|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 9:30 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Апр 16, 2008 7:29 pm |
 |
mandra |
|
 |
|
Брей, заинтригува ме повече, отколкото очаквах. Много идейно, наистина. Докато четях отново се обърках на някои места, но далеч не толкова пъти, колкото докато преглеждах първата глава.
 Скапано форматиране, наклоненият шрифт не беше достатъчен. Оставяй празен ред между отделните абзаци, така се улеснява четенето.
 Главата беше кратичка, щеше ми се да разбера малко повече. Недей да сравняваш обема на труда си с Нуртоджийниците. Аз си имам извинение - моите и така са си достатъчно безсмислени.
 Няколко грешки, които вероятно си могла да избегнеш:
Цитат: ... изкаран от дебрите на явно измъчената му душа, докато падаха няколко сълзи Не се разбира какви са тези сълзи и откъде падат. Цитат: точно определен човек, на който да се възхищават... На когото - думата играе ролята на допълнение в случая. Цитат: ....................................
Сещаш се, предполагам. По - малко от миналия път, обаче пак се забелязват. Ако обаче съм единственият, който се дразни от тях...добре.
Хайде, това е от мен. Успех със следващата глава!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Апр 16, 2008 10:43 pm |
 |
Kudrokoska |
|
 |
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Аз и преди си ги четях нормално, но щом за другите е по удобно така, нека да бъде (:
За многоточията напълно те разбирам, и аз с много такива пиша /във форум, а и в скайп/ и предполагам, че примерно в истинска книга биха били проблем, но тук не мисля.. аз поне ^^
Само едно нещо, не че искам да ти правя забележки, просто сега го мернах.. в сравнителна степен не се слага празно място след тирето :Р /по мойте спомени за Word & etc./
Последна промяна Kudrokoska на Сря Апр 16, 2008 10:44 pm, променена общо 1 път
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Апр 17, 2008 9:17 am |
 |
solecito |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 01, 2008 8:18 pm Мнения: 2230 Местоположение: София
|
ludgidia123 , радвам се, че ти е харесало ichiruki_fan , в никакъв случай не съм единственият ^^'' btw, преди пишех безмислени Наруто фенфикчета, просто стана еднообразно и безмислено ^-^ нз за mandra, но аз искам да съм мод xD Kudrokoska , за сравнителната степен не бях чувала досега съжалявам, ще поправя ^^'' Nimeria , това значи, че ти харесва повече от другите?
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Апр 17, 2008 10:42 am |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Харесва ми  , ще го следя
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Апр 17, 2008 12:37 pm |
 |
mandra |
|
 |
|
ichiruki_fan написа: Браво solecito  Ти си единственият човек който не пише безмислени Наруто фикчета!Чакам следващата глава с нетърпение! П.П.Мандра,мисля че от теб ще излезе чудесен модератор 
Да нямаш предвид редактор?
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|