|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 3:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 24, 2008 12:02 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
dikidera написа: Какво стана, защо е изтрита темата?
липса на инфо и вътрешен линк ...утре сигурно ще я има
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 24, 2008 12:03 am |
|
KoCTeH |
|
|
|
crazy_little_crow написа: Dypeshnik написа: Недей плаши така...Според мен всеки от този сайт иска да го гледа,а ти казваш боза хех се пак е DVD release са надявам тотално да грешиш или незнам Повярвай ми има хора ,които и да ги вържеш няма да го гледат Не бързай да слагаш всички под общ знаменател Филмите на Наруто досега си бяха пълни бози -дано тази направи изключение... Боза се отнася до историята ,а не до качеството на релийза
Различно : )
То всички така викаха и за филма дето се появава Гаара "малиии този вече ще е добър.." и кво... пак боза
И тоя ще е боза...
То същото и с филмите на Блийч; )
не очаквай нищо хубаво : )
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 24, 2008 4:40 pm |
|
shady_8 |
|
|
|
хммм ми аз го тегля бавно и сигорно но ще ми трябва поне още 24 часа
не знам само защо хора които са го гледали не правят некав коментар върху видяното .Поне до колкото аз съм видял има уж такива ама що траят да кажат нещо отностно филма -то ще е срамота ако не напишат 2-3 реда
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 24, 2008 6:19 pm |
|
shadow_dweller |
|
|
|
Аз незнам откаде да го дръпна...на този линк в темата ми казва
че торента е изтрит и немам никва възможност да дърпам а зверски мнооо искам да го гледам!!!
edit:
Оооп намерих нещо и сега го свалям но тегла с 10кб и незнам кога ше успея да го дръпна
_________________ Не линквай картинки от този сайт. Има вируси в него!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 24, 2008 8:14 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
crazy_little_crow написа: Повярвай ми има хора ,които и да ги вържеш няма да го гледат Не бързай да слагаш всички под общ знаменател Филмите на Наруто досега си бяха пълни бози -дано тази направи изключение... Боза се отнася до историята ,а не до качеството на релийза
То да беше боза историята само филмите-иди-дойди.Въпреки,че първия на мен ми хареса.И като арт,и като история ,и като рилийз за нивото на Наруто.
А Шипудена не ми се мисли какъв ще бъде,защото ако решат да го проточат и този филм,както епизодите....Ще бъде много забавно.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 25, 2008 10:32 am |
|
shady_8 |
|
|
|
Ммммм нещо не ми беше тоооолкова вълнуващо ,нямаше и много бои.
ми като цяло доволен съм ама да си призная shippuuden серииките
ми се виждат по интересни отколкото филмчето беше
Са да не земе некои фен да се обиди изявявам мнение, потрудили са се хората спор нема ама очаквам повоче в 5-я филм тва е просто честното ми мнение .
edit: П.П. А да и тва с умирането на Наруто не е точно вярно ,а толкова се спореше точно за тва .Тези дето са го гледали могат да останат малко разочаровани от самия обрат на деиствието .
Използвай бутона edit, а не postreply CaBa
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 25, 2008 6:36 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Абе хора за мен този филм е пълно разочарование чаках 1 година и в края излеза пълна боза.Ама не се учудвам много те американците от нищо не разбират ?!Не си заслужаваше чакането-5-ят и той не се очертава нещо особено само дето ще появи друг персонаж към филма(т.е. Сасуке ще се бие с или с/у Наруто-така се видя на "рекламата" за филма).
ПС:Дано да има повече бой отколкото диалози...!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|