|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 2:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: GUNNM a.k.a. Battle Angel Alita (cyberpunk) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 22, 2007 3:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6512.jpg) |
AOK |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 18, 2007 11:43 pm Мнения: 468 Местоположение: forum.animes-bg.com
|
Евала на Транса, че го е качил. Много се зарибих. Жалко само, че са 2 епизода... Обаче ще има игрален филм през 2009 продуциран от самия James Cameron, създателя на Титаник и Dark Angel. Дори иска, ако първият филм е успешен, да заснеме още две продължения Info @ WikipediaInfo @ AniDBКакво мислите ВИЕ за тази сайбърпънк история?
Последна промяна AOK на Чет Фев 22, 2007 7:09 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 22, 2007 3:39 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6512.jpg) |
AOK |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 18, 2007 11:43 pm Мнения: 468 Местоположение: forum.animes-bg.com
|
Този пич James Cameron съвсем се е зарибил и той по сайбърпънка.
http://en.wikipedia.org/wiki/Avatar_%28film%29
Ще бъде интересно да бъдат видяни и двата филма...
Sayo` написа: Еми ОВА-тата не ме израдваха много-много, ама за това пък мангата си я изчетох с кеф. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Интереси всякакви. Мен много ме накефиха
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 22, 2007 3:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4318_1267384268.jpg) |
HollowMan |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Съб Апр 29, 2006 3:39 am Мнения: 691 Местоположение: EXILED
|
анимето е супер добро, две мнения няма...
верно че е малко късичко, и според мен им е липсвал "размах" при реализацията, но въпреки това резултатът е на ниво (и то доста...)
едно брутално готино аниме, превърнало се в класика в жанра...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 22, 2007 3:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1699.jpg) |
kuriush |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пет Дек 23, 2005 7:16 pm Мнения: 77 Местоположение: софия
|
Ми аз първо четох мангата - та можеби за това много не се накефих на филмите, но ги уважавам много, а мангата определено ми една от любимите. То и аз незнам защо ми харесва толкова, смисъл историята не е кой-знае колко дълбока (в сравнение със др. сайбър-пънк заглавия )или нещо, ма е доста увлекателна и, мисля, е намерен добрия баланс.
А филма на Джемс Камерън го чакам вече втора година, дано да излезне скоро че ми пина
_________________ "Естествен порок на невежите е да смятат, че
това което не познават не съществува"
-Леон Батиста Албери
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 05, 2008 8:21 pm |
DARK MASTER |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 08, 2007 12:11 am Мнения: 1194 Местоположение: UK
|
Прочетох мангата само Vol 2 требва да дочета ма той е като алтернативна версия на 2рата OVA (то е обратното де). А съм си свикнал с OVA историята и не ми харесва малко какво става тука в мангата.
Още точа зъби на Last Order продължението на мангата ма незнам кога ще е.
За сега търся да изкопам най-качествената версия за да я има за дърпане тука. Намерих в Isohuntа торент направо за VOB файловете ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
Даже и БГ субтитри (в data.bg) си има от отдавна това.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 22, 2008 11:25 pm |
DARK MASTER |
|
|
И аз гледах преди инфо за тоя филм имаше и картинка някаде от предполагаемата корица.
Не е излязъл още мисля.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 23, 2008 12:30 am |
DARK MASTER |
|
|
Бре не ми се търси иначе може пак да я изкопам.
Тръгнах от форума на http://www.rippersanime.com/index.php. Там търсих мангите и тия Extra Story глави и тоя спецялния 3Д клип нали.
Там май стана дума за тоя филм и имаше май линк за некво инфо с картинка. Не помня много.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 19, 2008 8:06 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15483_1304210543.png) |
emeril |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
адски потресен останах от края .. определено очаквах да е нещо по хепи ...пък с оная русата на края имаше ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) с чисто сърце му давам 10/10 на тва аниме
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 19, 2008 7:16 pm |
DARK MASTER |
|
|
Имам го вече и на DVD R копие версия от DVDто на ADV/Geneon вече.
С японското си аудио и още един аудио поток с английския дублаж + английските си субтитри разбира се.
Проблема е че тоя дето го свали много бързо го изтри и не можах да му кажа да го качи това 3.3 GBтово ISO на data.bg. Ма е записан на DVD при мен.
И между другото заглавието на темата е много разбъркано.
Официалното Английско заглавия на тия OVи е Battle Angel само.
Battle Angel Alita е официалното английско име на мангата му.
А тоука е аниме дискусии раздел не манга дискусии раздел, нали ?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 19, 2008 7:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2375_1336581682.jpg) |
hellraiser |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
http://www.battleangel.info/anime/dvd-cover-big.jpg
и постера трябва да се смени - това е корица от мангата.
btw ако тоя Камерън осере филма - до края на живота си няма да погледна американско кино.Американските говеда може да са свикнали да се гаврят със всичко, но не могат да го правят и с любимата ми манга
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|