Дата и час: Чет Фев 06, 2025 11:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 16 от 24 [ 355 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 2:51 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Най-накрая да видим как Ирие се дразни... мноо се радвах като го гледам как оре и пуфти. Трябваше да обърнат внимание на Котоко, все пак е най-сладкия персонаж в т'ва аниме. А те до ся е представяха, като пълният зян едва ли не. Кин-чан е супер лудо типче... как тръгна да се полива с тая кана... луд просто, евалата му права -> "Ти ся к'во искаш и аз ли да се полея ?" :D

ichirin_no_hana написа:
Kudrokoska написа:
Е не, артът беше толкова трагичен в тоя еп, нарутовските аниматори ли го бяха рисували или кво =О

И аз тва се питам :o Много зле беше тоя път... :?

Не просто на аниматорите и писва все повече със всеки изминал еп и го карат през пръсти :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 4:25 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Точно арта на това аниме е доста лимитиран, все пак оригиналният сорс е доста старичък и арта по принцип е зленце. Верно ся като се завгледах в епа наистина арта е по-зле от обикновено, но докато го гледах 1вия път не ми е направило впечатление. Явно щото по принцип арта си е бозица :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 6:50 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

БОЙ БОЙ БОЙ по неговата каска....да го замерят с книги като фашисти - огън! И пак не съм доволна :? Вярно, че свърши "кют", ама тоя Ирие все пак си остава Ирие, няма да се промени толкова лесно, нито толкова много :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 24, 2008 1:04 am 
Аватар

KISSSY написа:
БОЙ БОЙ БОЙ по неговата каска....да го замерят с книги като фашисти - огън! И пак не съм доволна :? Вярно, че свърши "кют", ама тоя Ирие все пак си остава Ирие, няма да се промени толкова лесно, нито толкова много :o

напълно съм съгласна, определено си мисля че "милото" лице на Ирие е само временно, дано да бъркам ,че вече почна да ми лази по нервите с тфа тъпо държание :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 24, 2008 10:56 pm 
Аватар

18 епизод свърши страшно. нямах търпение да видя какво ще стане по-натам.малко ми е гадно за Кейта(и аз бих го взела :D )както и да е.котоко ме зарадва като почна да хвърля книги.време беше да престане да се прави на щастлива насила

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 9:44 am 
Аватар

такам изгледах 19 еп.много доволна останах точно така трябваше да стане^^
само,че Котоко трябваше повече да се нервира да я видим как изпада в нервни кризи нещо кръв да и потече от носа по-така да станат нещата,но и така съм доволна : )
накрая малко ми стана кофти за Кейта щото е пич ама са какво да се прави
Ирие най-накрая се съвзе и вярно ако Кин-чан не го беше поканил да яде сигурно нямаше да разбере,че това,което изпитва е ..ревност :lol:
иначе съм чела мангата донякъде и арта беше много зле,но се свиква,докато в анимето е много по-хубав :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 10:42 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Добреееееее, кой е тоя??!?!?! И аз не го помня да се е мяркал из еповете @.@ В началото щях да кажа "НА, Ирие, изобщо не се е променил, ама тоя момент в църквата беше просто Изображение
Доктора в болницата верно е голям развратник....ама как бързо му кръцнаха квитанциите :lol: Хубаво епче, стига да не беше тоя cliffhanger @.@

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 1:28 pm 
Аватар

Много сладък епизод :love:
Хубаво e, че се вижда промяната в Irie-kun,направо се разплаках като дойде при Kotoko след церемонията :love:. Надявах се да видим промяна и в Kotoko, обаче и за това си има време :D .
А този русият от началото като го видях си викам "А,ама това е братът на Irie-kun!", обаче после кат видях preview-то на следващия епизод и като поразмислих малко ми стана ясно, че няма как да е той, silly me :lol: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 1:38 pm 
Аватар

аве според мен Ирие страда от раздвоение на личността, нещо сериозно му хлопа... не може веднъж да е супер мил, след 2мин да е пак студенокръвно животно :roll: иначе за епизода- оная бабка ми идеше да и строша носа.. много ме издразни :left: относно русокосия... младеж, който е досущ като моми4е.... и аз не помня кой е... ще чакам с нетърпение следващия епизод 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 2:03 pm 
Аватар

Бабата къртеше мивки ^^ ТАкива добичета стига да не са ти на главата са толкова интересни за наблюдение :lol: Онзи плейбой доктор също ми допадна. Мъжката сестра с момичето на инвалидния стол бяха сладки. Ирие наистина се е променил по държание, но дали е достатъчно :? Последната сцена си викам"Още някой който е влюбен в замотаната Котоко?!" И като какза аз съм, аз съм, се размислих много хубаво но не измислих кой. Гвождеше ме цели 2 минути докато открия отговора чрез бате Гугъл^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 4:57 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

Изгледах 18ти (правя си маратон), и мога да кажа ебаси спането дето спят тия на новоуженан двойка... :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 5:16 pm 
Аватар

Тия голямо прескачане през времето правят обаче xD
Изненадах се, че един път Котоко не сгафи нищо - на церемонията ^^ И после беше готино, ма не виждам за кво трябваше да се разплаква ^^
А момчето, което харабия прилича много на момиче, съм убедена без да гледам, където и да е, че е болното момченце от стаята на Yuuki, заради което Наоки реши да става доктор ; )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 5:50 pm 
Аватар

Kudrokoska написа:
А момчето, което харабия прилича много на момиче, съм убедена без да гледам, където и да е, че е болното момченце от стаята на Yuuki, заради което Наоки реши да става доктор ; )

брей мацка ти си някъф гений :lol: съвсем го бях забравила тоз индивид,но си права напълно възможно е да е той, но ще видим :wave:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 6:37 pm 
Аватар

Не мога да повярвам, най-после имахме епизод, в който станаха чудеса. Цели 2 при това.
- Не ни занимаваха само с лигави любовни проблеми. Малкото внимание обърнато на Мото-чан беше хубаво разнообразие. А на церемонията стана много сладко като го подкрепиха, чак за малко уважавах Котоко. (за много малко though)
- Котоко в действителност не си обърка думите на церемонията, даже не успя да падне или да направи някакъв друг гаф.
Това, че Ирие се държа изключително нехарактерно и мило като се видяха след церемонията не значи абсолютно нищо за бъдещето на връзката им. Все пак не му е първи път, когато й направи предложението пак все едно не беше той. Просто човека си има изблици, но ако са толкова редки, въобще що за отношения са това...
На Котоко все още само Ирие й е в главата и вече е извънредно притеснително... тя стана сестра. Дано няма смъртни случаи. Бабата рулеше, Slender-чан също :lol:
Кейта дано се уреди с онова сладко момиче, че той е от малкото нормални хора в това аниме ^^''
А колкото до мистериозния /не/познат, и на мен първата ми мисъл беше за онова момче, но не помних как изглежда. Не си и направих труда да проверя, така или иначе ще се разбере. Минали са поне 5 години, нормално е да е станал толкова голям. Котоко обаче все едно вечно е на 15.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 11:07 pm 

Наистина от привю-то на следващия епизод излиза че Нобухиро е онова момченце, но нали е там някакъв известен..интересно как е стигнал до там, че да стане модел, ако не греша беше и сирак...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 16 от 24 [ 355 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]