|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 12:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 09, 2006 10:19 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Mephisto написа: Na ja.In Deutsch es ist "Lieder" in Plural. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
А така! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) И за да не е съвсем оффтопик да си кажа, че на Shingetsutan Tsukihime и Kannaduki no Miko им е много приятен рисунъка
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 09, 2006 10:36 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=665.gif) |
g3n3s1s |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
Safiir написа: И за да не е съвсем оффтопик да си кажа, че на Shingetsutan Tsukihime и Kannaduki no Miko им е много приятен рисунъка ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
мда найстина Shingetsutan Tsukihime е красиво
а за Kannaduki no Miko може ли линк дадеш?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 09, 2006 10:49 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23.jpg) |
Kain |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
MastaG написа: ми мене графиката не ме влече чак толкова ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) колкото самата история на анимето ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
На същото мнение съм и аз, но все пак най-много си падам по old school графиката, говоря за аниметата от преди 10-15 години, Akira, Venus Wars, Kaze no na wa amnesia (мдам, благодаря, в бързината съм пропуснал ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) ), VHD и т.н. От по-новичките определено съм очарован от стила на Gakutsuou...
Последна промяна Kain на Нед Апр 09, 2006 11:02 am, променена общо 1 път
_________________ When opposites become as one, a saviour will emerge...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 09, 2006 10:55 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Еми Sayan-е въпрос на вкус си е. Мен девойките много ми харесват как са ги нарисували, а и това че background-а не е динамичен слабо ме вълнува. Въпреки че за статичността може вече да имам изкривяване покрай хентай игрите
Edit :
Kain написа: Kaze no wa amnesia
Kaze no na wa amnesia
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 09, 2006 4:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2375_1336581682.jpg) |
hellraiser |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
trancer4o написа: Elfen Lied е може би най-красивото аниме което съм гледал нз.. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
YES
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 11, 2006 9:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4243_1278503357.jpg) |
Zabimaru |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Вто Апр 11, 2006 2:32 pm Мнения: 601 Местоположение: Dodjo ^^
|
hellraiser написа: trancer4o написа: Elfen Lied е може би най-красивото аниме което съм гледал нз.. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) YES
Тва е нема друго
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|