Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:09 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 4 [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 7:34 pm 
Аватар

Не съм казал никъде,че ония със зализаните перчемчета са истински емота.Казвам,че се мислят за такива.И че ме дразнят с т'ва.Ама много.И то не заради модата,просто ми лазят по нервите...Пардно,не лазят,а играят хоро.Е,оня мизерник в "Темата на "Нова" " 'дет се изцепи,че имало мъжки и женски гримове,и че ползвал фон дьо тен.Е за такива емота ти говоря.Те оригиналните липсват вече,или поне са заринати от лавина ей–такива индивиди :] А и не съм виждал такова "оригинално" емо о.о...Виждал съм гейчетата с женски дрешки и рязани венички ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 7:36 pm 
Аватар

Dunan_Knut написа:
Моля те дай пример за Истинска емокор група и някоя песен разбира се.

Hedon в първият си пост написа:
Brand New, Death Cab for Cutie, Fall Out Boy, From First to Last, Funeral for a Friend, Hawthorne Heights, My Chemical Romance, Panic! at the Disco, Paramore, Senses Fail, Something Corporate, Taking Back Sunday, The All-American Rejects, Thrice, Thursday и The Used.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 7:39 pm 
Аватар

Ех тия емото се са ви в устата :D Какво толкова намирате в тях нз...да не би да се жените за такива индивиди ? :lol:
И споко и тая мода след 4-5 години сигурно ще утихне...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 7:48 pm 

Dunan_Knut написа:

Ами той ги е написал човека кои групи се водят такива провери там(GoDSmAcK ги копна всъщност), иначе аз не съм запознат пък и както написах...

Цитат:
4. Това не съм го взимал от wikipedia, а го е писал едно момче, написал съм отдолу "By Firzen". Разбира се имаше, някой който написа "ама защо, някои емо-банди предприемат анти-самоубииствени кампании?". На този въпрос аз не мога да отговоря и ако имате някакви по-специални въпроси ми пишете на ЛС за да ви кажа как да се свържете с автора и да го попитате, предполагам, че той няма да има нищо против. Той пише в един друг форум....

CemeteryGates ами то всъщност фалшиво емо, като терминология мисля, че няма.Тоест или са емо-та или не са и си мислят, че са.Ония,които те дразнят не са емо-та...

Понеже отворихме нова страница, а рядко се четът всичко постове, препоръчвам на тези, които пишат да прочетата задните постове за да няма изцепки от рода "Емо кидс съкс хард", "какво се занимавате с тея емота" и т.н.

Последна промяна Hedon на Вто Май 20, 2008 7:52 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 7:52 pm 
Аватар

GoDSmAcK написа:
Dunan_Knut написа:

Hedon в първият си пост написа:
Brand New, Death Cab for Cutie, Fall Out Boy, From First to Last, Funeral for a Friend, Hawthorne Heights, My Chemical Romance, Panic! at the Disco, Paramore, Senses Fail, Something Corporate, Taking Back Sunday, The All-American Rejects, Thrice, Thursday и The Used.

Ако това са т.нар. истински емо групи, то... мамка му. Жалко е... при това много. Жалки текстове, жалки вокалисти, жалък акомпанимент. След като толкова се впрягате... хм мислех си, че има причина. А то... какво се оказа. Във всеки музикален стил има смотани и жалки групи, да така е. Не харесвам всички стилове. Примерно не си падам по метъл... но го уважавам като стил, имат много стойностни попадения. Така е и с много други стилове. Е дайте ми пример с някоя група, която да си заслужава уваежението, която да има стойностни текстове, а не да ми дрънчи с китарка и да ми се оплаква какво ще направи, ако светът се разпадне. Моля ви дайте ми нещо, което да спечели уважението ми... но май няма такова.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 7:55 pm 
Аватар

ZerraX2 написа:
Ех тия емото се са ви в устата :D Какво толкова намирате в тях нз...да не би да се жените за такива индивиди ? :lol:
И споко и тая мода след 4-5 години сигурно ще утихне...

Hedon написа:
Понеже отворихме нова страница, а рядко се четът всичко постове, препоръчвам на тези, които пишат да прочетата задните постове за да няма изцепки от рода "Емо кидс съкс хард", "какво се занимавате с тея емота" и т.н.

Хората са изписали 3 страници и кусур,че да има такива като тебе,ЗерраПо2,к'во да четат ^^ Гет ит?А и аз съм расист/ако емотата,които не могат да се нарекат фалшиви,а се наричат не–емота,които се мислят за емота,могат да се нарекат раса...ама немогат...ама понятието "модернист" не значи същото кат' "расист",само че с "мода" отпред.../,пречат ми разни хленчещи келемета,'дет не могат да си оценят живота и всичко останало.Знаеш ли колко малък процент от тия пикльовци наистина имат проблеми?И колко са разни разглезени педалчета,'дет са решили,че хората не ги разбират,защото са,о,толкова чувствителни и прочее.На тебе кат' такива индивиди не ти пречат,мен ми пречат,'щот ми писна да тря'я ги пъдя от пейките кат' ми се допие бира,и ми писна да се спъвам в такива недоебани нещастници на всяка крачка,гет ит?!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 7:57 pm 
Аватар

Хах естествено,че такъв ми е поста...за тези емота имаше поне 10 теми и се говореше едно и също...и ние пак повдигате същите теми ... жалко,че излетяха онези теми ... те бяха по 20 страници ...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 8:00 pm 

Dunan_Knut всеки си има мнение, за някой нещата може да са добри, за друг лоши. Пък и както написах....

Цитат:
4. Това не съм го взимал от wikipedia, а го е писал едно момче, написал съм отдолу "By Firzen". Разбира се имаше, някой който написа "ама защо, някои емо-банди предприемат анти-самоубииствени кампании?". На този въпрос аз не мога да отговоря и ако имате някакви по-специални въпроси ми пишете на ЛС за да ви кажа как да се свържете с автора и да го попитате, предполагам, че той няма да има нищо против. Той пише в един друг форум....

CemeteryGates, добре разбирам, че ти пречат, но те на са емо-та, може да ги наричаш както си искаш. Тук не спорим за расизма и за това на кой какво му пречи ами за това, че онези, които хората си мислят, че емо-та не са емота. Пък ти ако искаш ходи да ги избиваш...

Последна промяна Hedon на Вто Май 20, 2008 8:02 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 8:01 pm 
Аватар

И ти си прочел всяка думичка от тия ?х20 страници,предполагам?О,съжалявам тогава...А,не,чакай,не съжалявам.Всеки го дразнят различни неща,всеки му харесват различни неща,мен ме дразнят шибаните не–баш–емота,'дет се мислели за истински емота,ама всъщност не били.А и ти кат' си над тея неща,о,най–възвишени,защо изобщо се бъркаш в дискусиите на нас,простосмъртните,а?Аман от разбирачи.....

@Hedon Я чакай...ти засегна темата,за истинските и неистинските,и че мен ме дразнели неистинските,а с'я ме критикуваш?О,Боже.....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 8:04 pm 

Цитат:
не–баш–емота,'дет се мислели за истински емота,ама всъщност не били.

Ами направете си отделна тема за тях и ги псувайте и каквото искате правете.

CemeteryGates аз не те критикувам нито се правя на разбирач просто обяснявам.Както написах ако искаш ходи ги избиваи....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 8:09 pm 
Аватар

А аз не съм казвал на теб,че се правиш на разбирач,евала,че си събрал всичките факти за емокор на едно място,ама,откажи се,т'ва е изгубена битка.Всички свързват емокора с модерните емота,успех да убедиш хората,че модерните емота не са истински емота и че емокора е друга бира.Което мен ме съмнява малко,ама нямам наблюдения в/у тая музика,само върху оная сган с перчемите,а оттам и личното ми мнение.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 8:41 pm 

То аз това съм го пуснал информация, пък и изобщо не целя да се занимавам с почти невъзможни неща.

Иначе евалата, че ме разбра, малко са такива хората из нета...

Модерни емо-та хмммм,според мен би било по-добро определението "фалшифи емота" въпреки, че звучи малко глупаво...

Едит:

Всъщност давам определението "фалшив", защото фактически те не са емота, но ще е по-лесно за дискутиране ако се наричат "фалшиви емота"

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 9:08 pm 
Аватар

Dunan_Knut написа:
Ако това са т.нар. истински емо групи, то... мамка му. Жалко е... при това много. Жалки текстове, жалки вокалисти, жалък акомпанимент. След като толкова се впрягате... хм мислех си, че има причина. А то... какво се оказа. Във всеки музикален стил има смотани и жалки групи, да така е. Не харесвам всички стилове. Примерно не си падам по метъл... но го уважавам като стил, имат много стойностни попадения. Така е и с много други стилове. Е дайте ми пример с някоя група, която да си заслужава уваежението, която да има стойностни текстове, а не да ми дрънчи с китарка и да ми се оплаква какво ще направи, ако светът се разпадне. Моля ви дайте ми нещо, което да спечели уважението ми... но май няма такова.

И по какво съдиш че са жалки? По свой личен критерии. За други може пък хич да не са. Плюс това никой не ти е длъжен да ти търси уважението. Групите си имат достатъчно фенбаза (предполагам) и един човек +- няма голяма разлика. Така че слушай си там квото си слушаш и остави емото на емовците...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 9:15 pm 
Аватар

Цитат:
Who shot the bullet
That killed the air tonight
Without a thought, without a reason
Take a gun called hate,
up against your heart
And pull the trigger

It's over, it's only over
it's only over when we say

ето по това съдя, че е жалко.
Funeral for a friend от гореспоменатия цитат. :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 9:18 pm 
Аватар

И кво, текст на една песен... Плюс това всеки може да си го тълкува както си иска.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 4 [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]