Дата и час: Пон Фев 10, 2025 6:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 36 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 6:14 pm 
Аватар
Цар Алко

Саске е толкова тъп, че сега ще тръгне срещу Коноха и вече с основание ще му сцепят жалката физиономия. Няма по-противен герой от тоя, няма... Пък шарингчето му заприлича на седмолъчна розетка, Кишимото пак се н*сра прав.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 6:28 pm 

U4iha_Ita4i написа:
Хора , гледаите епизода дето джирая се млати с орочимару и забележете какво казва джирая "силата на една нинджа не се определя от броя на техниките които знае , а от волята му и вярата в себе си "

Тъиче кво ми плямпате че наруто изоставал на заден план...
само с 2 техники няма да успее да бие който и да е ... се пак на всяко действие си има и противодействие , а на 2 техники лесно ще се намери контра атака.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 6:29 pm 
Аватар

Искам само да кажа че > След първата битка на Сасуке с Наруто , Сасу търсеше отмъщение , даваше глава , душа и крака за него и нали никой не можел да го спре , а сега кво :roll: ..... Пак на всичко готов за великото отмъщение :wink: .... се едно за пръв път става така :dull: ..... начи цялата тая историйка с братята учиха и прочее имаше ГоЛяМ потенцял , и всички очакваха ако не нещо върховно , то поне нещо наистина качествено и смятах че Кишимото знае това , щото мислех че следи кво става по форумите (в Япония и можеби европейските) , а явно той си е наумил нещо или просто са му бутнали някой милион в устата да си мълчи и да опропастява животеца на феновете :dull:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 6:40 pm 
Аватар

много тъп развой на нещата, чаптъра ми хареса докато не прочетох "да разрушим коноха" ... просто няма такава кретения :x
Саске го направиха най-мизерния от геройте в Наруто :evil:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 7:47 pm 
Аватар

Добре бе саске вече атоми летят в очите му...кат гледам и към Umbrella Corp ше го земат...баси...абе Наруто пък ще го бие щото е рус. !

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 8:22 pm 
Аватар

наруто трябва го набие поне веднъж иначе просто ще :( , сега ще видим какво ще стане, все пак що се отнася до анруто нещата са в развой така, че се надявам малкод а се разгърне историята, да се разбре какво кодира джирая и освен това малко хистори за родителите му, щото почнах се изнервям, абе какво мислите йамато? :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 8:24 pm 
Аватар

Ахахах еТо кой ще убие Тсунаде :lol: Саске кой друг? :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 8:47 pm 
Аватар

kidamy написа:
Ахахах еТо кой ще убие Тсунаде :lol: Саске кой друг? :lol:

мда, вече 2 от санините са мъртви и тя ще умре по някое време, ама мисля,че др кандидат да се бие с пейн е тя, тя като се гърне то ще е време за нов хокаге, което мисля, че ще е мн мн напред в историята май :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 11:27 pm 
Аватар

Сега може и да кажа нещо, което може и някой да са забелязали. Последната страница направо крещеше: Another TIMESKIP. Това се и връзва с казаното от Кишимото в края на декември. 2008 Саске и после Сакура и Какаши, Наруто ще почака.
Развитието при Саске мина, просто няма накъде повече пък и мина точно половината годнина остават Каккаши и Сакура, а ако те ще притърпяват развитие и Наруто ще чака, значи няма да е около тях. Саске ще се готви за атаката срещу Коноха, както се готвеше за битката с Итачи.
Т.е. половин година за Саске и по четвърт за Какаши и Сакура приблизително и воала :lol:

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 31, 2008 3:25 am 

Саске от badass стана само ass.

Време е Какаши също да умре....

Сакура трябва да се развие вече да - време е да и пораснат цици...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 31, 2008 8:57 am 
Аватар

Оххххх, тъкмо си викам It's over и да започне всичко отначало..... Ще се гръмна. Съзирам нечия смърт в близкото бъдеще.

Сега понеже не може да преодолее вината си за това, че убил всъщност любящия си брат иска да изкара Коноха виновни. Коноха, където в момента има само трима човека, които знаят за този план. Поне е ясно защо Root искаха главата на Саске.

Нещо му е много трудно да се откъсне от идеята за отмъщение, но то какво да се очаква. Той е израснал с нея.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 31, 2008 10:16 am 
Аватар

Емм ЗАщо пък Сакура да тренира все пак тя е тренирала наравно с Наруто само,че с Тсунаде не виждам логика само Сакура да се тренира с Какаши. Според мене в тиме скипа както каза някои ще има тренировки но на целият отбор какаши саи наруто сакура.
Иначе ако сега има Тиме скип ми е интересно дали няма да ни покажат нищо от миналото за да се дозатвори историята през погледа на 4тия или нещо от сорта.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 31, 2008 11:22 am 
Аватар

всички сме съгласни че на сасу коефицента му на интелигентност е доста нисъл :? сериозно той всичко взема за чиста монета. първо Итачи му казва : аз сам лош ставай и ти лош тренирай и идвай да ме утрепеш щото аз избих клана и той миличкият се хваща и почва. сега след като си е изпълнил заветната цел се вясва мадара и му казва друга история и Сасу отнова вярва и сега ще трепем селото :o :o
киши много здраво почна да се излага напоследък. мелодрамата ми идва малко в повече :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 31, 2008 2:40 pm 
Аватар

Rukia написа:
Току що прочетох и аз мангата. Очаквах я тази малумица, но все пак тва е Саске... От самото начало не ми харесваше като герой, ама сега стана направо непоносим. Нямам търпение Наруто да му влее малко мозък в главата :roll:

Точно па Наруто? :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 31, 2008 3:09 pm 
Аватар

дъртите ше мрат ся ....

интересно ми е дали Сасуке ще убие Какаши !?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 36 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]