Според мен минималното фокусното разстояние на обектива ти идва малко големичко, но въпреки това си се справила повече от чудесно.
Само първата снимка не ми харесва, защото точно пред обекта на фокус има друг, който не е.
Само да вмъкна, че нормалните (не макро) обективи могат да заснемат обекта до 1/3 или 1/4 от реланите му размери.
Публикувано на: Съб Май 03, 2008 5:47 am
NeoLitiC
Регистриран на: Пон Мар 27, 2006 5:33 pm Мнения: 2424 Местоположение: София
Kudrokoska въпреки че вече се исказах в девиант и тука ще си кажа ^^
Определено имаше снимки които много ми харесаха! Е имаше някои дето не ми харесаха ама аз съм си казал защо Общо взето много приятни снимки
Няма да коментирам всичките че няма да ми стигне мястото Kudrokoska единствено не ми хареса че бирата беше на дъното Mephisto тези последните са просто прекрасни особено Паека и Иконата браво
Публикувано на: Пет Май 09, 2008 12:09 am
NeoLitiC
Регистриран на: Пон Мар 27, 2006 5:33 pm Мнения: 2424 Местоположение: София
Mephisto: Много приятни снимки имаш Чак ми се прииска да се разходя из България отново и да направя много много снимки Дано това лято мога да си позволя да кръшна от София за поне 2 седмици
Публикувано на: Пет Май 09, 2008 8:09 am
Mephisto
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 107 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения