Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:58 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 12 [ 170 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Code Geass (есен 2006)
МнениеПубликувано на: Пет Окт 06, 2006 10:45 pm 
Аватар
Henshin!

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Title: Code Geass Hangyaku no Lelouch
Jap. Kanji: コードギアス 反逆のルルーシュ
Synonyms: Code Geass Hangyaku no LaRouche, Code Geass: Lelouch of the Rebellion
Genre: Action, Mecha
Type: TV Series
Episodes: 25
Year: 2006 (06.10.2006 till ?)
Companies: MBS, Sunrise
URL: http://www.geass.jp/

Ето кратък брифинг:
10 Август 2010 - свещената империя на Британия обявява война на неутралната Япония. Британците побеждават с помощта на техните Nightmare Frames (които представляват наземни меки в стил FMP) и отнемат свободата на народа и дори сменят името на държавата като я кръщават Area 11.Действието се развива след 7 години, главния герой Lelouch е highschooler, който по стечение на обстоятелствата попада в средата на битка м/у "терористи" и Британските сили, където се среща със Suzaku - приятел от детството му, и намира мистериозно момиче, която му съобщава че го е "намерила" и му дава специални сили...

Тема с картинки по анимето: ТУК.
Линк към всички епизоди: ТУК.

Последна промяна evilduke на Сря Апр 04, 2007 12:10 am, променена общо 3 пъти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 09, 2007 10:36 pm 

тъъ...има ли някакви си новини около 2-я сезон :idea:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 09, 2007 10:46 pm 
Аватар

със сигурност ще има втори ...
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=5373
за сега е планиран за края на тази година.. но е много вероятно да се измести за 08

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 09, 2007 10:54 pm 
Аватар

Има разни слухове, че след първите 25 епизода на Гундам 00 (демек новия Гъндам, дето сега почна), ще има пауза в излъчването му и на негово място ще бъде излъчен втория сезон на Code Geass - от пролетта (Април месец) до есента. После като свършел втория сезон на Geass-а щели да продължат с останалите епизоди на Гъндам-а. Това, естествено, са само неподтвърдени слухове... засега. Официална информация по въпроса все още няма.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 10, 2007 10:55 am 
Аватар

Аз бях попаднал на информация че новия Code Geass ще започне в края на декември, но ме съмнява достоверността :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 10, 2007 10:58 am 
Аватар

:D Искам искам искам! дано по-скоро да го направят,че нямам търпение :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 10, 2007 2:41 pm 
Аватар

shadowblack написа:
Има разни слухове, че след първите 25 епизода на Гундам 00 (демек новия Гъндам, дето сега почна), ще има пауза в излъчването му и на негово място ще бъде излъчен втория сезон на Code Geass - от пролетта (Април месец) до есента. После като свършел втория сезон на Geass-а щели да продължат с останалите епизоди на Гъндам-а. Това, естествено, са само неподтвърдени слухове... засега. Официална информация по въпроса все още няма.

И аз на нещо подобно попаднах като информация. Само че не знаех, че ще спрат Гандам-а, а мислех, че просто като стигне средата ще почне 2 сезон на КГ. Сега като се замисля няма никакъв смисъл в това. Не искам да ми спират Gundam 00, но ако ще е за Гиас, ще го преживея..
Иначе се говореше за този месец, ама е ясно, че няма да е. Още няма нито плакат, нито промо, нито някакъв хинт, че се задава, така че ме съмнява, че и Декември ще излезе.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 01, 2007 1:08 am 
Аватар

Logrus написа:
невероятно аниме, цял ден го гледам :shock: и не мога свърша никаква друга "смислена" работа :lol:
смазвааааа :twisted:

добре че беше аниме турнира да прочета малко за Лулу и да се навия да гледам анимето, заслужава си гледането , много е маниашко :)

а съм все още съм на половината :thumbsup:

дамз никой не коментира след мен, а аз имам още какво да кажа - за бога братя и сестри - гледайте го :D

много е добро, просто нямам думи ... всъщност имам :)
към края има един епизод , които ако го опиша, трябва да ме линчувате с камъни, защото той е 80 % от кефа на анимето ... напараво една единствена сцена така ме потресе, че го паузирах и половин час поне не успях да седна пред компютъра да го догледам ... само си повтарях "не, не е възможно , няма да го направи , лелеее как само оплеска нещата " и подобни :lol:

за мен това аниме беше много ценно защото ми напомни за пореден път, защо спрях да гледам холивудски филми (независимо колко са "добри" и "нови") и сега съм на вълна манга/анимета и старо руско кино - те определено се правят така , че на мен поне да ми бръкнат в мозъка :lol: и да ми изстискат от към емоции душичката :)

Не знам какво са намислили за втория сезон, но края беше безобразно ... абе беше безобразие да има такова жалко подобие на "край" че то нищо не свърши :lol: ... макар че от една метафорична гледна точка личните вселени на всеки един от героите свършиха или по-точно бяха зверски разбити от новия ред :twisted: .... или безредие ... ще видим в сезон две, дано дано

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 01, 2007 1:11 am 
Аватар
Цар Алко

Всички чакаме началото на 2008ма г. за да продължим със CG историята :twisted: . Анимето цепи отвсякъде 8) .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 01, 2007 9:32 am 
Аватар

Code Geass IMG Character Profiles
Ето и една тема където да пускате любимите си картинки от анимето :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 03, 2007 12:37 am 
Аватар

xkivax написа:
:D Искам искам искам! дано по-скоро да го направят,че нямам търпение :D

x2
Дано почне да излиза преди зимната ваканция за да мога спокойно да си го гледам без да мисля за учене :mrgreen:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2007 2:09 pm 
Аватар
Masaka?!

Айде да стане страница 2 да мога да пускам спойлери вече :(

Btw, по последни данни анимето ще заеме мястото на gundam WC през април... (Тогава Gundam WC ще спре за 6 месеца... което са си към 20 епизода...)
ЕДИТ: дам, shadowback ме е изпреварил. :lol:
Ще се казва
Цитат:
Code Geass II: The Gruesome Death of Suzaku

//всъщност не :lol: Но за април си залагам лявата вежда.

Според вас кой стреля?
Spoiler написа:

Сузаку не може да застреля Лулу, заради експлозива - тоест и той би умрял, а има команда зададена от Гиас-а 'Живей!'
Лулу, стрелящ по Сузаку е очевидно, но не толкоз радващо.
Аз залагам на Карен. Въпросът е по-кой ще стреля? Нека да е Сузаку, pls, pls, pls :(

Btw, вторият сезон в тази тема ли ще го обсъждаме или да пускаме нова като дойде?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2007 2:25 pm 
Аватар

По-добре нова, за да няма объркване. Иначе някой може да рече да пише за първия сезон без да е гледал втория и да вземе да прочете някой спойл.

По въпроса кой стреля: струва ми се, че някъде вече го бях казал, ама пистолета на Лулу стреляше с някакви игли доколкото помня, а не куршуми. Понеже се чу изстрел той отпада. Остават Сузаку и Карен. Всеки от двамата може да е (заповедта, дадена на Сузаку, трябва да бъде задействана от някой за да важи). Но по-вероятно да е Карен - за разлика от идиотчето тя не беше афектирана до степен да не й пука дали ще живее или ще умре.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2007 11:42 pm 
Аватар
in need of a hero

Аз така и не разбрах впрочем тя защо толкова психяса като разбра, че Лулу е Zero :? ...

Иначе си мисля, че тя ще стреля и ще стреля по Сузаку бтв (Юфито му умря, нма работа момчето вече сред живите, само ще страда ;( )

А този втори сезон... ще ми се изцедят нервите отвсякъде докато излезе :? Обимслям да почна пак анимето, зарибявката е голяма XD

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2007 3:19 pm 
Аватар

Резюмето звучи заинтригуващо...Почвам го! :mrgreen:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 12 [ 170 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]