|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: [AsMA 2008] ~ Best Popular Manga Award ~ Публикувано на: Чет Яну 15, 2009 9:33 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
В тази категория са включени заглавия, отговарящи на следните критерии: - заглавие, което все още излиза и е излизало в продължение на години и има голяма фенбаза, но поради една или друга причина не е попаднало в другите категории. - популярността му си личи и от това, че преведените чаптъри излизат максимално бързо и редовно. Крайният срок на гласуване е 15.04.2009 г. Не бързайте да гласувате, имате достатъчно време и може да си харесате и прочетете някоя друга манга. За коментари и критики за AsMA 2008 -> тази темаИ така номинираните са: :
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2008] ~ Best Popular Manga Award ~ Публикувано на: Чет Яну 15, 2009 11:15 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
OP, много силна година направиха откъм битки, информация и обрати.
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2008] ~ Best Popular Manga Award ~ Публикувано на: Чет Яну 15, 2009 11:27 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
One piece ftw! Освен, че имаше предоволно много Ейс, задържа отново адски високото си ниво. Само ме е яд, че нема да участва догодина, ако сега спечели.
Еър Гиър...Скановете са ужасни, артът е прекарен...Ако имаше и история...
Белината...Арка с Вайзардите беше добре, но целия ХМ арк повтаря СС арка, дори и да са малко по-яки героите...Пак. Пък и много малко Укитаке, Старк и Шинсуй, макар да отсрамиха положението в края.
Кеничи, Гантс и Реборн никога не съм ги харесвала особено.
Тсубаса...Тая година не ме израдва.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|