|
Дата и час: Пет Мар 14, 2025 3:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юни 07, 2008 2:51 am |
 |
Squall_1st |
* |
|
ARK!
Act of random kindness!
Преди известно време помня, че една стара жена пресичаше улицата, но нещо се спъна пред мен... Помогнах й да стане, но първо ме изгледа все едно се опитвам да й взема парите - явно не е свикнала да й помагат.
ARK!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юни 07, 2008 8:29 am |
 |
yavor |
|
 |
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 1:34 pm Мнения: 204 Местоположение: Варна
|
Ми често помагам, ама определено е по-човешко да помогнеш на майка с количка на стълбите на подлеза, отколкото на бабата от входа ти дето знаеш че само се чуди и мае коя клюка да поокраси и преразкаже. Честно си казвам, че вече въпросната баба не й помагам, да се спасява. Има някои хора дето като ги погледна и просто ми става отвратителна мисълта за контакт с тях. Пък иначе за последните 2-3 месеца сигурно съм раздал към 100 лв на тоз и оня, познати и непознати..
и не се напъвам нещо, отвътре ми идва да помагам или да ги оставям да се спасяват, бих казал че е по-скоро някво чувство за справедливост отколкото съжаление
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юни 07, 2008 11:09 am |
 |
haku_chan |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 11:53 pm Мнения: 2023 Местоположение: ~Островът насред Лунното езеро.~
|
Не знам защо, но винаги ми прави удоволствие да помагам на другите за, каквото и да е. В градския транспорт, винаги ставам, помагам на старите хора или на някоя майка да качи количката с детето си. Винаги пращам SMS-си и всяка година по празници ходя в детски домове и нося дрехи и храна, даже веднъж накупих играчки. А да и наистина казват *вземи ме како*, но аз знам, че не мога и винаги ми става мъчно въпреки, че знам, че лелките там ги карат да го правят. На бездомниците винаги давам пари, просто ми е мъчно за тях. Ако някой просто се нуждае от помощ за нещо винаги помагам, просто ми е приятно да гледам как хората стават по-щастливи дори да е за малко.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юни 07, 2008 11:23 am |
 |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
По принцип бих помогнала, но много зависи за каква помощ става въпрос. За дадения пример - разбира се, че бих помогнала на жената, все пак няма да получа херния от усилието. Винаги съм мразила да гледам някакви хора да се мъчат с физически непосилни за тях задачи, затова помагам. Сега за бабката с двата бастуна, дето ме изръга на спирката, за да стигне първа до тролея и качвайки се забави всички останали, ще се позамисля, но вероятно и на нея бих помогнала...зависи. Но към оня сополив пич дето се върти и зиме и лете на попа врънкайки за 50 стотинки, надали ще съм толкова благосклонна...не че се стискам за 50 стотинки, просто не знам за какво всъщност отиват. На просещи под предлог, че са гладни по-добре да им дадеш нещо за ядене отколкото пари...
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юни 07, 2008 12:20 pm |
 |
Proks |
|
 |
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 4:43 pm Мнения: 1860 Местоположение: Milky Way (No address available)
|
дам, трябва да им се даде храна...
Иначе навярно е много лошо чуството да ти кажат "искаш ли да ме вземеш како", "искаш ли да ми бъдеш татко"  ...
Оф расчуствахте ме...  Стана ми мъчно като се замисля колко нежастни хорица има по тоя свят, дето не анимета да си гледат ами и радио немогат да слушат и са принудени да мислят само за оцеляването си...
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юни 07, 2008 8:21 pm |
 |
Amazoneca |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 26, 2008 11:36 pm Мнения: 358 Местоположение: Пловдив
|
haku_chan написа: Не знам защо, но винаги ми прави удоволствие да помагам на другите за, каквото и да е. В градския транспорт, винаги ставам, помагам на старите хора или на някоя майка да качи количката с детето си. Винаги пращам SMS-си и всяка година по празници ходя в детски домове и нося дрехи и храна, даже веднъж накупих играчки. А да и наистина казват *вземи ме како*, но аз знам, че не мога и винаги ми става мъчно въпреки, че знам, че лелките там ги карат да го правят. На бездомниците винаги давам пари, просто ми е мъчно за тях. Ако някой просто се нуждае от помощ за нещо винаги помагам, просто ми е приятно да гледам как хората стават по-щастливи дори да е за малко.
 Направо се влюбих в теб, толкова си добричка
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юни 07, 2008 8:40 pm |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
@Amazoneca мисля, че ти трябват уроци по флиртаджийство  , спешно при това
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юни 07, 2008 8:50 pm |
 |
Amazoneca |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 26, 2008 11:36 pm Мнения: 358 Местоположение: Пловдив
|
Astral Warrior написа: @Amazoneca мисля, че ти трябват уроци по флиртаджийство  , спешно при това 
може би не? Не флиртувам o_O
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|