|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 9:21 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 21, 2008 7:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2566_1309361887.png) |
extasy |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Аз пък не пуснах една, а си изплаках очите. Бях сигурна, че след като веднъж се отърва на косъм, няма какво повече да се боя за него... Не мога просто да го приема. Той беше най-якия от майстерите, роден лидер, супер загрижен човек, който никога не проявяваше неоправдана омраза. И отгоре на всичко да умре, когато е изгубил една от най-отличителните си и невероятни способности, снайперирането. Само ако не беше ослепял във водещото око щеше да оживее! Никога не мога да разбера този мотив за отмъщението... дано никога не получа възможността да го разбера. До сега, където и да съм гледала всеки отмъстител дори след изпълняването на целта си губи нещо. НЕ! Просто не е честно! Как можа най-свестния тип да умре?!
Вярно умря супер достойно, ама какво значение, по дяволите, има това, че смъртта му е била смела, красива и кво ли не?! Той заслужаваше да живее! И ********* едни от последните му думи да са толкова на място, да направи такова точно обръщения към тоя ****** свят, на който искаше да помогне и който в крайна сметка го уби....
Е, това беше един невероятен човек, пред който аз се прекланям
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 21, 2008 11:55 pm |
kratos |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Мда последните епизоди много рулират. На мен Локон ми беше лйбимия майстор . Незнайно защо смъртта му не ме трогна ама никак . Имаше качества достойни за възхищение ако може така да се каже не липсваше нещо трогателно ддз какво не мога да обясня но липсваше нещо според мен.И все пак не е сигурно че е умрял. В сеед Млу ЛаФлага беше изпържен май от Лоенгрийн оръдие и оживя та кво ли е тая малка експолозия 99% в 2рия сезон ще го видим отново. Искам да видя Грахам в действие с новия му Флаг да мели
Graham FTW
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 23, 2008 11:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Верно, че бях чела коментари- според мангата 3ма от наште щели да се гъкнат ама не вярвах ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Очертава се доста гаден край на първи сезон. А тези от превюто как ги изкараха: тоз унищожен, онзи също... Просто чак се засрамих, че миналия епизод за един Локон ме хвана яд. Ама учудващо нищо не казаха дали Али е жив!?
Супер гадно епизодче ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Изглежда между действието в двата сезона ще има период от няколко годинки, но какво ще стане с гъндамите за това време? Сетцуна, Сумераги, Фейт и тоз другия ще оцелеят(иначе няма смисъл сега да ги спасяват. За Сетцуна щото е главен герой)
За последния епизод изглежда ще е края на трагедията от този и евентуално да унищожат бронята, но на друго няма какво човек да се надява ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Колкото и да го мисля само повече яд ме хваща ><
Тез двамцата толкова гадно умряха. Надявах се поне момичето да оцелее а то...
Не искам повече такива епизоди! НИКОГА!
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 24, 2008 12:55 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=20803.jpg) |
corrosive |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Пет Яну 11, 2008 4:01 pm Мнения: 41 Местоположение: Sea of LCL
|
warXwar и да няма жертви от "наще" би било смешно. пък и трябва да е поучително, за какво са иначе идеалите на "добрите". и затова умират някои свестни, някои които заслужават, а на трети се прощава, пак по същите причини. (визирам сетсуна - не мисля че той ще умре)
съмнява ме да има подобни епизоди понеже няма да останат герои за втория сезон
дано няма "ten years later" stuff тва ми е най-омразното. Али си го пазят скрит в някой ръкав - умрял е докато историята не закучи ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) пък ако е жив, кой да го убие - нена, сетсуна, саджи?
чудя се по каква причина показваха саджи цял сезон. твърде е нормален на фона на останалите. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) дано начупи мн флаг/ГН-Х/гундам следващия сезон ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ще ми се..
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 24, 2008 1:58 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=20803.jpg) |
corrosive |
|
Регистриран на: Пет Яну 11, 2008 4:01 pm Мнения: 41 Местоположение: Sea of LCL
|
"само" 5ма от екипа в най лошия случай. virtue се носи из метеоритното поле, а kyrios все още се бие - не ги отписвай още.
четох че е плануван 2 години гъндам 00, та трябва да е добър by default. (макар че НГЕ ми е любимо пък е правено "ден за ден" та никога не се знае)
Цитат: сега гледам в уйки пише че втория сезон е заплануван за октомври тази година^^ Една добра новина за феновете!
за търпеливите фенове ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) чак след година и 1 седмица ще му се види края
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 24, 2008 2:59 pm |
avienda |
|
|
Ама за сметка на това ни дават новия Code Geass, който да гледаме докато чакаме за новия сезон на Гъндам ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) И между другото НГЕ си личи че е писано ден за ден...
Но както и да е....Гъндам 00 с новия режисъор просто трошат много здраво стандартните клишета и глупости от предишни гъндами. Например на мен много ми харесва момента че няма зъл тип с маска а'ла Му Ла Флага/Нео Роаноке, Ла Крузе и тем подобни.
А и като цяло както казах това аниме вече ми е в топ 10, освен ако не осерат много 25 епизод и 2 сезон.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 25, 2008 11:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Деба доброто аниме
Бааси ония като му взеха половината тяло направо изтръпнах... >< Дорева ми се, направо ми се замъгли екрана =///
И тоя, който все пак провали всички планове на Еолия много ми се ще да му видя предисторията и мотивите и финансовите средства... ебати, та той изби всички =/ А дори не сме видели ония другия клонинг или енхансд ли е къв е, на какво е способен...
Халелуя евала му правя за бойния дух, но не го виждам да издържи и до 5тата минута на 10ти еп ...
Сетсуна... може и да го убие, ма не би трябвало =/ Ае да залагаме кои ше останат... би трябвало всички останали сега, да ожвеят, но как? КОЙ да ги спаси... шанса е Сетсуна да си използва Транзама за спасяване, не за битка - невъзможно... Може всички да се пръснат, но пак тряя да ги намерят за 1-2 дни макс, със се потрошените им GN drives........
.. е обединиха нациите де........ тва е факт, но.... Кво са тъпото стадо хора, в ръцете на един конспиратор като .... тоя в златния арк-армор... нз даже как се казва баси =/
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 30, 2008 1:37 pm |
Zung |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Ако напиша дълъг коментар за анимето и края му ще оплескам всичко....
Gundam религия!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 30, 2008 2:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
|
Последния епизод единственото, което успя да направи е да раздразни любопитството ми ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Това Тиерия ли беше накрая? Момичето беше Луиз, Сажи ще се замесва по-сериозно през втория сезон, Мария Измайл е един от инициаторите на обединения свят или аз нещо обърках? Имаме си класическия за гъндам, тип с маска ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Между другото голям обрат в мотивацията на Грахам в последния възможен момент. А и тоз Корнър от секундата в която го видях на бойното поле си помислих, че има още нещо покрито. Тоз с зелената коса наистина се оказа лицемерен герой. Сега да разберем за какво се бори чак октомври ще чакаме ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Само Сетсуна ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Няма да простя, ако наистина е взел, че умрял! Не искам заместници! Искам Сетцуна!
Чакам втори сезон с нетърпение ^^
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 30, 2008 2:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9249_1239778473.gif) |
K i v a. to Last |
|
Регистриран на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Мнения: 4953 Местоположение: Mad tea party
|
Мда,почти 100% съм сигурна,че това накрая беше Тиерия (освен ако няма брат-близнак или клонинг кламп ми промиват мозъка ). И Луис си е подстригала косата... Знаех си,че Сажи ще играе някаква по-важна роля във втория сезон... Сетсуна не мисля,че е мъртъв,даже смятам,че тоя гъндам накрая беше неговия... (знам,че действието е след 4 години,ама все ще измислят начин да е жив...) Алелуя може би обаче умря Но да видим- все още тая надежда,че е жив Ах,защо втори сезон е чак след половин година,нямам никакво търпение за него
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|