|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Double Arts Публикувано на: Нед Мар 30, 2008 6:37 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Брой томове: 1+ чаптъра Статус : Ongoing Година : 2008 Жанр : Action / Shounen Сериализирана в : Weekly Shonen Jump (Shueisha) Мангака : KOMI Naoshi Появила се е зараза на име Troy, което е смъртоносна. Единствените които могат да я спрат са хора известни като “Sisters”. Те са момичета които успяват до някаква степен да устоят на заразата. Но все пак те търсят някой който има имунитет срещу Troy, за да могат да намерят лек срещу заразата. Troy се разпространява чрез допир, и Sisters лекуват като докоснат човека и вземат цялата отрова която е в него. Но когато поемат повече от отровата която могат да устоят, те стават поредната жертва на Troy. В последният етап на болестта се получават пристъпи, който немогат да се излекуват. Elaine е Sister, след излекуване на един човек, тя получава неочаквано пристъп, но едно момче на име Kiri случайно я докосва и неочаквано той не се заразява, както и нейния пристъп спира. Можеби това е което са търсели досега, човек имунизиран към Troy. Малко след това се разбира, че единствения начин Elaine да остане жива е, Kiri да непуска ръката й никога. Сега те заедно трябва да стигнат до главната база на Sisters, за да открият лек и да спасят света, без да си пускат ръцете. Но това не се оказва лесно, защото Sisters биват убивани от организация на име Gazelle, за която не се знае нищо, освен, че убиват тези които могат да лекуват Troy. Но сега с вероятността Kiri да носи лек срещу Troy, може да стане най-голямата им мишена. Link - viewtopic.php?t=30757
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 30, 2008 6:44 pm |
|
CaBa |
Модератор |
|
За да не спойля още повече първият пост, пък и не очаквам някой скоро да пише тук , такаче започвам аз.
В действителност се оказа доста приятна поне за мен манга. Не очаквах хумора да е на такова ниво. То даже не съм си представял и такъв тип битки досега . Ситуацията с запознаването на семейството на Kiri, беше супер забавно, а и се оказаха баси пичовете. Очаквах и докато се къпят да е по различна ситуацията . Като цяло 2рия чаптър ми беше доста забавен и приятен. Майка да вика на сина си "събери смелост и надникни (докато се къпе момичето)" .
А и битките изглежда ще са забавни, рядко се вижда в битките добрите постоянно да са 2v1, макар, че като един ще трябва да се бият. Ох стига толкоз за сега :>
Последна промяна CaBa на Нед Мар 30, 2008 7:40 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 30, 2008 7:26 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Аз ще пиша пък!
Много сладко,но малко ми е на две на три.
Смисъл още първите двайсет страници си имахме болест,борец и спасител.Няма шест-пет и вече милото момче света трябва да спасява...И това с ръцете...Наистина е приятно,макар в началото да ми бе трудно да различа момчето от момичето...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 11, 2008 8:03 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Уникум е новото чаптърче.
Хареса ми доста повече от предишните ,макар да ми е малко за любов ,но може да е за добро.И вече безпроблемно различавам момчето и момичето.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 22, 2008 2:13 am |
|
CaBa |
Модератор |
|
Туй женското Sui само с около 10 човека ходи в момента
Иначе lol, хич не очаквах това да му е силата на Kiri. За първи път засичам силата на главният герой е да подсилва другите персонажи (пасивен демек ). Е едва ли ще е толкова пасивен де, но все пак добър замисъл. И сега любопитството расте към, що и т.н. е Kiri :>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 29, 2008 11:56 am |
Hajutze |
|
|
|
Кири-то покрай Суи сигурно вече е свикнал на садо мазо и за това не му прави впечатление ...
иначе как ми мирише , че в края на мангата вече ще са събрали отбор 20-30 човека и ще се бият с големия лошко ... хубава манга ма ако съм прав - с предвидлив край ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|