|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: .hack//G.U. Trilogy (Декември 2007) Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 3:39 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ест. продължението по играта, този път обаче в триизмерен вариант. Филмът ще проследи историята на Хасео. Героят ни от .hack//roots, продължавайки да търси Шино среща Азуре Ките, вярвайки, че той е Трай-Едж(три остриета), обвинявайки го, че е виновен за случилото се с нея. Ките лесно го побеждава и извлича данните му като го оставя на ниво 1, без никакви артефакти и оръжия. Но Хасео продължава своят поход, избивайки ПК(плеър киллърс), търсейки Трайедж. ___________________ Така, за незапомнилите какво се случва в предните части, нека припомня.... бе кво ше припомням бре, я чиба да си гледате sign и после roots, кво прайте тука o_O ! Хъх, сега като е 3D филм, доста народ ще го налазят, мм След малко и скриншотове от трейлъра ще получите. Edit: мм домързя ме, та ей ви направо трейлъра - @AO
Последна промяна SayanMk на Нед Дек 09, 2007 4:13 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 3:51 pm |
|
pisulka_sensei |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
Постера изглежда обещаващ...
Трябва да гледам предишните части... Мързи меее~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 4:16 pm |
|
Pres |
|
|
|
Като голям dot hack fan мога да кажа, че очаквам филма с нетърпение ! Следя историята на игрите, понеже нямам PS2 и емулаторите не работят с игрите, и ... мисля, че е много по-добра от тази на аниметата. Очаквам го с нетърпение още откакто в AniDB получих съобщение за relation-a и видях в dothack сайта. С радост и ще дам близо стотина лева за DVD + доставка .
Първият трейлър беше страхотен, вторият - невероятен. Качил съм го sub-нат тук :
Trailers
и качвам и raw-овете от сайта.
Ето едно супер gif-че (by me) ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 6:38 pm |
|
Pres |
|
|
|
redstar написа: Прощаваите за тъпия сигорно въпрос но от каде мога да дръпна това и има ли субтитри ? Или можеби англиско аудио ? Това е филм, който ще излезе по театрите т.е. кината на 22 декември в Япония. DVDто и BluRay-а излизат съответно на 25ти март 2008 година, това означава, че април ще му се насладим ^^
В предния си пост дадох линк към трейлърите, двата релийза на AQS са със английски субтитри, другите два файла са raw-ове на двата трейлъра. С английско аудио вероятно няма да излезе ...
И, да, естествено, че качеството е невероятно, въпреки, че и двете са с графичен енджин на игрите.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 7:36 pm |
|
Ashura |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 12, 2006 2:25 pm Мнения: 172 Местоположение: In the fields of love
|
Е,мноо се кефя,че това ще е продължение на roots и определено мисля,че ше бъде мнооого добро(ама честно казано тая 3Д анимация нещо не ме радва от трейлърите..хмм )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 02, 2008 5:21 am |
|
Pres |
|
|
|
Филмът е .. страхотен
/ малко късно се сещам да го изтегля, мислех, че по-бързо ще го преведат, но едва тези дни се досетих, че ако го гледам без превод ще усетя оригиналния замисъл/
Най-после, след няколко дни теглене заради проблеми с доставчика и блокирането на торентите, го изгледах тази нощ и съм много повече от очарован, далеч надхвърли очакванията ми за герои, атмосфера, озвучение, герои, чувства, емоции, герои и цялостна представа! Цялата история накратко, но и без пропуснати ключови моменти, всичко, което Atori, Haseo, Ovan и останалите герои чувстват, изпитват, мислят е пресъздадено по невероятен начин, анимацията е на много високо ниво и, въпреки, че е 3D и е главно компютърна, създава същото усещане като при 2D masterpieces на известните аниме студиа.
За сега толкова от мен, едва ли някой друг го е гледал
А аз очаквам субтитрите, защото, въпреки, че знаех по-голяма част от историята и нямах големи проблеми с превода на по-голяма част от диа~ и монолозите на героите, някои части ми убегнаха и задължително ще го гледам и с превод още 1,2 или колкото пъти ми достави удоволствие!
в момента тегля OST, а след това започвам с пълното DVD с менюта и бонус материали
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|