|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 6:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Kino no Tabi (пролет 2003) Публикувано на: Чет Сеп 13, 2007 10:24 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Заглавие: Kino no Tabi: the Beautiful World English: Kino`s Journey -the Beautiful World- Синоним: Пътешествията на Кино - красивият свят Жанр: Приключение, Драма, Фантастика Тип: телевизионно Епизоди: 13 Година: 08.04.2003 до 08.07.2003 Продукция: GENCO, A.C.G.T. Ресурс: http://anidb.net/a575 Връзки: Kino no tabi the movie - life goes on (2005, Media Works, Pony Canyon) Адрес: http://www.kinonotabi.com/
Под формата на кратки истории се разкрива част от историята на Кино и говорещият моторрад - Хермес.Двамата посещават много и различни страни, но винаги само за по 3 дни и не повече, без да се намесват в проблемите на държавата... или поне не по собствена воля.Те са по-скоро наблюдатели. А какво наблюдават, не може да се опише с думи - трябва да се види. Анимето изненадва доста със едновременното си спокойствие, действие и развитие. _________ Определено е едно много добро приключенско аниме, но за съжаление не е мн популярно - help populate!!
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 14, 2007 12:35 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ееее и аз много харесвам adventure аниметата, а това щом ти като тънък познавач на този стил го препоръчваш значи определено ще се гледа. Хайде след като го изгледам ще дам и някой друг ред от мен
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 14, 2007 12:17 pm |
|
PA3YM |
|
|
|
много добро аниме - едно от любимите ^_^
(10x tо Sayan че го беше шернал преди време в тракера)
интересни и завладяващи истории - като сборник с разкази е направо
това че е приключение обаче не значи, че се залага на екшъна (един от жанровете според анидб си е и сейнен) - по-скоро на преден план са сблъсъците на психология и различни гледни точки, като Кино се опитва да е обективн а и да държи ролята единствено на наблюдател - което е доста сполучливо
музиката също е страшно приятна
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 19, 2007 7:17 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Изгледах го вчера и наистина голям пропуск от моя страна, че не съм го направил по-рано. Sayan* какво ще кажеш да го ъплоадна на сървъра, ще говоря и със транс, стига при новите хардове да има място. Наистина си заслужава 9/10 оценка
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 19, 2007 8:49 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Гледал съм го и ме впечатли със атмосферата която създава. Доста уникален сюжет има, поне в сравнение със тези които съм гледал до сега /а 252бр. никак не са малко /
А, и само да ви обърна внимание
без спойлери на първа стр. !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 17, 2008 3:48 pm |
|
Arcana |
|
|
Регистриран на: Сря Авг 23, 2006 11:28 pm Мнения: 261 Местоположение: into the deep black sea
|
Съвсем скоро го изгледах и останах очарована.
В началото не ми беше особено интересно. Говорещ мотор Пък и героинята не ми харесваше особено,но в последствие образа стана много задълбочен. Всеки епизод засяга различна тема и те пренася на различно място,уникално със своите традиции и хората,които го обитават. Текста на интрото и аутрото е много силен също и в допълнение с атмосферата, създадена от природните картини, създава едно много силно усещане. Наистина стойностно аниме !
Благодаря на PCgamer, че ми го препоръча^^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 30, 2008 10:20 pm |
ImPoRTaNT |
|
|
|
Всичко което е излязло до сега 13 епизода,1 ova и 2 филма ли са? Да съм сигурен да не пропусна нещо .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 30, 2008 10:23 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Да.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 30, 2008 10:43 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Едно от най-значимите анимета, но яко подценявано поне в този форум. . Аз пък какво ли се шокирам, гашички нема .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 01, 2008 9:23 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Спирале преобладаващата част от мембърите ни са средно около 16г., нима очакваш да схванат аниме с толкова смисъл?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 7:16 pm |
ImPoRTaNT |
|
|
|
Абе могат ли да се уголемяват тези субтитри и ако могат кажете как става?Просто е по-лесно да се гледа с големи субтитри.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|