|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 2:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Tower of God ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 04, 2010 5:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4634_1245184544.png) |
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
![Изображение](http://i368.photobucket.com/albums/oo124/Ghostbuster_Vic/TowerofGod.jpg) Review : За какво мечтаеш? Богатство? Слава? Мощ? Отмъщение? Или нещо, което превъзхожда всички тях? Нещо много по-важно и бленувано? Каквото и да желаеш - може да го намериш на върха на божията кула... стига да имаш силата, смелостта и късмета да я изкачиш... Лично мнение : Манхуата ме грабна от самото начало - веднага започва с главната история, примесена с малко драма и любов, водещи Baam (главния уж слабак герой) до входа на божията кула. Стилът на рисуване също ми харесва (стилът на оформление е като в Noblesse и предпочитам да я чета през mangafox, а не да я свалям), макар и самите рисунки да не са чак толкова красиви, колкото са в Noblesse-то. Историята от самото начало е много силна и интригуваща и в един момент ми напомни на Blame! (не че има много общо де ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ). Главните герои са готини, а и има голямо разнообразие сред тях - както по възраст и пол, така и по раса и биологичен вид (крокодила е имба ![:rocknroll: :rocknroll:](./images/smilies/rocknroll.gif) ). Други плюсове са, че е цветна, както и че има огромно пространство за развитие както на света, така и на героите, личните им отношения, истории и приключения. Битките в началото не са особенно впечатляващи, но за сметка на това са кратки и кървави, което на мен поне ми харесва, нататък станават доста по-дълги, детайлни и епични. Седмична е, а и групата, която я сканира е сравнително бърза с новите релийзи. Други имена : Top of God, 신의 탑 Томове : 110 chapters (season 2 - chapter 25) (ongoing) Жанр : Action, Adventure, Fantasy, Romance Автор : SIUГодина : 2010 Издател : NaverИнфо : MangaUpdatesТема с линк за bg direct download@mangafox (директно четене в интернет) @mangatraders (direct download)
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
![Изображение](https://image.ibb.co/geNktc/Air_Gear.jpg) Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Tower of God ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 04, 2010 7:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41461_1286132066.jpg) |
PureMadness |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Сря Авг 18, 2010 4:31 pm Мнения: 200 Местоположение: Lowech
|
Ghostbuster написа: Мисля че няма - май за сега само Grumpy я превеждат и те пускат английски преводи... не се знае де, в бъдеще може и да се намери на немски... а дано
_________________ По-добре да си мълчиш и всички да те мислят за пълен идиот, отколкото да постнеш и да разсееш всякакви съмнения.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Tower of God ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 04, 2010 8:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34184_1242734472.gif) |
Pinko |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Тъкмо гледах дали има тема, единствения минус е че е започнала скоро и главите са малко ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Интересна изглежда иначе. В началото си мислех че замисъла не е толкова добър, но тестовете са интересни - малко ме обърка края на последната глава успоредно или почти веднага след нашите явно е имало друг тест което ми е малко странно уж са всички заедно наведнъж и после нагоре кой докъдето стигне.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Tower of God ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 05, 2010 2:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27098.jpg) |
Shinigam1 |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
|
Охооо най-после темичка и за тази манхуа .Харесва ми засега тестове ,герои , всичко общо взето .Крокодила е най-лудия ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) особено на последния тест хаха. Изпитващия каза че нашия е някво животно ама къфто е залупен ще мине година маи преди да го видим в битка и да има някво развите на силите си ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) . А тея тримата от последната глава са изявени животни . Оцелели след теста - 3-ма
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Tower of God ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 05, 2010 6:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=42019_1346057358.jpg) |
Roronoa Zoro |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Цитат: стилът на оформление е като в Noblesse нещо препоръчано от теб не може да е лошо ама тоя стил просто ми бърка в съществуването
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Tower of God ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 09, 2010 8:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4634_1245184544.png) |
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
Омг не бях обърнал внимание ама май irregular-a ще е наща мадама? сега отново разгледах последната страница на 13та глава и ми се струва, че е тя... а 14та глава завърта доста странно нещата, май ще има яка битка между нашия и мацката от самото начало.. ако вземе някой от тях или приятелите им да умре историята ще се завърже меееееееега яко сега ще има heartbraking reuinion ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) току виж Баам убие причината за влизането си в кулата, но все пак реши да продължи нагоре следващите няколко глави ще са имби
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
![Изображение](https://image.ibb.co/geNktc/Air_Gear.jpg) Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|