|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: °.-.-. Hack Sign .-.-.° ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 25, 2005 5:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2.gif) |
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
![Let there be SPAM! Let there be SPAM!](./images/ranks/admin.gif) |
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19347 Местоположение: Out of Space
|
°.-.-. .hack//SIGN .-.-.° Link:.hack//SIGN 1-26 @ animes-bg.comTitle: .hack//SIGN (24) Other: .хак//Следата Synonym: hack sign, hack//SIGN Short: hack, hackSIGN, sign Genre: Adventure, Drama, Fantasy, Game, Super Power - [similar] Type: TV Series Episodes: 26 Year: 04.04.2002 till 26.09.2002 Companies: Bandai Visual, Yomiko Advertising, Bee Train, CyberConnect2, Studio Twinkle, Victor Entertainment URL: http://www.dothack.com Relations: same setting: .hack//Roots, .hack//Tasogare no Udewa Densetsu alternative setting: .hack//LIMINALITY side story: .hack//GIFT През 2005 година, компютърен вирус наречен ‘Целувката на Плуто’ напълно изключил и ограничил Глобалната Интернет Мрежа на света. През 2007, след разширено анулиране на мрежата, те направили и започнали да разпространяват Онлайн Мрежова игра (MMORPG) наречена ‘Светът’
Анимето главно се фокусира върху Цукаса, който се научил на силата да наранява хората в реалния свят. Изведнъж се събудил и разбрал, че е в ‘Светът’ , можел да чувства, мирише, докосва, вижда и чува всичко, все едно е наистина там. Опитал се да излезе, но неуспял. Неможейки да си спомни какво се е случило преди да се събуди, той безцелно бродел из играта, търсеки отговори. През това време, системните модератори, Алените Рицари, го заподозрели в работа с хакери, поради tweaked герой с който бил той. Цукаса намира магически предмет, който му дава силата, да използва ужасния ‘Пазител’ който го предпазва от наранявания.
Reviewd by I-cooo ^^ гледали ли сте го това аниме.. ? А хареса ли ви.. лично аз го гледах до към 20-ти епизод не издържах повече.. като цяло е много добро но не е точно мой тип.. само че като го гледах още от 2-я път така ми се доигра WOW лелее.. понеже цялото действие на анимето се развива в такъв свят и по-точно в такава игра.. а нещото което най-много ми хареса от анимето.. -> Музиката!! Както казах вече в няколко темички.. според мен това аниме има най-добрата и завладяваща музика правена за аниме някога.. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) поне досега от аниметата които съм гледал.. а това е един не малък списък.... мда.. няма такава музика просто също така и продълженията.. понеже видях че има няколко анимета с Hack //... някой да знае нещо относно тях? едит: Слагам инфо, картинка и линк към сървара на анимес. 22.10.2006 chibi_chibi
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 26, 2005 11:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=56.gif) |
alien |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
.hack//SIGN - Intermezzo
.hack//SIGN - Unison
ax skapana rabota nqma li nqkoi link kam tiq 2-te 6toto ne6to ve4e mi lazqt po nervite
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 29, 2005 3:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=28.gif) |
KeiZar |
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 2:01 pm Мнения: 134 Местоположение: sofia
|
Вие май не сте чували за играта ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) тя е на 4 CD-та, ама то не е ей така като ФФ7 а то са си отделни месеци дори години излезли... ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
ама нямат нищо ОБЩО с аниметата!Е има малко общо ама ако я играете само към последното CD като биете последния бос ще видите геройте от .hack//sign и това е макарче не се виждат геройте от играта в анимето...
абе като казвах това и аз нз кво казах
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 31, 2005 1:48 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=51.gif) |
apcho |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 7:41 pm Мнения: 271 Местоположение: София
|
Едно от любимите ми анимета. То не е музика, то не е атмосфера, то не е идея...
.hack//LIMINALITY(4 епизода) разказва историята от гледна точка на реалния свят.
.hack//SIGN(26-28-29 епизода, зависи как ги броиш) е оригиналната и най-известна история.
.hack//DUSK, .hack//Legend of the Twilight Bracelet(12 епизода) - друга история.
Докато първите две са сравнително лесно откриваеми(поне аз лесно ги намерих навремето), третото-DUSK е малко по-сложна работа. ИмаШЕ го на phoebe-то на animel.ludost.net, но... Теглил съм първите два-три епизода за около месец, заслужаваха си(за мен), но повече не успях. А сега phoebe-то не бач доколкото знам.
.hack//GIFT е пародия. Някои го броят като 29-ти епизод на .hack//SIGN. OVA което в Япония получаваш, ако си си купил всички 4 игри. Чел съм, че го има в US релийза на .hack//Quarantine(една от игрите).
.hack//SIGN - Intermezzo и .hack//SIGN - Unison са съответно 27-ми и 28-ми епизод на .hack//SIGN.
За линкове-не знам. Не ми е дошло това аниме до главата и на дневен ред.
_________________ 10 начина да ме накараш да млъкна: ... /няма такива/
Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 12, 2005 7:47 pm |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
много добро аниме, изгледах го на един дъх.. много е човешко, да не говорим, че самото му действие се развива във свят, който ти хваща вниманието... но аз така и не разбрах накрая каква точно беше връзката между Тсукаса и "The World" и защо все пак той не можеше да излезе от играта... и не ми хареса това, че уж трябваше да се случи нещо когато момиченцето се събуди, а то нищо не дадоха ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) А последно епизодите 26 ли са, и ако не са откъде да намеря 27-28 ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif) Иначи първата Ova .hack//LIMINALITY нещо не е интересно.. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) OSt a е стахотен, просто такава музика не бях срещала, умрях си да я слушам непрекъснато..
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 12, 2005 8:08 pm |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
е здрасти ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) а нещо на тема анимето, освен музиката, любими герои? и т.н
На мен най-много ми харесва Bear, невероятен е, за възрастен умее да признава грешките си, и ужасно много ме изкефи като каза на Тсукаса, че би искал да му стане приемен родител... ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Но не ми хареса, че не успях да разбера какво работи
А да още нещо което ме озадачи... в крайна сметка Тсукаса се оказа момиче, нали
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 13, 2005 2:42 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1026_1255909074.png) |
Canon Memphis |
|
Регистриран на: Нед Ное 06, 2005 1:10 pm Мнения: 180 Местоположение: In the garden of everything
|
За мен това е едно от най- великите анимета.. истински докосва, както заради музиката ( дело на the one and only: See- Saw ![:ave:](./images/smilies/AVE.gif) ), така и заради самата уникална история. Различно е, красиво е, истинско е.. прекрасно е. Liminality малко не е на ниво ( даже стилът на рисуване е друг ), но останалите са повече от великолепни. Адски се радвам, че се реших да го гледам и има един човек, който си знае колко съм му благодарна, че веднъж си сложи облик от анимето и ме подтикна да задам съдбовния въпрос " Кое е? ".
_________________ You write such pretty words, but life's no storybook Love's an excuse to get hurt and to hurt. Do you like to hurt?
..I do, I do.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 13, 2005 8:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=531.jpg) |
Jun-Kun |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 10, 2005 12:25 pm Мнения: 479 Местоположение: The Mazokus' Kingdom
|
Невероятно аниме.Не съм го излгедал цялото ,защото нямам време ,но почна ли го спиране няма да име.Музиката е върховна и не само за тази част ,а и за всички останали.Както Канон се изрази See-Saw са направили невероятни шедьоври.Изгледах преди 2 дена Hack//Dusk останах много доволен.Не е толкова напрягащо и е много забавно.Гледах също и един от Special-ите.Hack//Gift това не трябва да се изпуска.Такава пародия на Хак//Сигн че направо ме напушва докато го гледах.Невероятно е.Пък и оупънинга му е на една много добра песен на See-Saw - Obsession
Гледайте ги всичките,не са за изпускане!
_________________ if i lay here if i just lay here would you lay with me and forget about the world
let's waste time chasing cars
anime chronicles and links
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 13, 2005 10:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=373.gif) |
Matrim |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Честно казано, за мен .hack//SIGN e най-лошото твoрение на Bee Train. Историята като нищо можеше да бъде разказана в десет епизода, вместо в 26, дори и по туткащия се начин, който това студио толкова обича. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Ако не беше музиката и любовта ми към аниметата на Bee Train нямаше и да го догледам.
_________________ 'The world we live in is always in darkness.'
'Yes, and that is why we seek light.'
My anime blog
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 13, 2005 11:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=733_1257632012.jpg) |
Roland |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Matrim написа: Честно казано, за мен .hack//SIGN e най-лошото твoрение на Bee Train. Историята като нищо можеше да бъде разказана в десет епизода, вместо в 26, дори и по туткащия се начин, който това студио толкова обича. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Ако не беше музиката и любовта ми към аниметата на Bee Train нямаше и да го догледам.
Да разбирам, че историята ти харесва по-малко от тази на Авенджър? Странни вкусове
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 14, 2005 12:24 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=373.gif) |
Matrim |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Историята на Avenger не е скучна, друг е въпросът, че спира по средата. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Но вероятно все пак бих поставил тази на hack//SIGN пред нея, просто се дразня, когато има толкова епизоди, в които практически нищо не се случва. А и финалът има доста трески за дялане и за да ти се изяснят нещата предполагам, че трябва да се гледат и ОВИ-те, нещо което никак не ми се ще да правя.
_________________ 'The world we live in is always in darkness.'
'Yes, and that is why we seek light.'
My anime blog
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|