|
Дата и час: Чет Мар 13, 2025 11:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ~ Tenjou Tenge ~ (лято 2004)  Публикувано на: Сря Мар 05, 2008 11:30 pm |
 |
Insomniac |
|
 |
Регистриран на: Пет Юни 22, 2007 8:29 pm Мнения: 205 Местоположение: Сливен
|
Заглавие: Tenjou Tenge/天上天下 Жанр: Action, Seinen, Ecchi, School Life, Super Power Тип: Телевизионно Епизоди: 24 -> 02.04.2004 до 17.09.2004 Продукция: MADHOUSE Връзки: Tenjou Tenge TV & OVA [c]/Филма: Tenjou Tenge:The Past Chapter[c]Информация: http://anidb.net/a1540Цитат: First-years Nagi Souichiro and Bob Makihara entered Tendou High School with the intents of taking it over- only for Souichiro to get soundly defeated by Natsume Maya, the sexy captain of the Jyukenbo martial arts club, and who can change her body at will to that of her child-self. Nagi Souichiro is futher humiliated in his complete loss against Maya`s subordinate, Takayanagi Masataka. Things get more complicated as Natsume Maya`s little sister, Natsume Aya, asks the girl-shy Souichiro to marry her, and tells him to promise never to lose another fight... Интересно аниме ^^ Изгледах го на 1 дъх.Геройте са мн добри, историята също е готина.Арт-а ми хареса на мен лично. И тъй всичко хубаво само дето е с отворен край(има 2 OVA и филм дал съм линка горе).Аз лично останах доволен че го гледах.Ако ви е харесало анимето има и манга -> Tenjou Tenge [o] @data.bg @AnimeS(Manga)Едит:Знам че е старо, но нямаше пусната тема в дискусии. Връзки (Аниме) Предполагам, че като за първа тема е добре : ) Надявам се всичко е наред : ) (бтв тая картинка така и неможах да разбера как да не е ляво подравнена :@
Последна промяна Insomniac на Вто Май 04, 2010 11:00 pm, променена общо 2 пъти
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Мар 05, 2008 11:52 pm |
 |
extasy |
|
 |
|
Нещо ми бяха надули главата, че това било най-доброто ечи и аз ест като едно съвестно дете, което няма интерес към жанра отлагах неговото гледане.  Но попаднах на някакво видео във youtube, топ 5 битки, за да разбера, че една от тях е именно от Tenjou Tenge. Тогава нещо се нахъсах и взех, че изгледах анимето за отрицателно време. Та седях и се чудех, къде ми е бил акъла, да отлагам гледането на такова яко аниме.
Много интересна история. За първи път се сблъсках с аниме, чийто флашбакове бяха невероятно добре присъединени към историята. Та те бяха половината аниме. Арта беше много красив, а за битките не искам и да отварям дума. Това бяха едни от най-добрите битки с ръкопашен бой, които съм гледала. Madhouse за пореден път не успяха да ме разочароват.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Мар 06, 2008 12:24 am |
 |
HollowMan |
|
 |
Регистриран на: Съб Апр 29, 2006 3:39 am Мнения: 691 Местоположение: EXILED
|
едно от любимите ми анимета. въпреки че може би има бая кво да се плюе по него, имам някви особени пристрастия ... може би заради Мая  . мда, за арта и тупалките вече стана въпрос, а мен лично героите особено ме грабнаха. особено Шин (дъъъ:) - много добре изградени, за толкова несериозно заглавие - особено осезаемата "трагичност", макар тва съвсем да не е думата, през която минават героите от ретроспекцията. много добре изградено, чист КЕФ е да го гледа човек.
а аз напоследък нещо се ощипах - все за него се сещам, драскам си навсякъде йероглифите и май ще взема пак да го изгледам... тва е то - съдба
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Мар 12, 2008 3:38 pm |
 |
Spiderm@n |
|
 |
|
Мда, малко не завършено, даже след OVA-та могат да се понаправят още малко неща. Малко ме издразни тоя flash back, егати, кат земеш всичките flash back-ове от Naruto (дето разтягат битките по 5 серии с тях, иначе за 10 минути ше се изтрещят всички) и ги туриш на едно място получваш нещо на половината, че и по-малко. 5 серии да те раздразнят, и после 15 серии flash back, дето да ти обясни какво е ставало, и накрая за 2 серии претупано всичко, егати.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 4:30 pm |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Omega Red написа: И един мармот завиваше шоколада в станьол ...
Не си изливай селянията и тук! Ако имаш нещо разумно го кажи, но не флейми!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 6:32 pm |
 |
Omega Red |
|
 |
|
Belgarion написа: Omega Red написа: И един мармот завиваше шоколада в станьол ... Не си изливай селянията и тук! Ако имаш нещо разумно го кажи, но не флейми!!
Ако под "разумно" очакваш да се съглася с теб, че подобни неща са възможни, то отиди в "Забавления" и виж какви фокуси правят хората. Техните неща са също толкова реални, колкото сцената за която говорите.
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|