оказа вярна ^^

А за майката едва ли ще научим нещо... поне в следващите години...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 30, 2008 6:20 pm 
Аватар

Усещам че Зоро е при Ейс.....И Лъфй ше ходи го спасява той мисля че още незнае за това че е хванат..... А и белобрадия ше ходи няма начин та дори и да не му е скъп тва е човек с логйя плод, а и шикубайте...В момента мангата се движи с супер бърза скорост като се има напредвид нещата който трябва се покажат.....А и маймунката трябва вече да отиде някаде да тренира силите си смисъл от 11 години мисля че 97 беше мангата....Не са го давали да бъде трениран от някой за повече палър..... 8) 8)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]