|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 11:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 11, 2008 9:09 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Тимкампи,накрая наистина ще се окаже сърцето.И аз си го мислех това,понеже не е обикновен голем,а както разбрахме май и Крос не го е правил,тогава откъде се е взел?
Другия ми глас отива за Лави.Просто ще е ташак да е в Bookman-ите.Организацията,на която не и дреме за никой,притежава най-големия коз.
Eye-patch-a на Лави нямам никаква логика,освен ако наистина е без око.Щото той си го каза,че много по-лесно би работил с двете си очи,а няма логика да се затруднява сам.Не е чак толкоз улав.Мислела съм дали и той си няма някое прокляти,ама явно не е щото иначе не би гледал по такъв начин на окото на Ален.
Искам информацияяяя...И хубав арт.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 11, 2008 10:16 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Значи, аз лично никога не бих се сетила, че Графът има и човешка форма ... и нашите със сигурност не знаят ...
Харесва ми идеята, че семейсто Ноa са толкова задружни и сплотени, докато екзорсистите се карат и разделят, бият се и се клеветят едни други ... Показва, че Ноa-та са единни, което за злодеи е голям плюс ... И е приятно като взаимоотношения ... Тики е чичо ...
Eye-patch-ът на Лави отдавна намеква за нещо скрито, за сега не се знае какво е ... нов тип иносенс или нещо като голяма енциклопедия ?! ... аз лично смятам, че окото му е напълно добре т.е. вижда си с него ...Явно буукмен-ите менкат страните ,но тогава защо са се присъединили към Ексзорсистите ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif) Не ми се вярва Панда-сан и Лави да си променят позицията ,но все пак е интересно
Тимканпи е Ключът, не може да е много неща едновременно, само главният герой може ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Хубавото е, че ще има стабилна и интересна история, за жалост вериятността да свърши мангата в следващите 50тина глави драстично намалява... и по добре така... Поне всичко ще ни стане ясно или ще се омаже тотално ...
Аз не мога да се оплача от арта ... Род е толкова сладка ~ ~ И Тики е много хубав ( напомня ми на Ганкутсу ) ~ ~
Новият герой страда от father complex ~ ~ Направо ме чупи от смях ...
Напомня ми на Комуй ... странно защо
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 12, 2008 12:44 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3514_1248823372.png) |
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Междудругото като стана дума за Тим, може да изиграе още някой голяма роля. Досега сме видели не малко спойлери от автора, примерно клоуна и меча на Алън, оная сянка и др.
Ето и нещо което почти го бях забравел - http://store3.data.bg/unok/Manga/D.Gray ... _C0005.jpg
Това на някой друг да му мяза на Тим ? Виждали сме как се зъби Тим понякога, и тук на него мяза + крила, златен, стои при Алън.
А незнам защо повечето вече сте сигурни, че Мана е Ърл. В първият момент и на мен ми замяза, но докрая на чаптъра вече не. А доказателство, че не е той е, че Алън съживи Мана, докато Ърл е там.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 12, 2008 1:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4341.jpg) |
Oni_no_ko |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Този скан определено поражда още един куп въпроси
Вече не знам какво да подозирам и какви изводи да си вадя... въобще голяма обърквация настана xD
Тим досега не ми е правил голямо впечатление, щото се знае, че е създаден от Крос. Ама пък като се замисля, Крос какъвто е шемет кой-знае-какво е набутал вътре
За Мана... според мен той по-скоро е имал вземане-даване с 14тия. Но не може да бъде самия него или пък Ърла, точно щото Алън почти го превърна в Акума ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) . Не е задължително да има нещо общо с Ърла само, щото малко прилича на него в гръб...
Между другото аз също много се чудя за eye patch-a на Лави. И винаги накрая стигам до извода, че е по-вероятно просто наистина да няма око. Но пък от друга страна би било интересно, ако има някаква скрита сила зад това. И това започнах да си го мисля, когато търсиха правилния ключ в стаята с Джасдеби...
А като стана дума за Лави... само аз ли не мога да проумея как така буукманите го карат малко пас и са на страната на теа, дето им изнася за момента, и в същото време имат иносънс?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 12, 2008 2:28 pm |
Zenith |
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Oni_no_ko
Мерси,все забравям да се зачудя на глас(пост).Буукман-ите,още в спомените на Лави при битката с лолито се оказа,че ей тъй са решили да станат екзорсисти.Понеже от тази странна би било по-забавно.Обаче Иносенс-а нали не става на мало и голямо,ами само на избраните.Явно целия тоя клан е някакъв специален.И най-тъпото е,че имаме толкова малко инфо за него.
Тим май не е изобретение на Крос.Нали 14-я каза нещо от рода...моя тимкампи... ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) .
Мана и Ърл имат връзка.Това е ясно,но няма как да са един и същи човек.Вече съвсем в стила на бразилски сериал почнах да мисля.Но,ако Мана е 14-я,а Ърл е човек и може и той да е Ноа,няма да е толкова странно.Това би обяснило и защо Ноата се подчиняват на Ърл.Но всичко си е една голяма спекулация и само можем да гадаем,а скоро няма и да разберем.
И кога Крос ще говори с Ален.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 12, 2008 2:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2544_1247044367.png) |
PA3YM |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
интересна главица ^^
почудих се за яйцето и за акумите - това което графа намекна, че не са това, за което екзорсистите ги мислят...
та каква е всъщност целта на Ноатата - знаем ли >.< библейския Ноа получава обещание от бог, че синовете му ще населят земята, т.е. те трябва да останат живи, а другите да умрат..., трябва им само един бог, който да изпълни обещанието си; та си мисля че от яйцето ще се роди бог, а графа създава акуми за да пазят яйцето - едва когато то беше в голяма опасност в ръцете на екзорсистите се пръкна левел 4, освен това ако се абстрахираме от това как изглежда лвл4 - има си ангелски атрибути - крила и ореолче, та колкото повече еволюират акумите, толкова по-ангелски да изглеждат... или пък колкото по-близко е раждането/събуждането на бога от яйцето, толкова по-бурно да се развиват и акумите; иначе според голем@вики само бог може да създаде нещо перфектно, ако някой друг се пробва да създаде живот ще получи голем - създание без душа, за това на графа му трябват извикани обратно души на мъртви - за да вдъхне живот на акумите си; ако да речем се опитва да копира това което е в яйцето, успява да получи само механичната част на акумата, тъй като не е бог
а този скан горе с Тимканпи - Тим адски мяза на заготовката за акума (еволюирал е обаче, щот си има и крилца и ореолче)... та Тим е голем, голема е нещо, което се съживява, но няма душа - технически погледнато механичната част на акумата е също голем, преди да му сложат душа и да стане истинска акума
а бтв казва ли се изрично, че Крос е създал Тимканпи, на него по би му ходило да е оригинално голема на 14-я примерно
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 12, 2008 8:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ще ги разделя на теми, че мн стана :0
1. bookman Шиешли, идеята за "енциклопедия" под ай-пача ми допада :0 Когато го махна при търсенето на ключа стана некво торнадо до колкото помня? Той ли го беше предизвикал? Щото ако да, начи не просто енциклопедия, ми енциклопедия драматика XD Контрол на време, контрол на исторически факти.... и изобщо - букмените изглеждат катоооо как да кажа... "документаторите на Бог". Кой печели - се е видяло, че на Бог му е през ******, но тия стенографи, букмените, трябва задължително да са там и да документират станалото, войните и изобщо - пътят, преди и след-него. Въпросът е - за кой? Едва ли ще предадат полезното инфо на следващите поколения, които и да са те.... Иначе дали има или няма око - има, вероятно. В сми - според мен в момента Лави е НАЙ-големия в целият си род! Той вече е наследил тежеста на букмен. Дядката е там на изживяване, неговата мисия е приключила отдавна.. той само пази Лави да не придобие чувства и да тръгне с наще на живот и смърт.. за което вече е късно >:]
2 tamago - тва е наистина добра идея за яйцето, аз също го игнорирах като факт, нооо те могат да създават нови и нови яйца. Притесняват се, че ако се разбере каква е целата на яйцата, "сърцето" може да им ****** мамата... :0 Каква файда, ако се опитват да правят Бог или архангел =0 С какво ще ги спре тогава сърцето...
3 Timcampy http://store3.data.bg/unok/Manga/D.Gray ... _C0005.jpg е една мн добра корица, НО! Вие помните ли Мана бе хора @__@ Ако питате мен, това е Мана, с крилцата на тимкампи <_< Ако Тимкампи е сърцето и успее с душата на Мана да стане самомислещ иносенс, тогава Алън ще стане THE MEGA MIGHT без дори да е сърцето >:] Доста интересна фузия...
4 Mana/Earl - не сме казвали, че са един и същ.. а, че вървят ръка за ръка... може да са братя или нещо от сорта.. бе той Ърла чат пат внася някое обяснение, ма кой да го слуша.. в сми, беше казал нещо за "клоуна който~" нали - Алън... трее се чете библята, не виждам как иначе <_<' Мн сложно ми идва. Мана е имал връзка с 14тия, който в момента се прокарва в сенките на Алън. Тоест в момента Мана и 14тия Ноа са рамото на Алън, срещу Ърла....
5 Крос е пияндеееее XDD~
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 12, 2008 8:46 pm |
Zenith |
|
|
Лави никога не си е махал ай-пача.То за това беше и драмата.За това и всички се чудим има ли,няма ли.
Но идеята с енциклопедията е много правдоподобна.Защото тези "записи" къде и за кого отиват?Но дори да е така,защо само Лави да има?Дали не е наистина някой специален дори в своя род и за това Панда да го пази толкова?
Това яйце.Проблема е по-скоро в същността на Акумата.По принцим те са един вид големи,които са получили душа,макар и чужда..Това е ясно.Обаче със всеки левел тия Акуми все повече стават съвместими с тази душа.И макар Ален да ги вижда нон стоп,пищящи и страдащи,става все по-трудно за душата да се отдели.Не знам какъв би бил крайния продукт на това,но явно той е и целта,която не бива да бъде разкрита от екзорсистите.
И вече все повече се замислям дали Ърл наистина не е някой от Ноата.Хем намаляме бройката,хем получаваме обяснение на това кой е Ърл и как така е човек.Защото факта,че е човек е може би най-важния за него.В крайна сметка и той може да умре,а и меча ,който имат с Ален...Абе не знам,ама е голяма каша.
Крос не е пиянде.Той е ценител на жените ,парите и алкохола.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|