СЛУЧВАЛО ЛИ ВИ СЕ Е КАТО ГЛЕДАТЕ ГЕРОЙ В АНИМЕ ДА СИ ,МИСЛИТЕ КОЙ АКТИОР ЩЕ ГИ ИГРАЕ АКО ИЗЛЕЗЕ ИГРАЛЕН ФИЛМ ПО ТОВА АНИМЕ. ДАЙТЕ ПРИМЕРИ. АЗ ЧЕСТО СИ ГО МИСЛЯ. ЕТО ГО ЕДИН ОТ МЪЖЕТЕ В ЧЕРНО ОТ SERIAL EXPERIMENTS LAIN ПРИЛИЧА МИ ЛЕКО НА ЖАН РЕНО
кирилизирано заглавие........*TIRED*......Mantzikert, сигурна съм, че знаеш - писането на кирилица е задължително! ............ chibi_chibi
Последна промяна Mantzikert на Чет Ное 02, 2006 11:08 am, променена общо 2 пъти
_________________ SIR, I HAVE A CUNNING PLAN! Baldrick, let us not forget that your last cunning plan was solving the problem of your mother's low ceiling by cutting off her head.
Ми и на мене не ми се е случвало да се замисля Замислял съм се единствено над това че ако има филм по Хелсинг нема да има жив човек който да изиграе Алукард
Публикувано на: Вто Мар 28, 2006 12:00 am
BG.Freak
Единствено ми се е случвало да оприличавам мои приятели с разни аниме герои, известни актьори не. Просто не могат да уловят естетическата красота на аниме героите. Въпреки че ако се разровя със сигурност ще открия прилики, понеже горните два примера са доста добри
_________________ Not every treasure is silver and gold.
ами...за актьори...мне до сега не ми се е случвало...за сметка на това има доста хора от училище и извън него , които много ми напомнят на определен аниме герой ^_^
_________________ "Indolence is sweet, and its consequences bitter."Voltaire
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения