|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Tower of God Публикувано на: Пон Окт 04, 2010 5:29 pm |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
Review : За какво мечтаеш? Богатство? Слава? Мощ? Отмъщение? Или нещо, което превъзхожда всички тях? Нещо много по-важно и бленувано? Каквото и да желаеш - може да го намериш на върха на божията кула... стига да имаш силата, смелостта и късмета да я изкачиш... Лично мнение : Манхуата ме грабна от самото начало - веднага започва с главната история, примесена с малко драма и любов, водещи Baam (главния уж слабак герой) до входа на божията кула. Стилът на рисуване също ми харесва (стилът на оформление е като в Noblesse и предпочитам да я чета през mangafox, а не да я свалям), макар и самите рисунки да не са чак толкова красиви, колкото са в Noblesse-то. Историята от самото начало е много силна и интригуваща и в един момент ми напомни на Blame! (не че има много общо де ). Главните герои са готини, а и има голямо разнообразие сред тях - както по възраст и пол, така и по раса и биологичен вид (крокодила е имба ). Други плюсове са, че е цветна, както и че има огромно пространство за развитие както на света, така и на героите, личните им отношения, истории и приключения. Битките в началото не са особенно впечатляващи, но за сметка на това са кратки и кървави, което на мен поне ми харесва, нататък станават доста по-дълги, детайлни и епични. Седмична е, а и групата, която я сканира е сравнително бърза с новите релийзи. Други имена : Top of God, 신의 탑 Томове : 110 chapters (season 2 - chapter 25) (ongoing) Жанр : Action, Adventure, Fantasy, Romance Автор : SIUГодина : 2010 Издател : NaverИнфо : MangaUpdatesТема с линк за bg direct download@mangafox (директно четене в интернет) @mangatraders (direct download)
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tower of God Публикувано на: Пон Окт 04, 2010 7:30 pm |
|
PureMadness |
|
|
Регистриран на: Сря Авг 18, 2010 4:31 pm Мнения: 200 Местоположение: Lowech
|
Ghostbuster написа: Мисля че няма - май за сега само Grumpy я превеждат и те пускат английски преводи... не се знае де, в бъдеще може и да се намери на немски... а дано
_________________ По-добре да си мълчиш и всички да те мислят за пълен идиот, отколкото да постнеш и да разсееш всякакви съмнения.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tower of God Публикувано на: Пон Окт 04, 2010 8:16 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Тъкмо гледах дали има тема, единствения минус е че е започнала скоро и главите са малко Интересна изглежда иначе. В началото си мислех че замисъла не е толкова добър, но тестовете са интересни - малко ме обърка края на последната глава успоредно или почти веднага след нашите явно е имало друг тест което ми е малко странно уж са всички заедно наведнъж и после нагоре кой докъдето стигне.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tower of God Публикувано на: Вто Окт 05, 2010 2:29 am |
|
Shinigam1 |
|
|
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
|
Охооо най-после темичка и за тази манхуа .Харесва ми засега тестове ,герои , всичко общо взето .Крокодила е най-лудия особено на последния тест хаха. Изпитващия каза че нашия е някво животно ама къфто е залупен ще мине година маи преди да го видим в битка и да има някво развите на силите си . А тея тримата от последната глава са изявени животни . Оцелели след теста - 3-ма
|
|
|
Заглавие: Re: Tower of God Публикувано на: Вто Окт 05, 2010 6:50 pm |
|
Roronoa Zoro |
|
|
|
Цитат: стилът на оформление е като в Noblesse нещо препоръчано от теб не може да е лошо ама тоя стил просто ми бърка в съществуването
|
|
|
Заглавие: Re: Tower of God Публикувано на: Съб Окт 09, 2010 8:46 pm |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
Омг не бях обърнал внимание ама май irregular-a ще е наща мадама? сега отново разгледах последната страница на 13та глава и ми се струва, че е тя... а 14та глава завърта доста странно нещата, май ще има яка битка между нашия и мацката от самото начало.. ако вземе някой от тях или приятелите им да умре историята ще се завърже меееееееега яко сега ще има heartbraking reuinion току виж Баам убие причината за влизането си в кулата, но все пак реши да продължи нагоре следващите няколко глави ще са имби
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|