|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 2:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 10:47 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Е след като я унищожи пак може да стане император (може би?)
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 11:32 pm |
|
TuZa |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 15, 2007 11:24 pm Мнения: 176 Местоположение: London
|
Не разбирате ли? Лулу ще стане император и това е на 100% ясно, но въпросът е какво ще направи с тази власт? Неговите ''братя'' го предадоха и изритаха като куче. Би следвало или да ги нападне и да не им даде нищо, или да остане твърд и да завърши началната си мисия. Обаче има една дребна подробост - той ги излъга и то умишлено. Е да, не очакваше Роло да го спаси, но едва ли е искал да страдат заради това. Тази подробност е иманно ключа към решеноето, а именно да размаже Британия, да вземе властта, да върне Япония и да им разясни всичко. Така той остава чист, брат му остава без нищо, а Сузаку става негов подчинен...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 22, 2008 12:00 am |
|
xads |
|
|
|
TuZa написа: Не разбирате ли? Лулу ще стане император и това е на 100% ясно, но въпросът е какво ще направи с тази власт? Неговите ''братя'' го предадоха и изритаха като куче. Би следвало или да ги нападне и да не им даде нищо, или да остане твърд и да завърши началната си мисия. Обаче има една дребна подробост - той ги излъга и то умишлено. Е да, не очакваше Роло да го спаси, но едва ли е искал да страдат заради това. Тази подробност е иманно ключа към решеноето, а именно да размаже Британия, да вземе властта, да върне Япония и да им разясни всичко. Така той остава чист, брат му остава без нищо, а Сузаку става негов подчинен...
От кога стана сценарист Аз пък очаквам да урме.Обикновено загалвинята на епизодите на анимета като това лъжат и то доста яко.Ще земе да стане точно обратното.И как така ще стане имератор?!Кой го е признал него?Кой го иска него?С тоя geass всеки ще се чуди дали не е под негов контрол....ще има отмъщение да, но император едва ли......
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 22, 2008 12:06 am |
|
TuZa |
|
|
|
xads написа: TuZa написа: Не разбирате ли? Лулу ще стане император и това е на 100% ясно, но въпросът е какво ще направи с тази власт? Неговите ''братя'' го предадоха и изритаха като куче. Би следвало или да ги нападне и да не им даде нищо, или да остане твърд и да завърши началната си мисия. Обаче има една дребна подробост - той ги излъга и то умишлено. Е да, не очакваше Роло да го спаси, но едва ли е искал да страдат заради това. Тази подробност е иманно ключа към решеноето, а именно да размаже Британия, да вземе властта, да върне Япония и да им разясни всичко. Така той остава чист, брат му остава без нищо, а Сузаку става негов подчинен... От кога стана сценарист Аз пък очаквам да урме.Обикновено загалвинята на епизодите на анимета като това лъжат и то доста яко.Ще земе да стане точно обратното.И как така ще стане имератор?!Кой го е признал него?Кой го иска него?С тоя geass всеки ще се чуди дали не е под негов контрол....ще има отмъщение да, но император едва ли......
Разбирасе, че не съм сценарист. А и честно казано не бих искал да съм. Аз изказвам теорията си. Това за смъртта на Лулу ми се струва като трагичен финал, какъвто има в не много анимета. Не казвам, че не е невъзможно де. А за Geassа - еми и Шарлес има Geass, но какво от това? Всъщност Лулу има потенциала да бъде император, защото е от такава фамилия... Не знам, създателите ще решат.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 22, 2008 12:31 am |
|
TuZa |
|
|
|
xads написа: BTW в Releas-a на Eclipse накрая пише, че следващия епизод се казва "Failure as emperor".На кога да вярваш сега Едит:anidb.net не веднъж са доказвали, че бъркат и дават грешно инфо понякога
Но не си сигурен, че става дума за Лулу...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 22, 2008 1:21 am |
|
Siujade |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 01, 2008 7:02 am Мнения: 217 Местоположение: DopeReach
|
Лулу ще умре , CC ще си върне паметта , Британия ще бъде разбита .
Това казвам ще стане..
Да видим пророческите ми умения дали са на ниво
_________________ "Научих нещо от живота и то е, че хората, които имат какво да предложат, вярват най-малко в себе си." My anime list.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 22, 2008 2:44 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
[яуоте="ТуЗа"]Не разбирате ли? Лулу ще стане император и това е на 100% ясно, но въпросът е какво ще направи с тази власт? Неговите ''братя'' го предадоха и изритаха като куче. Би следвало или да ги нападне и да не им даде нищо, или да остане твърд и да завърши началната си мисия. Обаче има една дребна подробост - той ги излъга и то умишлено. Е да, не очакваше Роло да го спаси, но едва ли е искал да страдат заради това. Тази подробност е иманно ключа към решеноето, а именно да размаже Британия, да вземе властта, да върне Япония и да им разясни всичко. Така той остава чист, брат му остава без нищо, а Сузаку става негов подчинен...[/яуоте]
1 немогат да направят зеро император, никои няма да го признае.
2 лулу както и да гледаме, не е извър6ил никакжо толкожа голямо престъпление сре6ту 4ерните рицари 4е
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 22, 2008 11:53 am |
|
Kiava |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 31, 2007 12:34 am Мнения: 354 Местоположение: somewhere I belong...
|
... *brain hurting*
Толкова теории, вече нз на какво да вярвам. >.<' Още в началото на анимето С.С беше казала на Лулу, че той накрая ще остане сам и само тя ще е до него, че това ще бъде съдбата му. Много е възможно края да в свързан с това "обещание" ...
От ревюто на 22ри еп. си правя извода, че Лулу така ще ги обърне нещата, че Япония (страната на спомените му) да стане точно неутрална зона, а пък той ще се оттегли някъде, където никой няма да го притеснява и да е сам. То друго освен свободата на Япония не му остана като цел вече ... Нз... Решението е едно- да чакаме и да видим какво ще стане.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 22, 2008 3:29 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Доволна съм, че успях да изгледам епизода чак сега, та да мога само два дни да чакам за следващия.
Лулу хем ме радва, хем ме дразни с това негово грешно разбрано чувство за вина. Вярно е, че той оплеска всичко, обаче дай като поемаш всичко на гърба си нека поне го направи като хората. Хем страда, че е неразбран, хем не помага на хората да го разберат. А колко народ ще повлече със себе си.
Кален,че мине на наша страна, ако ще и ада да замръзне, просто няма как да остане при предателите. Най-малко, че трябва да върже две и две.
Шнйзел какви глупости за любов и страх дрънкаше, не ми е ясно, ама май ще си покаже рогата най-сетне.
Императорът ще го издуха. Той отдавна е бита карта. Някак си отказът му да живее в реалния свят го обрича на пълна изолация и смърт.
Искам най-сетне да изясним всичко за Мариан, защото тая жена ми е трън в очите от началото и само трохи за нея. След смъртта на ВВ нищо не сме чули за нея, а е ключът към много неща явно.
Сузаку винаги е бил лабилен, няма какво да се изненадваме. Сега ще го удари слабата му психика с пълна сила и гледай кво става.
А Нина...Бате, създаваш оръжие за масово унищожени, мрънкаш да го използват и после сядаш и ревеш. Тъпо лесбо. Да беше мислила преди това.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|