|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Code Geass (есен 2006) Публикувано на: Пет Окт 06, 2006 10:45 pm |
|
evilduke |
Henshin! |
|
Title: Code Geass Hangyaku no Lelouch Jap. Kanji: コードギアス 反逆のルルーシュ Synonyms: Code Geass Hangyaku no LaRouche, Code Geass: Lelouch of the Rebellion Genre: Action, Mecha Type: TV Series Episodes: 25 Year: 2006 (06.10.2006 till ?) Companies: MBS, Sunrise URL: http://www.geass.jp/Ето кратък брифинг: 10 Август 2010 - свещената империя на Британия обявява война на неутралната Япония. Британците побеждават с помощта на техните Nightmare Frames (които представляват наземни меки в стил FMP) и отнемат свободата на народа и дори сменят името на държавата като я кръщават Area 11.Действието се развива след 7 години, главния герой Lelouch е highschooler, който по стечение на обстоятелствата попада в средата на битка м/у "терористи" и Британските сили, където се среща със Suzaku - приятел от детството му, и намира мистериозно момиче, която му съобщава че го е "намерила" и му дава специални сили... Тема с картинки по анимето: ТУК. Линк към всички епизоди: ТУК.
Последна промяна evilduke на Сря Апр 04, 2007 12:10 am, променена общо 3 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 09, 2007 10:46 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
със сигурност ще има втори ...
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=5373
за сега е планиран за края на тази година.. но е много вероятно да се измести за 08
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 10, 2007 2:41 pm |
|
Haruka |
|
|
|
shadowblack написа: Има разни слухове, че след първите 25 епизода на Гундам 00 (демек новия Гъндам, дето сега почна), ще има пауза в излъчването му и на негово място ще бъде излъчен втория сезон на Code Geass - от пролетта (Април месец) до есента. После като свършел втория сезон на Geass-а щели да продължат с останалите епизоди на Гъндам-а. Това, естествено, са само неподтвърдени слухове... засега. Официална информация по въпроса все още няма.
И аз на нещо подобно попаднах като информация. Само че не знаех, че ще спрат Гандам-а, а мислех, че просто като стигне средата ще почне 2 сезон на КГ. Сега като се замисля няма никакъв смисъл в това. Не искам да ми спират Gundam 00, но ако ще е за Гиас, ще го преживея..
Иначе се говореше за този месец, ама е ясно, че няма да е. Още няма нито плакат, нито промо, нито някакъв хинт, че се задава, така че ме съмнява, че и Декември ще излезе.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 01, 2007 1:08 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Logrus написа: невероятно аниме, цял ден го гледам и не мога свърша никаква друга "смислена" работа смазвааааа добре че беше аниме турнира да прочета малко за Лулу и да се навия да гледам анимето, заслужава си гледането , много е маниашко а съм все още съм на половината
дамз никой не коментира след мен, а аз имам още какво да кажа - за бога братя и сестри - гледайте го
много е добро, просто нямам думи ... всъщност имам
към края има един епизод , които ако го опиша, трябва да ме линчувате с камъни, защото той е 80 % от кефа на анимето ... напараво една единствена сцена така ме потресе, че го паузирах и половин час поне не успях да седна пред компютъра да го догледам ... само си повтарях "не, не е възможно , няма да го направи , лелеее как само оплеска нещата " и подобни
за мен това аниме беше много ценно защото ми напомни за пореден път, защо спрях да гледам холивудски филми (независимо колко са "добри" и "нови") и сега съм на вълна манга/анимета и старо руско кино - те определено се правят така , че на мен поне да ми бръкнат в мозъка и да ми изстискат от към емоции душичката
Не знам какво са намислили за втория сезон, но края беше безобразно ... абе беше безобразие да има такова жалко подобие на "край" че то нищо не свърши ... макар че от една метафорична гледна точка личните вселени на всеки един от героите свършиха или по-точно бяха зверски разбити от новия ред .... или безредие ... ще видим в сезон две, дано дано
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 01, 2007 1:11 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Всички чакаме началото на 2008ма г. за да продължим със CG историята . Анимето цепи отвсякъде .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 04, 2007 2:09 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Айде да стане страница 2 да мога да пускам спойлери вече
Btw, по последни данни анимето ще заеме мястото на gundam WC през април... (Тогава Gundam WC ще спре за 6 месеца... което са си към 20 епизода...)
ЕДИТ: дам, shadowback ме е изпреварил.
Ще се казва
Цитат: Code Geass II: The Gruesome Death of Suzaku //всъщност не Но за април си залагам лявата вежда. Според вас кой стреля? Spoiler написа:
Сузаку не може да застреля Лулу, заради експлозива - тоест и той би умрял, а има команда зададена от Гиас-а 'Живей!' Лулу, стрелящ по Сузаку е очевидно, но не толкоз радващо. Аз залагам на Карен. Въпросът е по-кой ще стреля? Нека да е Сузаку, pls, pls, pls
Btw, вторият сезон в тази тема ли ще го обсъждаме или да пускаме нова като дойде?
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 04, 2007 11:42 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Аз така и не разбрах впрочем тя защо толкова психяса като разбра, че Лулу е Zero ...
Иначе си мисля, че тя ще стреля и ще стреля по Сузаку бтв (Юфито му умря, нма работа момчето вече сред живите, само ще страда ;( )
А този втори сезон... ще ми се изцедят нервите отвсякъде докато излезе Обимслям да почна пак анимето, зарибявката е голяма XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|