|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 08, 2008 1:08 am |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
леле к'ва беше тая простотия ве, по-едно време ми идваше да си блъскам главата у бюрото
Аз даже си помислих, че това е историята (наистина) на анимето, и си викам леле...край по-тъпо нещо не съм виждал
а к'ви бяха тия пародии?
Luck, I'm your father?
Hell yeah...
Извод, ако това аниме не се оправи във вторият епизод ще го обявя за най-голямата простотия в сезона
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 08, 2008 11:44 pm |
|
PartyMonster |
|
|
|
SHADOWSONG написа: Таааааааа някой може ли да даде линк от каде да изтегля 1 еп!
Има си тема във Връзки
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 09, 2008 3:12 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Мда бе и аз нещо не бях очарована от пародията, може би с изключение на "I'm your father", защото все пак си е култуво xD Де да знам, може би просто съм виждала и по смешни неща xD
ОР беше приятен, ама изглежда прекалено обикновен.. смисъл не навява на фентъзи, а на някво училищно О.о
ED пък беше със съвсем други герои от тия в 1 еп, те на постера са всичките.. явно ще ги съчетаят някак си О.о
Тоя Небан *кхъм* ми прилича на Сасуке Т^Т както ми приличаше и Джин от предната гонзовска продукция.. кво толкова са го харесали xD
Таа~ ще видим следващия еп дали ще ми хване вниманието, въпреки че ме навява на мисълта как в цялото аниме Джил ще се мъчи да стане по силен и по полезен и бла бла.. а не съм сигурна, че ми се гледа нещо такова
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 11, 2008 11:15 am |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Това... Даже незнам как да го коментирам... 20 минути страдах и душевно се терзаех, че гледам нещо такова и накрая тоя малък чекиджия се събужда и еп-а свършва. Еми да ги таковам сценаристите... Иначе имаше някои големи простотии
Ще надникна лекинко във следващия да видя за продължение на съня на тоя изтрещел комплексар. Ся остана да видим двойния брак с принцесата и тая дето е в групата (супертъпигерой).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|