Дата и час: Сря Фев 05, 2025 2:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 42 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 10:26 pm 
Аватар

лулуш не иска да става император
той иска да унищожи британиа

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 10:47 pm 
Аватар
in need of a hero

Е след като я унищожи пак може да стане император :o (може би?)

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 10:59 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

I have been sooooo brainwashed...Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 11:32 pm 
Аватар

Не разбирате ли? Лулу ще стане император и това е на 100% ясно, но въпросът е какво ще направи с тази власт? Неговите ''братя'' го предадоха и изритаха като куче. Би следвало или да ги нападне и да не им даде нищо, или да остане твърд и да завърши началната си мисия. Обаче има една дребна подробост - той ги излъга и то умишлено. Е да, не очакваше Роло да го спаси, но едва ли е искал да страдат заради това. Тази подробност е иманно ключа към решеноето, а именно да размаже Британия, да вземе властта, да върне Япония и да им разясни всичко. Така той остава чист, брат му остава без нищо, а Сузаку става негов подчинен...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 12:00 am 
Аватар

TuZa написа:
Не разбирате ли? Лулу ще стане император и това е на 100% ясно, но въпросът е какво ще направи с тази власт? Неговите ''братя'' го предадоха и изритаха като куче. Би следвало или да ги нападне и да не им даде нищо, или да остане твърд и да завърши началната си мисия. Обаче има една дребна подробост - той ги излъга и то умишлено. Е да, не очакваше Роло да го спаси, но едва ли е искал да страдат заради това. Тази подробност е иманно ключа към решеноето, а именно да размаже Британия, да вземе властта, да върне Япония и да им разясни всичко. Така той остава чист, брат му остава без нищо, а Сузаку става негов подчинен...

От кога стана сценарист :roll: Аз пък очаквам да урме.Обикновено загалвинята на епизодите на анимета като това лъжат и то доста яко.Ще земе да стане точно обратното.И как така ще стане имератор?!Кой го е признал него?Кой го иска него?С тоя geass всеки ще се чуди дали не е под негов контрол....ще има отмъщение да, но император едва ли......

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 12:06 am 
Аватар

xads написа:
TuZa написа:

От кога стана сценарист :roll: Аз пък очаквам да урме.Обикновено загалвинята на епизодите на анимета като това лъжат и то доста яко.Ще земе да стане точно обратното.И как така ще стане имератор?!Кой го е признал него?Кой го иска него?С тоя geass всеки ще се чуди дали не е под негов контрол....ще има отмъщение да, но император едва ли......

Разбирасе, че не съм сценарист. А и честно казано не бих искал да съм. Аз изказвам теорията си. Това за смъртта на Лулу ми се струва като трагичен финал, какъвто има в не много анимета. Не казвам, че не е невъзможно де. А за Geassа - еми и Шарлес има Geass, но какво от това? Всъщност Лулу има потенциала да бъде император, защото е от такава фамилия... Не знам, създателите ще решат.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 12:10 am 
Аватар

BTW в Releas-a на Eclipse накрая пише, че следващия епизод се казва "Failure as emperor".На кога да вярваш сега :?: :!:

Едит:anidb.net не веднъж са доказвали, че бъркат и дават грешно инфо понякога :!:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 12:31 am 
Аватар

xads написа:
BTW в Releas-a на Eclipse накрая пише, че следващия епизод се казва "Failure as emperor".На кога да вярваш сега :?: :!:

Едит:anidb.net не веднъж са доказвали, че бъркат и дават грешно инфо понякога :!:

Но не си сигурен, че става дума за Лулу...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 1:21 am 
Аватар

Лулу ще умре , CC ще си върне паметта , Британия ще бъде разбита .
Това казвам ще стане..
Да видим пророческите ми умения дали са на ниво :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 2:44 am 
Аватар

[яуоте="ТуЗа"]Не разбирате ли? Лулу ще стане император и това е на 100% ясно, но въпросът е какво ще направи с тази власт? Неговите ''братя'' го предадоха и изритаха като куче. Би следвало или да ги нападне и да не им даде нищо, или да остане твърд и да завърши началната си мисия. Обаче има една дребна подробост - той ги излъга и то умишлено. Е да, не очакваше Роло да го спаси, но едва ли е искал да страдат заради това. Тази подробност е иманно ключа към решеноето, а именно да размаже Британия, да вземе властта, да върне Япония и да им разясни всичко. Така той остава чист, брат му остава без нищо, а Сузаку става негов подчинен...[/яуоте]

1 немогат да направят зеро император, никои няма да го признае.
2 лулу както и да гледаме, не е извър6ил никакжо толкожа голямо престъпление сре6ту 4ерните рицари 4е

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 8:33 am 
Аватар

малко за неразбралите
20 еп се казва Emperor Disqualification (това което еклипс са написали също става)

името на 22 е Emperor Lelouch
и лелуш няма да става император буквално
поне такъв извод си вадя от ревюто на епизода

Lelouch uses the balance between the forces that separates the world into two: UFN and Britannia.
The stage in his consideration is the place which was made into the neutral zone of the two countries, and a place of his memories

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 10:14 am 
Аватар

Че защо да не стане император, след като е наследник на трона. Ако успее да избие всички претенденти които са преди него в реда на онаследяване 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 11:53 am 
Аватар

... *brain hurting*
Толкова теории, вече нз на какво да вярвам. >.<' Още в началото на анимето С.С беше казала на Лулу, че той накрая ще остане сам и само тя ще е до него, че това ще бъде съдбата му. Много е възможно края да в свързан с това "обещание" ...
От ревюто на 22ри еп. си правя извода, че Лулу така ще ги обърне нещата, че Япония (страната на спомените му) да стане точно неутрална зона, а пък той ще се оттегли някъде, където никой няма да го притеснява и да е сам. То друго освен свободата на Япония не му остана като цел вече ... Нз... Решението е едно- да чакаме и да видим какво ще стане. :tv:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 1:11 pm 
Аватар

Лулу най-вероятно няма да умре,но и император едва ли ще стане.Теорията на Kiava е най-приемлива,но ще изчакаме и ще видим какво ще стане накрая.[/b]

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 3:29 pm 
Аватар

Доволна съм, че успях да изгледам епизода чак сега, та да мога само два дни да чакам за следващия.

Лулу хем ме радва, хем ме дразни с това негово грешно разбрано чувство за вина. Вярно е, че той оплеска всичко, обаче дай като поемаш всичко на гърба си нека поне го направи като хората. Хем страда, че е неразбран, хем не помага на хората да го разберат. А колко народ ще повлече със себе си.

Кален,че мине на наша страна, ако ще и ада да замръзне, просто няма как да остане при предателите. Най-малко, че трябва да върже две и две.

Шнйзел какви глупости за любов и страх дрънкаше, не ми е ясно, ама май ще си покаже рогата най-сетне.

Императорът ще го издуха. Той отдавна е бита карта. Някак си отказът му да живее в реалния свят го обрича на пълна изолация и смърт.

Искам най-сетне да изясним всичко за Мариан, защото тая жена ми е трън в очите от началото и само трохи за нея. След смъртта на ВВ нищо не сме чули за нея, а е ключът към много неща явно.

Сузаку винаги е бил лабилен, няма какво да се изненадваме. Сега ще го удари слабата му психика с пълна сила и гледай кво става.

А Нина...Бате, създаваш оръжие за масово унищожени, мрънкаш да го използват и после сядаш и ревеш. Тъпо лесбо. Да беше мислила преди това.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 42 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]