|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 3:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Апр 21, 2008 11:11 am |
 |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Hina написа: vegetosayajin написа: Последните две са добре къде учиш,кой клас??? Ами... Варна, Хуманитарната, 12 клас Щом е хуманитарна става
помислих че си от специализирано училище,но за такава гимназия си повече от перфектна ^^
Надявам се да не го приемеш като обида-замислено беше като комплимент ><
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Апр 21, 2008 11:18 am |
 |
Alexiel99 |
|
 |
Регистриран на: Съб Фев 11, 2006 11:48 am Мнения: 220 Местоположение: Varna
|
vegetosayajin написа: Hina написа: vegetosayajin написа: Последните две са добре къде учиш,кой клас??? Ами... Варна, Хуманитарната, 12 клас Щом е хуманитарна става помислих че си от специализирано училище,но за такава гимназия си повече от перфектна ^^ Надявам се да не го приемеш като обида-замислено беше като комплимент ><
Ами тя Хуманитарната(все пак се води Национална гимназия за Хуманитарни науки и Изкуства) е специализирана, тоест има си отделни паралеки по рисуване, по музика и т.н.
Ама те разбирам де, то тези не са едни от най-добрите ми рисунки, но просто другите не са ми ги върнали (и едвали ще ги върнат)!!!
Мерси все пак за комплимента!!!
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Апр 21, 2008 8:15 pm |
 |
Alexiel99 |
|
 |
Регистриран на: Съб Фев 11, 2006 11:48 am Мнения: 220 Местоположение: Varna
|
BlackID написа: :o Една от най-добрите тук... макс да има вама-трима, които да рисуват по-добре Ще следваш ли висше? Къде и какво  Ест, че ще следвам, като цяло нещо с рисуване, варианти много, мен лично един най-много ме вълнува и той е анимацията в НАТФИЗ. Разбира се той ще бъде и най труден, иначе в Търно също има рисуване (и конкретни специалности като графика, живопис, иконопис и т.н.) там може да бъде и с педагогика (за даскал по рисуване), тука във Варна има моден дизайн, Пловдив, Шумен също Но най-най- си е анимацията в София!!!  TheTeam написа: Ангелчееее  kawai! Дай още... още... ощеееее 
hah
Заповядай...
За тази рисунка или по скоро рисунки мога само да кажа, че са недовършени! ^^
http://fc07.deviantart.com/fs13/f/2007/ ... xiel99.jpg
И едно нещичко от тетрадката ми!! ^^
Nimeria: Двоен пост ^^ Има си едит бутонче ^^
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Апр 22, 2008 5:25 pm |
 |
Saiyonara |
|
 |
|
Браво, браво! Много са добри.
Само вампирите не ми харесаха.. малко нескопосанко са станали, но не се убиждай-иначе рисуваш много хубаво.
П.П.Според скромното ми мнение.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Апр 27, 2008 6:07 pm |
House |
|
 |
|
uchiha_sakura_chan написа: някой рисунки ми напомнят на едни мой изгубени от векове, а даруги на персонажи от фентъзи книги  Дааа , ти я разкри , откраднала е твоите рисунки .... Мехахахахах ... Нарутардите все повече затъпяват ..
ON:На мен ми харесват пък
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Апр 27, 2008 6:09 pm |
uchiha_sakura_chan |
|
 |
|
House написа: uchiha_sakura_chan написа: някой рисунки ми напомнят на едни мой изгубени от векове, а даруги на персонажи от фентъзи книги  Дааа , ти я разкри , откраднала е твоите рисунки .... Мехахахахах ... Нарутардите все повече затъпяват .. ON:На мен ми харесват пък  не съм казвала че ми ги е откраднала  ти пак си въобразяваш...казвам че ми напомнят някога и аз рисувах елфи, дрехи и други такива щуротий
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|