|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:12 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 24, 2008 1:40 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Най-накрая да си изгледам и аз епизодчето! Супер си беше, както винаги. Даже се усетих как в един момент просто зяпам арта напълно заебала субтитрите и се разтапям. Много е красив .
Иначе за един епизод голямо развитие голямо нещо!
Но все още не мога да разбера как на войниците, в началото на еп-а, не им се стори никак странно, когато онази (леко психясала както вече научихме) особа Роло първо каза "Тук съм да убия Зеро", след това спокойно си вдигна телефона (защото нали... звънеше, а ситуацията естествено можеше да почака) и после си тръгна о.0 . Пак си е ползвал Геасс-а - усещам го!
Много ме дразни това същество. Пред Вилетта и военните някакъв абсолютно cool, Лулу като му пипне "мъжествения" подарък още малко през прозореца щеше да скочи, за да го опази... Но иначе ходи, убива - окото му не мигва.
Карен имам чувството вече, че стои в това аниме само за да ни зарадва с някой и друг момент и комични ситуации включващи нея в оскъдно облекло. Които даже вече не са ми забавни. Но пък хавлийката й стои добре.
Китаеца ме смая адски много, напарво си зяпнах. Очаквах да тръгне против нашите, но не толкова скоро о.0 .
И пустия му КЛАМП! Не се научи да не ни спира епизода на престрелка! Почва да им става навик, при това много непирятен!
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 27, 2008 9:26 pm |
|
faye |
|
|
|
И отново епизод на място
Това с Роло и миналото му ми хареса макар да не е особено оригинално решение ^^ Честно казано след петата минута вече бях сигурна, че Лулу ще го измами по този начин, но изпълнението пак! Бяха добри сцени. Не е истина колко се радвам, че Роло е на страната на Лулу. Сега ми е кофти, че засега е използван, но съм сигурна по нататък и това ще се промени^^
Познах за китаеца, че не е предал Черните рицари, Вилета все повече се вглежда в любовта си и не само това ами като спасиха Оги даже радостна ми се видя.
Единственият ми трън в очите >> Сузако се връща на сцената от следващия епизод. Само се чудя как ще се понасят с Лулу докато се разминават в даскалото, защото предполагам там ще го натикат, колкото и да е странно защо
Надявам се скоро да почнат разследването на Руните и истинското действие, защото засега само нулират събитията от първия сезон.
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 27, 2008 11:31 pm |
|
shadowblack |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Муахахаха! Зъл Лулу, зъл! Пак надхитри всички, и при това го направи почти сам! Спаси си хората, доказа на всички, че е истинския Зиро (понеже направи чудото), затвърди съюза със китайците (поне засега), и привлече Роло на своя страна. А като бонус двама от онея петимата рицари (дето са под прякото командване на Гилфорд) загинаха: единия беше премазан (буквално!), а другия го уби Карен.
Вилета явно все още има някакви чувства към Оуги, макар и да не иска да си го признае: все него гледаше като го даваха по телевизията, точно преди екзекуцията си мислеше за него и времето, когато живееше при него, и накрая даже изпита облекчение (може би дори радост), че всичко се оправи и Оуги се отърва. Чакам с нетърпение деня, в който ще се срещнат отново.
Накрая почти ми стана жал за Роло и че Лулу така го използва, особено при това му минало (само са го използвали за да убива, явно). Но нищо, има време нещата да се променят.
Сузаку се върна. Дано да е дошъл само за фестивала и после да се разкара. Във всеки случай не е сам (от превюто се виждат още двама от Рицарите на императора) и ще се срещне с Лулу, Роло, и още няколко човека. Във всеки случай следващия епизод изглежда доста по-спокоен и мирен от тазседмичния, но ще видим така ли ще бъде...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 27, 2008 11:35 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
хахах копеле ебахти екият епизод, CG отново доказа че не е изгубило своето острие (това звучи по-добре на eng, didn't lost his edge)
Много ме накефи частта със Роло, Ако го убии - ще го разкрият
ако пък му даде C.C. Роло ще го убие...
И той к'во реши? Да го спечели на своя страна ебахти пича
Сузаку се върна да пукне това копеле!
Сега като е Knight, е малко по-готин де
Надявам се анимето да стане още по-добро
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 28, 2008 3:38 am |
|
Pres |
|
|
|
Kiseki, kiseki
1:0 за Zero, наистина си играе с психиката на всички около него. Всеки следващ епизод е по-интересен, но все пак още си искам да разкажат малко повече за sanctuary-то на императора.
GG малко закъсняха като че ли
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 28, 2008 10:34 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ох, аре време и аз да пусна едно коментарче, да всея малко смут, макар, че тва аниме е твърде готино, че да го коментирам някво... ще ми изяде твърде мн време.... Та, смут> Абе... ами ако Нанали е била наложена на Лулу от Геас, а не му е сестра/дори не е съществувала са не ми казвайте, че тая гениално-изродска теория вече я е имало, щот не ми се чете толко мн назад ><' Тия епизоди направо бях на нокти, нема отцепка в това аниме, няма почвика.
Зеро доказа, че е същия дори и пред мен.. в сми.. очкавах да прецака всички по някой такъв класически начин (sun) Проблем обаче ще стане онова пишлеме, което се надявах да умре нейде по пътя... в крайна сметка думите, които Лулу му впрегна, за да го прилъже, накрая ще му се върнат и вероятно ще го прецакат в някой момент.... =/
C2 обачеее ммм мисля, че е малко променена. Винаги е била яката мацка, ноо сега определено е ЛИДЕР. Има разлика.. преди беше гръбнака на Лулуш, сега е рамо до рамо с него. Като я гледам, просто виждам жена му е така! Супер навременното мислене и реакции.. бе се едно гледам него. Мигновенните и непукистки решения от които биха могли да зависят маса животи.. евала, порастнала е някак...
Карен ♥♥♥♥♥♥♥
Роло е мн зле психически, ма Лулу с тая информация за него се надявам да му държи юздите достатъчно дълго. То детето не е виновно, интересно е кой му е сложил тая мисия обаче...
Гиасите в тва аниме станаха ТВЪРДЕ много... ya kno' убеден съм, че Сузаку има геас вече, отдавна при това Тая въшка когато реши да мине наша страна анимето свърша с WIN.....ше дойде и тоя момент...
Бащата контролира портала с извънземните, мм? Who cares :0
Оная среброкоска, за да й се отворят очите, ще трябва пак да получи силен удар в главата от нещо тежко и евтино... любовта понякога не е достатъчна .. сигурно.
Супер се радвам, че всички японци се върнаха при Черните Негри.. ъъ Найтс...
Китаеца как уби шефа си без да се замисли.... мн го искам на наша страна Всичко в името на справедливостта...
Опитах се да бъда кратък, не се получи особено, тъй че ше си спестя коментарите за др.-те 203 героя, които ми се ще да излея...макар и с по 1 изречение, пак стаа мн... =/
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 28, 2008 12:00 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
абе С2 чак жена да му е..
той с тоя сестрински комплекс иам чувството че е влюбен в сестра си
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 28, 2008 12:04 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Супеееер!
Откъде да почнем...Хайде от Роло.
Това дете ми става все по-мило,и все по-жал за него.Обаче току-що отряза всичко шансове той да е Нанали,щом има спомени,освен ако и те не се имплантирани,ама това щеше да е вече прекалено много.
Саян,това с Нанали ще бъде прекален много.
Лулу отново се показа като злия гений.Наистина ми дожаля за фейк братчето му,но в крайна сметка го изигра професионално.До последния детайл беше измислил всичко.И дипломация,и политика използва момчето.Сътвори чудо-то и отново е героя на века.
Карен най-сетне показа,че и тя го може....
С.С. става все по-стабилна,а в новото кюстюмче разбива.Изглежда като жената вамп.Или по-скоро като безсмъртна супер яка вещица.
Малко съжалявам,че сладурите на Гилфорд бяха сгънати по този жалък начин,щото не го заслужаваха.особено сина на Дарлтон.Баща и син,и двамата преебани от някакъв пикльо,но в любовта и войната всичко е позволено.
И сега идва ред на МОЯ човек.Китаеца.Още щом го видях в трейлърите и всички постери и чудесии знаех,че ще е пичага.Ама той просто разби всички представи.Няма Британия,няма Япония-важното е те да са добре.Супер много ме израдва,че не е просто някой предател.Май в блога на Рандъм пишеше,че е нещо като смес между Лулу и Сузаку.Хем секси и физически издръжлив,хем умен. Чакам още от него...
А Сузаку.Появи се за десет секунди и отново го намразих.Не е истина колко ми е антипатичен тоя човек.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 28, 2008 12:11 pm |
|
Exotic Pirate |
|
|
Регистриран на: Пон Юни 18, 2007 7:22 pm Мнения: 822 Местоположение: Shinigami Sekai 8)
|
много як епизод, Лулу много добре се оправи, просто нереално беше, не както се получава по принцип да му се прецака планът, а сега беше наистина добре, горкия Роло, ама той не ми харесва, така че по-добре за Лулу.
иначе, Zenith, и мен китаеца много ме кефи, пича е много як, дисциплиниран и мощен някъв. а иначе Сузаку ме притеснява, щото той по принцип винаги прецаква нещата (за Лулу), така че ще гледаме.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 28, 2008 2:00 pm |
|
shadowblack |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Цитат: Малко съжалявам,че сладурите на Гилфорд бяха сгънати по този жалък начин,щото не го заслужаваха.особено сина на Дарлтон.Баща и син,и двамата преебани от някакъв пикльо,но в любовта и войната всичко е позволено. Всъщност онея петимата (вече трима), дето са под прякото командване на Гилфорд, са синове на Дарлтън, само че осиновени. Това беше споменато някъде из picture book-овете. Обаче не ми се търси за да проверя дали не се бъркам, та ще ползвам на готово: Random Curiosity написа: CODE GEASS - 8.75 - Picture Drama 06 (DVD Special) Guarding the outside of their dressing room are Darlton and Guilford, and Darlton comments on how his sons won’t be happy to hear about Cornelia’s swimsuit. Guilford realizes that Darlton is talking about the Glaston Knights who he had raised from orphans into knights, but he feels that Darlton is speaking a little imprudently.
Glaston Knights са точно тея петимата, от които двама умряха както вече отбелязах.
П.П.: А Лулу всъщност си изпълни обещанието и заведе Роло при С.С.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|