|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 7:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 26, 2008 9:38 pm |
|
Атлантис |
|
|
|
О, този епизод ми обнови надеждите за сезона, които леко пропаднаха след 7-ми еп...Толкова се радвам ^_^ ○ Зеро се завърна с пълна сила. ○ Тъпото японско лоли-принцеска дразни. Ама много. ○ ОМГ ФЕНСЪРВИС ♥♥ ○ Оная съветничката на Нънали е тъъъъъъпа >_> Сузаку трябваше да я пребие... ○ Нънали също е тъпа, лол. ○ ГАХАХАХАХАХАХА ГИМНАЗИСТИТЕ КОПАХА НА НИВАТА. BEHOLD THE СЕЛЯНИ FROM BUSMANCI!!! ○ Сузаку явно все още е под влиянието на Гейаса на Лулу, което ме учудва =| ○ Роло дразни с тва обещание х-х И, лол, Вилета я приобщиха към тях ли, какво? ○ БОЖЕ, НИНА. МРАЗЯ Я. ○ Аня е най-сладичкото нещо на света :3 Тя със Сузаку и Гино са неделимото ОТ3, лол. ○ Роклята...роклята... ○ НЕЕЕЕЕ, КИТАЕЦА ЩЕ УМИРА :/ ○ ХАХАХА, Лулу ги изигра супер мазно. Великото преселение на народите в дебилен вариант. ○ Сузаку започна отново да добива някакъв характер след като го загуби след смъртта на тъпата Евфемия. Слава на Бога.
Последна промяна Атлантис на Пон Май 26, 2008 9:45 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 26, 2008 9:40 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Атлантис -
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 26, 2008 9:56 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
Цитат: Сузаку явно все още е под влиянието на Гейаса на Лулу, което ме учудва =|
мен пък не кат се сетя оная ученичка колко време драска по стената
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 27, 2008 3:19 am |
|
Neychev |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 13, 2008 5:19 pm Мнения: 385 Местоположение: Nosgoth
|
хахаха супер ги изигра...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 27, 2008 11:50 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
"Канон"? Оръдие? К'во ? nvm
Бат'лудницата. Epic ep.
Няма такъв болен план... Просто си нареди нещата супер гениално. Да де, той си е гений по принцип Като изкочиха 1000000 бясни зеровци и се разбих да им се смея на жалките, тъпи британци. Епизода зариби положението много стабилно и в момента чакам с нетърпение да видя следващия...
btw Сузаку мъст дай...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 28, 2008 12:08 am |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Те в тоя сезон толкова нови се появиха, че вече дори не се опитвам да ги запомням.
Ествествено че няма да го раздаде на айлячец. По тоя начин просто предотварти разобличаването на цялата си оргранизация и най-вече прикриетието си. Тоест тая игра на "Люлю дали знае кой е и дали той е Зеро" през тия 8 епа щеше да иде на вятъра.
По тоя начин пак ще си запази независимостта с Британия и същевременно ще се опита да си контактува със сестра си свободно... мога само да предполагам. Тия от CLAMP ги правят страшно шантави развитията.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 01, 2008 8:10 am |
|
K i v a. to Last |
|
|
Регистриран на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Мнения: 4953 Местоположение: Mad tea party
|
Цитат: 9 The Lady of the Forbidden City ( 朱禁城の花嫁 / Shukijou no Hanayome ) 24m 08.06.2008
значи една седмица ще го бавят епизода /:
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 01, 2008 9:03 am |
|
engine |
|
|
|
Абе тая Нина не умря ли най-накрая?!Пу,а толкова се надявах да е пукнала от оня бот в края на сезон 1.Нанали както винаги е много сладко и точно толкова тъпо детенце.Оная русата нещо не ми вдъхва доверие и требва да я премахнат час по-скоро,защото ми се струва,че ще прави големи проблеми.
Зеро пак,не,отново,не за пореден път се изгаври с британците.Това като го видях и направо щях да колабирам от смях.
И накрая,рокличката на Сесил... какво да я коментирам.Като има тяло булката, да го показва,ние нема да са сърдим.
Благодаря за вниманието.
_________________ Който пие облак троен,той за утре е спокоен!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 02, 2008 12:32 am |
|
velkito |
|
|
|
леле, как успя да изманипулира Роло в 4-5 еп., не е истина просто..
edit: клатещата се походка.."the Emp".. буа ха ха хаааар, искам от това което Лойд пафка/пие
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|