|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 9:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Code Geass R2: Спекулации и фенскусии Публикувано на: Чет Яну 24, 2008 2:27 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 .________________________________.
Жанр: екшън, мека, политическа драма, сай-фаи, сейнен ??? Студио: Sunrise Тип: TV сериал / Епизоди: най-вероятно 25 Година: 06.04.2008 до ??.??.???? Официален сайт: http://geass.jp/ В тази тема ще се обсъждат всякакви спекулации, превюта, фенскусионни неща, препратки, бързи въпроси и т.н. _________________________________________________ Сезон 1: Дискусии / Линк Сезон 2: Дискусии / Линк Допълнителни теми: Аниме Съд: Виновен ли е Лулу? / Zero VS Kira Картинки <3 (ще кача малко от сезон 2, като новото костюмче на C2) Code Geass R2: Спекулации и фенскусии_________________________________________________ Относно спойловете... еми, шансът да не се наспойлите поне кои се появяват в сезон 2 е брутално малък... Просто всички герои ги развяват наляво-надясно по постери и трейлъри и си проличава веднага кой е жив и кой не >< Все пак е желателно грубите спойлери да се маркират!
Последна промяна Morri D'in на Пон Апр 07, 2008 1:07 am, променена общо 2 пъти
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 24, 2008 2:39 pm |
|
Wizarda |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
Woaaa ще се гледа определено на мен ми соатна само последния еп от първи сезон ..... от 1 месец се каня да го гледам ама..... таа ще го чакам с нетърпение сезона
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 12:08 am |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Голям трепет ще бъде като най-накрая излезе първия епизод - предчуствам го .
Таааа...безмислено е да казвам, че нямам търпение да видя отново Лулу и С.С. А въпросният нов герой още от сега не ми вдъхва никакво доверие... Просто ЗНАМ, че някак ще прецака Лулу и то жестоко! о.0
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 5:54 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Деа знам... Имам някакви смесени чувства относно 2рия сезон... Дано е интересно. Искам да видя кой на кой ще разлее мозъка в крайна сметка (Лулу - Сузаку)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 7:04 pm |
|
Nilion |
|
|
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
Cagalli написа: Таааа...безмислено е да казвам, че нямам търпение да видя отново Лулу и С.С. А въпросният нов герой още от сега не ми вдъхва никакво доверие... Просто ЗНАМ, че някак ще прецака Лулу и то жестоко! о.0
А според мен ще е баси пречката на Лулу, но не мисля, че ще го преебе xD Той Лулу си знае как сам да се преебава - това си го видяхме ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 2:03 pm |
|
Wizarda |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
GoDSmAcK написа: Super_Beast написа: дано сгьнат lancelot в втория сезон.. Amen! Много хора anti Lancelot се събрахме ... Дано да го смачкат както казахте.... И дано пак да ги има пичовете от Japanese Rebelion-a техните ботове бяхва върха (Burai Kai) ... Новия герои ми прилича на some kind of ghay
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 6:46 pm |
|
Harada Risa |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 17, 2006 1:41 pm Мнения: 2943 Местоположение: Namimori
|
Bleed4me написа: Exotic Pirate написа: Super_Beast написа: дано сгьнат lancelot в втория сезон.. съгласна!!! и на мен ми се иска така, щото вече малко попрекалява навсякъде да се бута!!! Само аз ли му симпатизирам на Сузаку
мне, аз също ^^ а мислех че съм единствената
иначееее и аз нямам търпение да излезе 2-рия сезон, чакам го от лятото и аз малко си спойлнах с трейлъра, картинките и разни коментари в minitokyo ма не се сдържах мн ми е интересно кво е станало с оная с очилата дето полудя накрая.....и още ми е гадно че Еuphie умря
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 7:01 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Всъщност ето и трейлъра, от който бяха скрийншотовете ( http://img235.imageshack.us/img235/6923 ... zc9qe4.jpg )
http://www.youtube.com/watch?v=nOk0WtUOUVA
Да, трейлър е, но все пак има спойлери - кой оцелява, etc. ><
Ако искате да се държите в пълна мъгла относно сериалчето, не го гледайте.
Цитат: а мислех че съм единствената
Ми Сузаку е красив (не и в моите очи ), гениален пилот, etc.
Само дето идеята на анимето е японец, биещ се на страната на Британия VS британец, биещ се на страната на Япония и като гледаме основно от гледната точка на японците, е нормално да мразим Сузаку. На всичкото отгоре Сънрайз въобще не му дадоха добър мотив да е на страната на Британия - толкова е лейм и изкуствено, че просто човек няма начин да не се най-малкото дразни на мотивацията на Сузаку... ><
За разлика от него Льольо си има много солидни и разумни причини да е там, където е; много е по-лесно да му симпатизираме.
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 8:28 am |
|
Exotic Pirate |
|
|
Регистриран на: Пон Юни 18, 2007 7:22 pm Мнения: 822 Местоположение: Shinigami Sekai 8)
|
даа вярно е милата се побърка накрая като ги видя и двамата. тя преди беше толкова предана на лулу (е, тя не знаеше, че е той де), сега дали ще го приеме или ще възнегодува? иска ми се да го приеме, иначе ще се изнервя, макар че и тя си има доводите.
а иначе за сузаку - не ми харесва това, че хем постоянно се възмущава от смъртта на хора, хем убива и т.н. ще е хубаво ако си изгради по-логична ценностна система, може би ще е полезно да не е толкова идеалистична, щото сега не може да я спазва дори и да иска и звучи някак глухо, като я описва или като съжалява.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|