Дата и час: Пет Фев 28, 2025 3:46 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 6 [ 84 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 21, 2008 12:35 am 

Дам това е тяхна моя любима песен.А днес глава няма да има понеже стана късно и ми се спи ,но утре като се прибера ще я напиша

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 21, 2008 2:41 pm 

[/b]Ето и третата глава.Ами дано ви хареса

Walk Away
Ейнджъл беше заспала , когато ,не усети как някой я рита силно в корема.Стресната от шума и от болката Ейнджъл се бе събудила разтреперана тя знаеше какво иска той от нея Ейнджъл прегълтна цялата болка и омраза , която чустваше и се приготви да му се отдаде отново без собственно желание.Гаара я придърпа още по близо до него искаше да е само негова на никого другиго.Той започна да гали кожата й , но Ейнджъл не правеше нищо тя бе негова марионетка , негова момиче на повикване той можеше да прави с нея каквото си поиска.Отнова я облада бързо Ейнджъл чустваше безкрайната болка , но бе твърде слаба за да се бори с него.Когато приклъочи Гаара я блъсна на земята при което старите рани се разкарвавиха той и хвърли пари и се обърна.Ейнджъл изпадна в ярост сега несамо му се отдаваше но и я имаше за евтинна к***а .Тя се затица към него и започна да го рита в краката колкото сили има.
-Просто ми кажи кога ще ме убиеш защо ме мъчиш.Немога да живея така, немога да живея този живот.Гаара се бе ядосал от изблика й на ярост и я зашлеви
-Ти си моята кучка и аз ще правя с теб каквото си поискам
-Никога , никога , не ме нарицай така изрод такъв.А какъв си ти великия казекаге ,но в живота им и по-важни неща като това да обичаш да имаш приятели, но ти незнаеш какво е приятелство незнаеш какво е любов .За теб има само страдание ти страдаш защото си сам.Аз може да съм кучка обаче не твоята кучка.Ейнджъл крещеше изпаднала в ярост тя взе хвърления шурикен и го насочи към гърлото си.Тогава Гаара я хвана за ръката той изтръгна шурикена от ръката й и реши,че ще е по-добре да остане тук
Ейнджъл скоро заспа тя се страхуваше от него но сънят натделя.Докато я гледаше той осъзна какво искала да каже тя той наистинна беше изрод спомняйки тежкото си дество Гаара наблъодаваше спящото момиче , което излъчваше доброто и нежност.Бе я наранил прекалено много , когато Ейнджъл се събуди тя отново заплака защо , не си беше тръгнал какво още искаше от нея
------------------------------------------------------------------------
Хината и Наруто спореха .Хината се опитваше да убеди Наруто да престане с проклетата война.Наруто обаче ,немислеше да се отказва той бе си поставил цел да отмъщи за Сакура.Хината го умоляваше през сълзи тя неискаше да гледа как двама приятели се бият беше й тежко тя познаваше и двамата отлицно.Хината държеше Наруто за ръката и го умоляваше
-Наруто-кън цялата тази глупост трябва да спре нима ще убиеш най-добрия си приятел за нещо станало преди три години?
-Хината-чан запоследен път ти казвам казекаге-сама , не е мой приятел , не ме интересува кога е станало аз трябва да си отмъщя!
-Наруто-кън , не мислех ,че ще го кажа , но прелицаш на Сасуке омразата те е заслепила забравила че Гаа-сама е най-добрият ти приятел човекът на който имаш най-голям доверие ?Нима си готов да се биеш с него заради една грешка станала преди толкова време отговори ми ,но първо си помисли готов ли си да загубиш най-добрия си приятел заради една глупава грешка.А ако е така аз си тръгвам.При , което Хината тръгна тъжно към вратата тя искаше да го вразуми, но неможеше.Знаеше ,че всичко това ще донеше болка и страдание.Наруто се обърна и я хвана той я гледаше право в очите
-Хината-сама защо ли чуствам,че още имаш чуства към Гаара-сама или греша?.От доста време те наблъодавам винаги , когато го споменат ставаш нервна и почервеняваш нима е имало нещо между вас знаех ,че го харесваш , но , не съм си и помислял ,че вие можете да....
-Наруто-кън аз и той бяхме просто приятели , но той беше и е човекът на когато държа най-много той е моят най-добър приятел.Не бих могла да го обичам по друг начин сърцето ми е само твое.При последното изрецение Наруто млъкне и погледна Хината още по-глупаво нима тя нареце Гаара най-добър приятел нима връзката им беше толкова силна
------------------------------------------------------------
-Не , не защо още си тук махай се , махай се ако искаш да ме боли направи го сега си върви искам да съм сама.
-Я виж ти колко отворени сме станали хъм интересно колко ли искаш сега.Гаара отново я издърпа към себе си този път реши да си поиграе с нея.Той започна бавно да целува всеки сантиметър от тялото й р докато докосваше бедрата й под роклята.Продължавайки да я целува Ейнджъл мълчеше одавна знаеше ,че трябва да прави с нея каквото си поиска.Той продължи да я целува когато стигна до деколтетто той смъкна роклята й тялото на чернокоската остана само по сатенен корсет Гаара продължи да целува гърдите й.когато стигна до краката й той проникна в нея , но този път бе още по болезнено от преди когато приклъочи той й нареди да се облече .
-Трябва да се храниш не ми трябваш мъртва!
-Аз одавна вече съм мъртва.Няма за какво да ме държиш още жива получи това, което искаше сега ме убий поне за да не страдам
-Слушай глупачке ще те убия когато аз реша ти вече нямаш живот.Разбираш ли ти моя кукла мога да правя с теб каквото искам за теб думата "Аз " не същуствува .Ти си никоя!
-Аз може да съм никоя , но ти , не си някой.Но знаеш ли аз може да съм никоя , но се кълна,че се измъкна жива от тук ще разказа на цялата село за истинското лице на казекаге-сама
Последните ядосаха Гаара да я хвана за врата и исъска злобно
-Интересно как си почуствала ако на Игнасио му се случи нещо
-Не можеш да убиеш баща ми
-Напротив мога!
Ейнджъл сведе глава разбирайки ,че е загубила тази словесна битка.Тя преглътна унижението и цялата си омраза и покорно сведе глава
-Аз съм твоя собственост прави с мен каквото пожелаеш, но те умолявам , не убивай татко
-Браво добро момиче!Казвайки това Гаара я спъна и тя падна на пясъка.Когато си тръгна Ейнджъл даде воля на цялата си болка той кажа истината сега тя е никой.
-----------------------------------------------------------------------------------
Наруто все още гледаше към Хината с недоумение.Нима Гаара беше нейният най-добър приятел.В очите на Наруто пламна малко пламъче злоба и ревност.Та те бяха твърде разлицни за да са най-добри приятели.Той беше безчуствен , мълчелив и страхотен приятел а тя мълчелива и стеснителна .Нима тя му доверяваше всичките си тайни, но изведнъж всичко му се проясни той си спомни как Гаара я защитаваше и бе непрекъснато около нея.Те бяха като брат и сестра .Наруто хвана Хината за ръцете и помилва по бузата и се усмихна тъжно
-Хина-чан сега аз ще бъда твоя най-добър приятел забрави за него
-Наруто-кун, не мога ти си моят любов , но той е моят най-добър приятел и го чуствам като брат.Той знае всичко за мен той бе първият човек на,който казах,че те обичам!
От далечината се зададе Тсунаде тя бе разтревожена и тъжна нещо ужасно бе станало .Наруто и Хината я видяха и силно се притесниха те незнаеха какво става
-Хокаге-сама какво има?
-Незнам как да ви го кажа случи се нещо ужасно
-Забога Бабо Тсунаде говорете?
-Ами Сасуке Сасуке той е..........
-Какво е станало със Сасуке-кън-Хината попита притеснено
-Той Той е мъртав
В този момент , не би могло да се опише нищо Наруто и Хината стояха безмълвни и неможеха да повярват на това, което им се казваше
---------------------------------------------------------------------------------
Гаара бе взел мястото си на казекаге и преглеждаше документите от Коноха .Когато Темари , не нахлу в стаята тя изглеждаше изплашена и плачеше.Гаара притеснено се опита да разбере какво става тя плачеше Гаара я прегърна
-Сестричке какво има?
-Шикамару той той си има друга!
-знаех си,че този глупак е такъв и на теб ти казах,не се захващай с него.Ей сега ще го убия само да ми падне в ръцете
-Не моляте , не е нужно аз му казах достатачно
-Не ме интересува ще го убия , но първо имам работа
Когато Гаара стигна до мястото където беше Ейнджъл тя бе присвила крака и плачеше ,но дори това не го трогна.Той бързо я разтърси и й подхвърли една рокля
-Преоблечи се веднага
-Няма ли да се обърнеш?
-няма нещо, което да не съм видял
Ейнджъл плахо се обърна преглъщайки болката тя свлече роклята стройното й тяло бе озарено на лунната светлина.Наблъодаваки тази гледка Гаара усети странно чуство когато бе готова Ейнджъл се усмихна в усмивката и имаше болка и тъга.нещо ставаше с нея
Гаара я целуна по бузата и се обърна назад за да отиде
-Бъди добро момиче и ще има награда
Виждайки го да се отдалечава Ейнджъл бе наколеничила на пясъка и промълви
-Защо ми прициняваш това?
------------------------------------------------------------------------
Шикамару се прибра в къщата на пясъчните нинджи той видя,че Темари бе седнала на стола и беше тъжна той се опита да се приблежи до нея , но тя сложи ръката си за да направи граница между тях.Неискаше да го вижда бе прекалено наранена тя искаше той да си тръгне веднага, нямаше желание да й говори лъжи.
-Скъпа какво има?
-И питаш или си сляп или голям глупак нима до преди малко ,не бе в леглото с любовницата си?
-От къде знаеш темари това , не е вярно аз и тях скъсахме обичам те!
-Млъквай никога повече, не казвай,че ме обичаш защото лъжеш.Аз ти дадох всичко Глътна ме и ме изплю!
За това, че те мразя, обвинявам себе си.
Само да те видя и имам чувството,
че умирам.
Но сега няма да плача
пред никой...никога!
-Темари думите ти ме нараняват
-Така ли а ти , не ме ли нарани или за теб едни правила а за мен други.Но сега искам да си събереш багажа и да си махнеш без звук просто ме забрави
-Неможеш да забравиш някой, който обичаш
---------------------------------------------------------------------------
Ино бе в магазина на родителите си ,когато , не чу новината за сасуке Ино почуства ,че гърлото и пресъхва.оставяйки магазина без надзор тя затица към къщата затваряки вратата.Тя заплака ,неможеше да е мъртав тя още не го вярваше .Когато се върна в магазина от клиентите нямаше и помен зад нея се появи Канкуро .Ино се запита касво иска от нея той селата им бяха врагове и можеше да иска само едно.Ино се приготви за атка , но той я спря
-Не съм дошъл затова искам да ми кажеш нещо за Сасуке
-Аха така знаци глупако за сасуке май , не помниш,че го уби
-Май си в грешка и повтори нима е мъртав
Ино отново заплака, не я интересуваше ,че я гледа тя заплака
-Да мъртав е и ако , не си бил ти знаци е бил брат ти
Канкуро замълча можеше да я вярно от доста време Гаара се държеше странно възможно ли е той да е убил Сасуке.Канкуро прогони тази мисъл от главата си макарче бе вероятно познаваше брат си .Той извади един букет и го подаде на Ино , която мълчеше.Тя взе цветята и тъжно ги съзря бяха рози
-Благодаря много са красиви
-За нищо.Той се обърна и си тръгна
оставяйки сама Ино още се взираше в розите това бяха цветята на желанието и страста
-------------------------------------------------------------------------------
Ейнджъл се бе свила и се опитваше да не мисли затова, което й се случваше , но беше невъзможно всичко й напомняше за ужасното й преживяване.Гаара бе дошъл отново нямаше смисъл да й казва какво иска тя покорно му се отдаде беше безмислено от съпротивление.Преди да си тръгне той плъзна някакво цвете по белия й гръб и си тръгна
-Надявам се утре да не разочароваш
Оставайки сама Ейнджъл видя цветето това беше лилия сега тя си отдъхна това беше цветето на смъртта най-сетне той бе решил да я убие

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 21, 2008 5:08 pm 
Аватар

Супер глава

Последна промяна naruto_uchiha на Пет Мар 21, 2008 5:10 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 21, 2008 5:08 pm 
Аватар

Дам това е тяхна моя любима песен.
На 1-во място е тя а на 2-ро за мен е Going under.[/quote]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 21, 2008 5:20 pm 
Аватар

Много яка глава.Нямам търпение за следващата. :D :D :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 21, 2008 8:15 pm 
Аватар

само да кажа че като четох заглавието прочетох GANGBANG ама както и да е :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 21, 2008 8:19 pm 
Аватар

Wizarda написа:
само да кажа че като четох заглавието прочетох GANGBANG ама както и да е :lol:

:lol: Same here.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 10:34 am 

[б]Хора благодаря жи много за коментарите а относно ножата глажа незнам кога ще излезе таи като имам проблем с кирелицата.[/б]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 11:38 am 
Аватар

Фика е хубав, главата беше супер... леко на моменти имаше двусмислици, но нищо по- сериозно ^_^

Само не схващам защо Гаара е толкова лош...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 23, 2008 4:05 pm 
Аватар

^^TeN TeN^^ защо Гаара в този фик е лош :(
И Саске и Сакура вече ги няма :roll: а за Наруто да не приказвам-станал е отмъстител като Саске и иска да :chair: Гаара,защото му е отнел любимата :blush:
Сега като разбере и за Саске хептен ще бъде :doom: или освобождава Кюби и заедно с лисицата отиват да разрушат селото на пясъка :spinin: :spinin:
Но нека видим продължението...............Никога не се знае :hmm:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2008 2:56 pm 

Оправих си lag bara.И се надявам до 5 новата глава да е факт.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2008 2:58 pm 

solecito написа:
Фика е хубав, главата беше супер... леко на моменти имаше двусмислици, но нищо по- сериозно ^_^

Само не схващам защо Гаара е толкова лош...

[b]Сега защо е лош немога да издам само ще кажа ,че си има прицина.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2008 3:45 pm 
Аватар

В скоро време ще има ли нова глава :?: :?:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2008 5:05 pm 

Хора съжалявам ,ще ви разочаровам обаче нещо главата немога да я измисля все нещо трия или прибавям.Такаче нова глава може би ще има чак в Петък или Събота просто нещо немога да я измисля.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2008 5:13 pm 
Аватар

Малко съм разочарована :roll: но нищо може да е забавиш малко,важно е главата да е хубава. :D *Гледа с разбиране.*

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 6 [ 84 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]