|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 22, 2008 2:51 am |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Най-накрая да видим как Ирие се дразни... мноо се радвах като го гледам как оре и пуфти. Трябваше да обърнат внимание на Котоко, все пак е най-сладкия персонаж в т'ва аниме. А те до ся е представяха, като пълният зян едва ли не. Кин-чан е супер лудо типче... как тръгна да се полива с тая кана... луд просто, евалата му права -> "Ти ся к'во искаш и аз ли да се полея ?"
ichirin_no_hana написа: Kudrokoska написа: Е не, артът беше толкова трагичен в тоя еп, нарутовските аниматори ли го бяха рисували или кво =О И аз тва се питам Много зле беше тоя път...
Не просто на аниматорите и писва все повече със всеки изминал еп и го карат през пръсти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 10:56 pm |
|
Little Nightmare |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 10, 2005 12:11 am Мнения: 127 Местоположение: дебнеща в тъмната уличка зад ъгъла
|
18 епизод свърши страшно. нямах търпение да видя какво ще стане по-натам.малко ми е гадно за Кейта(и аз бих го взела )както и да е.котоко ме зарадва като почна да хвърля книги.време беше да престане да се прави на щастлива насила
_________________ I`ll be there when you fall asleep, waiting with your worst fears in my hands ready to unleash them...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 27, 2008 10:42 am |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Добреееееее, кой е тоя??!?!?! И аз не го помня да се е мяркал из еповете @.@ В началото щях да кажа "НА, Ирие, изобщо не се е променил, ама тоя момент в църквата беше просто
Доктора в болницата верно е голям развратник....ама как бързо му кръцнаха квитанциите Хубаво епче, стига да не беше тоя cliffhanger @.@
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 27, 2008 1:28 pm |
|
vivianne |
|
|
Регистриран на: Вто Юни 26, 2007 8:33 pm Мнения: 181 Местоположение: София
|
Много сладък епизод
Хубаво e, че се вижда промяната в Irie-kun,направо се разплаках като дойде при Kotoko след церемонията . Надявах се да видим промяна и в Kotoko, обаче и за това си има време .
А този русият от началото като го видях си викам "А,ама това е братът на Irie-kun!", обаче после кат видях preview-то на следващия епизод и като поразмислих малко ми стана ясно, че няма как да е той, silly me .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 27, 2008 2:03 pm |
|
faye |
|
|
|
Бабата къртеше мивки ^^ ТАкива добичета стига да не са ти на главата са толкова интересни за наблюдение Онзи плейбой доктор също ми допадна. Мъжката сестра с момичето на инвалидния стол бяха сладки. Ирие наистина се е променил по държание, но дали е достатъчно Последната сцена си викам"Още някой който е влюбен в замотаната Котоко?!" И като какза аз съм, аз съм, се размислих много хубаво но не измислих кой. Гвождеше ме цели 2 минути докато открия отговора чрез бате Гугъл^^
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 27, 2008 5:50 pm |
|
zverina |
|
|
Регистриран на: Чет Май 08, 2008 6:12 pm Мнения: 31 Местоположение: In My DrEaMs^^
|
Kudrokoska написа: А момчето, което харабия прилича много на момиче, съм убедена без да гледам, където и да е, че е болното момченце от стаята на Yuuki, заради което Наоки реши да става доктор ; )
брей мацка ти си някъф гений съвсем го бях забравила тоз индивид,но си права напълно възможно е да е той, но ще видим
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 27, 2008 6:37 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Не мога да повярвам, най-после имахме епизод, в който станаха чудеса. Цели 2 при това.
- Не ни занимаваха само с лигави любовни проблеми. Малкото внимание обърнато на Мото-чан беше хубаво разнообразие. А на церемонията стана много сладко като го подкрепиха, чак за малко уважавах Котоко. (за много малко though)
- Котоко в действителност не си обърка думите на церемонията, даже не успя да падне или да направи някакъв друг гаф.
Това, че Ирие се държа изключително нехарактерно и мило като се видяха след церемонията не значи абсолютно нищо за бъдещето на връзката им. Все пак не му е първи път, когато й направи предложението пак все едно не беше той. Просто човека си има изблици, но ако са толкова редки, въобще що за отношения са това...
На Котоко все още само Ирие й е в главата и вече е извънредно притеснително... тя стана сестра. Дано няма смъртни случаи. Бабата рулеше, Slender-чан също
Кейта дано се уреди с онова сладко момиче, че той е от малкото нормални хора в това аниме ^^''
А колкото до мистериозния /не/познат, и на мен първата ми мисъл беше за онова момче, но не помних как изглежда. Не си и направих труда да проверя, така или иначе ще се разбере. Минали са поне 5 години, нормално е да е станал толкова голям. Котоко обаче все едно вечно е на 15.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|