Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 2 [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: °.-.-. Hack Sign .-.-.°
МнениеПубликувано на: Пон Юли 25, 2005 5:59 pm 
Аватар
Let there be SPAM!
Let there be SPAM!

°.-.-. .hack//SIGN .-.-.°

Изображение

Link:.hack//SIGN 1-26 @ animes-bg.com

Title: .hack//SIGN (24)
Other: .хак//Следата
Synonym: hack sign, hack//SIGN
Short: hack, hackSIGN, sign
Genre: Adventure, Drama, Fantasy, Game, Super Power - [similar]
Type: TV Series
Episodes: 26
Year: 04.04.2002 till 26.09.2002
Companies: Bandai Visual, Yomiko Advertising, Bee Train, CyberConnect2, Studio Twinkle, Victor Entertainment
URL: http://www.dothack.com
Relations: same setting: .hack//Roots, .hack//Tasogare no Udewa Densetsu
alternative setting: .hack//LIMINALITY
side story: .hack//GIFT

През 2005 година, компютърен вирус наречен ‘Целувката на Плуто’ напълно изключил и ограничил Глобалната Интернет Мрежа на света. През 2007, след разширено анулиране на мрежата, те направили и започнали да разпространяват Онлайн Мрежова игра (MMORPG) наречена ‘Светът’

Анимето главно се фокусира върху Цукаса, който се научил на силата да наранява хората в реалния свят. Изведнъж се събудил и разбрал, че е в ‘Светът’ , можел да чувства, мирише, докосва, вижда и чува всичко, все едно е наистина там. Опитал се да излезе, но неуспял. Неможейки да си спомни какво се е случило преди да се събуди, той безцелно бродел из играта, търсеки отговори. През това време, системните модератори, Алените Рицари, го заподозрели в работа с хакери, поради tweaked герой с който бил той. Цукаса намира магически предмет, който му дава силата, да използва ужасния ‘Пазител’ който го предпазва от наранявания.

Reviewd by I-cooo ^^

гледали ли сте го това аниме.. ? А хареса ли ви.. лично аз го гледах до към 20-ти епизод не издържах повече.. като цяло е много добро но не е точно мой тип.. само че като го гледах още от 2-я път така ми се доигра WOW лелее.. понеже цялото действие на анимето се развива в такъв свят и по-точно в такава игра.. :lol:

а нещото което най-много ми хареса от анимето.. -> Музиката!! Както казах вече в няколко темички.. според мен това аниме има най-добрата и завладяваща музика правена за аниме някога.. :roll: :P поне досега от аниметата които съм гледал.. а това е един не малък списък.... мда.. няма такава музика просто :P

също така и продълженията.. понеже видях че има няколко анимета с Hack //... някой да знае нещо относно тях? :P

едит: Слагам инфо, картинка и линк към сървара на анимес.
22.10.2006
chibi_chibi

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 25, 2005 8:05 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

hack // sign е едно страхотно РПГ аниме, мн ме кефят такива.Гледах му и 28те епизода :) OST от най-добрите ever!
Относно продължения и такива:
http://rack4.free.evro.net/xaxooo/Hack% ... iminality/
Това е добро, макар и да няма нищо общо ;)
:)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 25, 2005 8:07 pm 
Аватар
Let there be SPAM!
Let there be SPAM!

аз имах предвид за другите...

.hack//DUSK
.hack//GIFT
.hack//LIMINALITY
.hack//SIGN
.hack//SIGN - Intermezzo
.hack//SIGN - Unison

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 25, 2005 8:10 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Казвали са ми, че са глупави, но... аз бих ги гледал.Не знам линкове :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 26, 2005 11:12 pm 
Аватар

.hack//SIGN - Intermezzo
.hack//SIGN - Unison

ax skapana rabota nqma li nqkoi link kam tiq 2-te 6toto ne6to ve4e mi lazqt po nervite :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 29, 2005 3:35 pm 
Аватар

Вие май не сте чували за играта :lol: тя е на 4 CD-та, ама то не е ей така като ФФ7 а то са си отделни месеци дори години излезли... :oops: :oops: :oops:
ама нямат нищо ОБЩО с аниметата!Е има малко общо ама ако я играете само към последното CD като биете последния бос ще видите геройте от .hack//sign и това е макарче не се виждат геройте от играта в анимето...
абе като казвах това и аз нз кво казах

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 31, 2005 1:48 am 
Аватар

Едно от любимите ми анимета. То не е музика, то не е атмосфера, то не е идея...

.hack//LIMINALITY(4 епизода) разказва историята от гледна точка на реалния свят.
.hack//SIGN(26-28-29 епизода, зависи как ги броиш) е оригиналната и най-известна история.
.hack//DUSK, .hack//Legend of the Twilight Bracelet(12 епизода) - друга история.

Докато първите две са сравнително лесно откриваеми(поне аз лесно ги намерих навремето), третото-DUSK е малко по-сложна работа. ИмаШЕ го на phoebe-то на animel.ludost.net, но... Теглил съм първите два-три епизода за около месец, заслужаваха си(за мен), но повече не успях. А сега phoebe-то не бач доколкото знам.

.hack//GIFT е пародия. Някои го броят като 29-ти епизод на .hack//SIGN. OVA което в Япония получаваш, ако си си купил всички 4 игри. Чел съм, че го има в US релийза на .hack//Quarantine(една от игрите).

.hack//SIGN - Intermezzo и .hack//SIGN - Unison са съответно 27-ми и 28-ми епизод на .hack//SIGN.

За линкове-не знам. Не ми е дошло това аниме до главата и на дневен ред. :)

Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 20, 2005 1:37 am 
Аватар

А някъде има ли български субтитри за него?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 12, 2005 7:47 pm 
Аватар

много добро аниме, изгледах го на един дъх.. много е човешко, да не говорим, че самото му действие се развива във свят, който ти хваща вниманието... но аз така и не разбрах накрая каква точно беше връзката между Тсукаса и "The World" и защо все пак той не можеше да излезе от играта... и не ми хареса това, че уж трябваше да се случи нещо когато момиченцето се събуди, а то нищо не дадоха :roll: А последно епизодите 26 ли са, и ако не са откъде да намеря 27-28 :?: Иначи първата Ova .hack//LIMINALITY нещо не е интересно.. :? OSt a е стахотен, просто такава музика не бях срещала, умрях си да я слушам непрекъснато..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 12, 2005 8:08 pm 
Аватар

е здрасти :P а нещо на тема анимето, освен музиката, любими герои? и т.н
На мен най-много ми харесва Bear, невероятен е, за възрастен умее да признава грешките си, и ужасно много ме изкефи като каза на Тсукаса, че би искал да му стане приемен родител... :mrgreen: Но не ми хареса, че не успях да разбера какво работи :?
А да още нещо което ме озадачи... в крайна сметка Тсукаса се оказа момиче, нали :?: :hmm:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 13, 2005 2:42 am 
Аватар

За мен това е едно от най- великите анимета.. истински докосва, както заради музиката ( дело на the one and only: See- Saw :ave: ), така и заради самата уникална история. Различно е, красиво е, истинско е.. прекрасно е. Liminality малко не е на ниво ( даже стилът на рисуване е друг ), но останалите са повече от великолепни. Адски се радвам, че се реших да го гледам и има един човек, който си знае колко съм му благодарна, че веднъж си сложи облик от анимето и ме подтикна да задам съдбовния въпрос " Кое е? ". :wink:

and to hurt.
Do you like to hurt?

..I do, I do.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 13, 2005 8:04 pm 
Аватар

Невероятно аниме.Не съм го излгедал цялото ,защото нямам време ,но почна ли го спиране няма да име.Музиката е върховна и не само за тази част ,а и за всички останали.Както Канон се изрази See-Saw са направили невероятни шедьоври.Изгледах преди 2 дена Hack//Dusk останах много доволен.Не е толкова напрягащо и е много забавно.Гледах също и един от Special-ите.Hack//Gift това не трябва да се изпуска.Такава пародия на Хак//Сигн че направо ме напушва докато го гледах.Невероятно е.Пък и оупънинга му е на една много добра песен на See-Saw - Obsession 8)
Гледайте ги всичките,не са за изпускане!

let's waste time
chasing cars

anime chronicles and links
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 13, 2005 10:38 pm 
Аватар

Честно казано, за мен .hack//SIGN e най-лошото твoрение на Bee Train. Историята като нищо можеше да бъде разказана в десет епизода, вместо в 26, дори и по туткащия се начин, който това студио толкова обича. :) Ако не беше музиката и любовта ми към аниметата на Bee Train нямаше и да го догледам.

My anime blog
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 13, 2005 11:09 pm 
Аватар

Matrim написа:
Честно казано, за мен .hack//SIGN e най-лошото твoрение на Bee Train. Историята като нищо можеше да бъде разказана в десет епизода, вместо в 26, дори и по туткащия се начин, който това студио толкова обича. :) Ако не беше музиката и любовта ми към аниметата на Bee Train нямаше и да го догледам.

Да разбирам, че историята ти харесва по-малко от тази на Авенджър? Странни вкусове :shock:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 14, 2005 12:24 am 
Аватар

Историята на Avenger не е скучна, друг е въпросът, че спира по средата. :) Но вероятно все пак бих поставил тази на hack//SIGN пред нея, просто се дразня, когато има толкова епизоди, в които практически нищо не се случва. А и финалът има доста трески за дялане и за да ти се изяснят нещата предполагам, че трябва да се гледат и ОВИ-те, нещо което никак не ми се ще да правя.

My anime blog
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]