|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 19, 2008 10:08 pm |
|
Haruka |
|
|
|
extasy написа: Сега ще стане много интересно, усещам го. Намират се на вражеска територия и просто не искам да знам какъв майтап ще е като тръгнат да се представят като военни. Ще е много забавно.
Абослютно, даже се изкарват от елита.
За 2 епизода анимето е страшно приятна приказка с очарователни герои. Споделям всеобщото мнение, че се допълват и са сладки заедно, както и поотделно. Алисън е много смело момиче, харесвам такива. Уил е умничък и малко по-разумен от нея. В леглото обаче няма да се разберат :Р
Артът е идеален за такъв тип аниме, създава атмосфера. Музиката е приятна. За сега само мога да се притеснявам за развитието на историята, може да стане нещо много добро или не особено.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 20, 2008 5:51 pm |
|
faye |
|
|
|
Както винаги перфектен епизод!!
За разлика от първите два тук вече директно на действие се нахвърлиха, а това Втори Лейтенант Любовно писмо.... no comment
Обаче сега като дядото го няма, всички ще са по петите на нашите Да ще бъде забавно
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 24, 2008 3:00 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Определено много интересен епизод... Алисън много добре ги манипулира... изкараха дядото по много оригинален начин. Момента, когато Алисън се разплака беше наистина трогателен... Със всеки епизод все повече я харесвам, като персонаж. Остава да видим следващия.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 29, 2008 2:20 pm |
|
faye |
|
|
|
Мдам. И на мен не ми хареса как бързо приключиха с въпросното съкровище Малко да го бяха разтеглили поне още един епизод и да яха включили някой и друг интенс момент... Сега като гледам от превюто ще хванат друго приключение и ще се разделят по двойки. Алисън и уил и Любовното писмо с новата героиня. Ако поддържат такова темпо ще има 3ри такива арка до 13ти епизод и предполагам тенденцията ще си остане и след като превключат на Лилия и Трез. За сега чакам, защото последния еп малко падна в очите ми
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 13, 2008 11:41 am |
|
faye |
|
|
|
Малко противно на очакванията ми взе пак да става интересно ^^ Малко ми е кофти за лейтенанта, а и частта как Алисън и Уил напълно си измиха ръцете от спирането на войната много не ми се понрави. Това с принцесата си беше ясно от момента в който я видях, а сега почва сближаването и с Лейтенанта Следващият епизод вероятно ще видим как политика получава круше 100-но ниво от Лейтенанта(ей забравих му името><) ^^
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 13, 2008 4:26 pm |
|
ludgidia123 |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 7:45 pm Мнения: 4155 Местоположение: Пловдивь
|
Много приятно аниме,просто ми пълни душата.Опа също е един от най-хубавите които съм гледа,същото се отнася и до енда,общо казано анимето разцепва,арта също е идеален барабар със сюжета.
А до последния епизод-става ми все любопитно .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|