|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 01, 2008 4:41 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Тая година резултатите са по-добри или поне на мен ми харесват повече от миналогодишните. Най-голямата изненада за мен е победитела в Mecha. Heroic Age е тоталния outsider в категорията, но явно има бая фенове, което не съм и подозирал. Но като цяло наградите са много по-заслужени от миналата година. Радват ме победителите при Comedy/Parody, Romance/Drama, OST и Horror.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 01, 2008 5:14 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Кхъм кхъм и аз осганах доста доволна от таз годишните награди...
Определено спечелиха добри заглавия- въпреки че не всички ми бяха фаворити
Но
Най-много ме издразни наградата на Heroic Age -според мен анимето не заслужава, а и сега като прегледах темата няма доводи от потребителите защо са го избрали -така че за мен там беше най-фенбойското гласуване
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 01, 2008 5:18 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Изкушавам се да кажа да му вземем наградата... . Твърде детинско ще прозвучи, но по-дяволите то е най-малко заслужилото в тази категория!
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 01, 2008 5:36 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Утешение е поне, факта, че тази година журито дава награда за всяка категория, което ще оправи малко нещата и така като гледам Toward the Terra ще вземе за Mecha, което при всички положения е по-добър избор от този на мнозинството. Специялно в Sci-Fi бяха много добри анимета, като Gundam 00, TTGL и Тerra e... които просто остават ощетени
Други победители, които ми се струват незаслужени са Clare за Best Female и Tsubasa Chronicle Tokyo Revelations за Best Newcomer, което също би трябвало да е един от най-нелогичните избори за категорията си, но фенбойщина, к'во да се прави. Живи и здрави и за другата година още по-добри резултати...
П.С. Само да ви кажа, че OP/ED на Claymore не струват, мога спокойно да ги определя, като пълна боза.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 01, 2008 6:09 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Напълно очаквани награди, за мен лично на журито са по-важни.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 01, 2008 6:57 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
dwigga написа: Други победители, които ми се струват незаслужени са Clare за Best Female ... П.С. Само да ви кажа, че OP/ED на Claymore не струват, мога спокойно да ги определя, като пълна боза. напълно съм съгласен.. ей тва ме хвърли в ... незнам къде всъщност xD как може... нито Clare е няква мацка, нито пък OP/ED са готини... dwigga написа: пълна боза.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 01, 2008 7:09 pm |
|
altostratos |
|
|
|
П.С. Само да ви кажа, че OP/ED на Claymore не струват, мога спокойно да ги определя, като пълна боза.[/quote]
напълно съм съгласен..
ей тва ме хвърли в ... незнам къде всъщност xD
как може...
нито Clare е няква мацка, нито пък OP/ED са готини...
dwigga написа: пълна боза. [/quote]
Да съгласен съм за OP/ED.Най ми хареса на Myself;Youself ED/OP.Ама явно има доста хора,който не мислят така.И това само ме .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 01, 2008 8:31 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Отново се избира за best OP/ED комбо Claymore - популярното на сезона... Същото като миналата година с Death Note - OST наградата, поне на него OP/ED бяха добри...
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 02, 2008 12:02 am |
Bleed4me |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Определено по-добе от миналата година.
Има какво още да се желае обаче...Клеймор беше ... средна работа, но за хора, които са гледали само него е "най-доброто аниме" ... честно да си кажа миналата година бях по склонен да повярвам като ми кажеха това за Дет Ноут ... но Клеймор ... owwww please ...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 03, 2008 12:23 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
|
Ако другата година ми се падне отново честа да бъда организатор на ОСТ се заклевам да избера само кандидати с до 3 рейтинг в AniDB, за които ще съм сигурен, че сме ги гледали само 5 човека от форума... Ще напиша и десетте организаторски заповеди на AsAA, които фенбойчетата ще изповядват...
Не, иначе, като цяло издънките са малко и както вече казах, най-важното, е че журито ще гласува за всяка категория.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 09, 2008 7:12 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
|
А какво стана с наградите на журито... Гледам, че вече всички са дали оценки Няма ли да се пресметнат тяхните гласове и да се обявят резултатите в някоя от темите...?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|